SkibaPL 1851 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) Nasza strona - http://teamflawless.dbv.pl/news.php Witam! Poszukujemy ogarniętych graczy, którzy wzmocnią naszą drużynę w Battlefield 3. Z racji tej, że w końcu wyszły privy, można zacząć grać tryby z prawdziwego zdarzenia, a nie jakieś popierdułki (czyt. squad rush). Brakuje nam paru osób, żeby w pełni wypełnić team i mieć stały squad bfa gotowy do gry. Wymagania: - headset - możliwość częstego grania - ogarnięty ponadprzeciętny skill - współpraca podczas gry - doświadczenie z gra (znajomość map etc.) no i oczywiście chęci oraz zaangażowanie w sprawach klanowych Każda osoba, która złoży podanie na naszej stronie, przejdzie testy (wspólna gra na luzie na jakimś serwerze i ocena umiejętności) Więc jeśli akurat szukasz klanu, chcesz trenować swojego skilla w zgranej ekipie oraz uczestniczyć w klanówkach, sparach i różnorakich turniejach, złóż podanie na naszym forum zgodnie z podanym wzorem. PS. Z klanówkami i sparingami sprawa widzi mi się tak, że 2 klany które chcą ze sobą rywalizować robią składkę na 1 dniowy serwer (wychodzi 25-30gr na łebka w zależności od ilości graczy), lub korzystamy z hojności innego klanu który udostępni nam serwer (w co wątpię :P). Jest to tylko mój pomysł i w rzeczywistości może to wyglądać inaczej (może nawet pokusimy się o własny serwer) Info dla moderatorów - wiem ze już istnieje specjalny temat "Klany", lecz wolałem zrobić własny, specjalnie przeznaczony tylko na nasz klan. Pozdrawiam i zachęcam do wstąpienia w nasze szanowne szeregi! Klan [fS] Edytowane 29 Marzec 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 29 Marzec 2012 ja bym byl zainteresowany ale dopiero za okolo miesiąc jak odbiore konsole z naprawy. Zapewne juz miejsc nie bedzie ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Marzec 2012 tego ci powiedziec nie moge, ale pewnie beda, z reszta moglbys byc na rezerwie bo nie zawsze kazdemu pasuje data i czas na klanowke etc. Im wiecej ludzi tym lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaN17Ski 7 Napisano 29 Marzec 2012 Kurde, gram bardzo dobrze, ale zawsze znajduję plutony z wymaganym Headsetem :(. Może jak zakupię HS to dołączę do was. Da się podłączyć zwykłe słuchawki z mikrofonem do playstation 3, czy to niemożliwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) nie wiem musisz poszperac na necie. Ja tez nie mam narazie hsa z prawdziwego zdarzenia tylko kamerke ps eye jako mikrofon + sluchawki z pc zeby bylo slychac co ludzie gadaja (jak jest glos z gry na tv to malo co slychac), ale wgle tego nie uzywam bo jest niekomfortowo, wiec planuje niedlugo kupic giotecka ex-01. Koszt. ok 60-80 a jest to sprawdzony i podobno dobry headset. A tak pozatym jak masz zamiar kupic hsa to skladaj podanie, przymkniemy na to oko :) wazne zebys rozkazy wykonywal (rzuc paczke ammo, rzuc apteczke itp :)) Edytowane 29 Marzec 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaN17Ski 7 Napisano 29 Marzec 2012 No to dobrze. Co do głosu z TV: dla mnie też jest niekomfortowo nawet jeśli ma kino domowe. Mając słuchawki gra mi się lepiej no i nikt nie podsłuchuje o czym tam gadają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serafin00 11 Napisano 29 Marzec 2012 złoże podanie ale mam pytanko bo osobiście gram tylko podbój i rzadko kiedy szturm innych trybów nie preferuje (zawsze można się dostosować ale jest problem ze znajomością map tj. respawnów czy jak to się tam pisze przeciwnika a to w TD jest ważne, HS jest inv u ciebie też :D więc jak się nadaje to daj cyne a wypełnię CV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) zloz, nie zaszkodzi cie sprawdzic o ile dobrze grasz bo jak napisalem wyzej, potrzebujemy ogarnietych graczy a nie mieso armatnie i latwe fragi dla przeciwnika :) Ale sprobowac nie zaszkodzi, moze nas pozytywnie zaskoczysz. Edytowane 29 Marzec 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 29 Marzec 2012 Kurde, gram bardzo dobrze, ale zawsze znajduję plutony z wymaganym Headsetem :(. Może jak zakupię HS to dołączę do was. Da się podłączyć zwykłe słuchawki z mikrofonem do playstation 3, czy to niemożliwe? Przepraszam za offtop, ale widzę że kolega to nie grzeszy skromnością :rofl: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaN17Ski 7 Napisano 30 Marzec 2012 Tak już mam :laugh:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 1 Kwiecień 2012 Z miła chęcią bym do was dołączył gdyby nie brak HS(raczej jest tak jakby PS Eye ale to slaba jakość,ale zamierzam kupić HS tego co Skiba :D) Zależy kiedy by były rozgrywane mecze klanowe. Bo z czasem u mnie to ciężko jeżeli by tak w godzinach 14/15-18 to OK,ale pozniej to ciężko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Kwiecień 2012 Czy klan ma profil na Battlelogu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 2 Kwiecień 2012 Czy klan ma profil na Battlelogu? http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241002986122/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Kwiecień 2012 @Up Dziękuje :ok: @Skiba94 Wpadliście na listę obecności ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 4 Kwiecień 2012 nadal poszukujemy aktywnych graczy, bo z racji tej ze nie mamy pelnego skladu nie widza nam sie wystepy w ligach. Wiec kazdy kto szuka ogarnietego klanu zapraszam na nasza stronke! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach