Skocz do zawartości
sensei_pl

Portal Gametrade

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to zablokować?

PPM na banerze i "Zablokuj element" na dole opcja.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny skandal na gametrade. 13 skończyla mi się weryfikacja i tak jak zapowiadałem nie przedłużyłem jej, od tego czasu aż do dzisiaj nie przeprowadzałem żadnych transakcji. W końcu dzisiaj zamierzałem sprzedać grę i okazuje się że nie mogę... Dlaczego nie mogę? Bo miesięczny limit wykorzystany-pomimo że podczas przeprowadzania transakcji w czerwcu byłem zweryfikowany. Świetna polityka panowie!!!

Coraz ciekawiej:

Niezweryfikowany Użytkownik Zarejestrowany - Użytkownik, którego tożsamość nie została zweryfikowana przez Serwis. Użytkownik Niezweryfikowany może wykonać najwyżej 3 transakcje Wymiany lub sprzedaży w miesiącu. Transakcje kupna są nieograniczone ilościowo.

BioShock 2 (PS3) (Classics) za Homefront (PS3) blacota 7 dni temu BioShock (PS3), 10.00zł za Dragon Age II (PS3) vego1983 10 dni temu Call of Duty:Modern Warfare 3 (PS3) za UFC Undisputed 3 (PS3) quicik 27 dni temu

Jakby nie liczyć nie zrobiłem tych 3 transakcji w miesiącu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 Lipiec 2012 wygaśnie Twój roczny okres weryfikacji :(

Ta, już lecę się weryfikować...my ass!

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem o tym cwaniaczku i usunęli mu konto, ciekawe. Oczywiście facet z gt siedzi cichutko.

http://gametrade.pl/u/daniel-piatek

Może czas się zając takimi typami jak ten:

http://gametrade.pl/u/kenmarinaris

A do wszystkich którzy chcą od niego kupić to poświęcę swój czas i sam wam zamówię taniej, byleby nie dać robalowi zarobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co z nim nie tak?? Gdyż nick typa dobrze kojarzę z psx extreme forum gdzie on się naprawdę dużo tam wypowiada... (jak się nie myle jest z england), nie widzę nic z jego konta gdyż na gt nie mam (i nigdy mieć nie będę) profilu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopsz, starczy. Wszystko co było do powiedzenia w tym temacie zostało powiedziane. Jakby GT chciało skomentować sprawę bezpośrednio i wyjaśnić... czekam na kontakt w PM

Zamykam temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.