Skocz do zawartości
POL-Adi

Platoon: Polish Elite Team (Rekrutacja)

Rekomendowane odpowiedzi

poleaglehk0.jpg

Poszukujemy osób chętnych do gry, mających 2-3 godziny czasu w dzień w który mamy trening (prawdopodobnie będą to 2 dni w tygodniu, zdajemy sobie sprawe z tego że ludzie mają szkołe/prace i nie mogą grać 24/7), potrafiących grać zespołowo, mających odpowiednie podejście do gry w zespole oraz oczywiście potrafiących dobrze strzelać

Osobom kłótliwym i niedojrzałym emocjonalnie dziękujemy, chcemy stworzyć zgraną ekipe i grać w dobrej atmosferze ;)

Oczekujemy aktywnego udziału w życiu klanu, dawania z siebie wszystkiego na meczach klanowych, motywacji do zdobywania jak najlepszych osiągnięć i chęci pozyskania nowych dobrych kumpli

Jeśli jesteś zainteresowany wystarczy wypełnić formularz rekrutacyjny na naszej stronie w zakładce "Rekrutacja" - http://www.polish-elite-team.com

Po premierze gry rekruci będą na okresie próbnym po którym zostaną u nas wybrane osoby. Wtedy też podzielimy w klanie role ponieważ jak nietrudno się domyślić w BFie każdy musi dobrze wiedzieć co do niego należy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... przepraszam z góry jeżeli głupie pytanie zadam ale ... do jakich gier ? Jak do serii CoD to się piszę :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a temat w jakim jest dziale ? ...

Zapraszam do wstapienia w szeregi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak nie spojrzałem ;-) trafiłem tu bezpośrednio ze strony głównej ... niestety nie posiadam BF szkoda gram duzo ale raczej w CoD pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedziecie grywac jakies turnieje jak beda ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gramy w tej chwili ligę na ps3liga.pl i startujemy na fraggednation.com. Gramy również w turnieju battlefieldfun czwórkami.

Ogólnie startujemy w tuerniejach i innych rozgrywkach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jakieś konkretne wymagania co do nowych członków? ;)

Chętnie bym się przyłączył żeby pograć w zgranym zespole, chociaż mam przegrane dopiero 37 h - 22 poziom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wbilem się na wasz serwer właśnie i trochę pogralem z wami w drużynie. Ale rekrutowaliscie AlPaczino chyba i zamkeliscie serwer :/

Edytowane przez Tomekk33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skladac podania na stronie i grac z nami na naszym serwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciagle poszukujemy nowych ludzi do naszej ekipy. Wiec kazdy chetny na lige itp z przyzwoitym skillem bedzie mile widziany na naszej stronie i serwerze.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zalamany poziomem administracji WASZEGO serwera. 3 dni temu gralismy na waszym serwerze z kumplem. On mial tego dnia fart :) i bardzo dobrze mu szlo., ale w trakcie gry na jednej mapie zostal 5 razy wyrzucony!!! (slownie pięć). Wszystkie reguly spelnialismy , serwer byl zapelniony w ilosci 20/24 . Dodam tylko , ze ja w tym samym czasie zostalem 2 razy wyrzucony. Jeszcze nie spotkalem sie z takim chamstwem na zadnym serwerze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądze.

Jeśli już to został byś zbanowany po 2 razach i napewno nie za nic, tak samo ten rzekomy twój kolega więc proszę cię idź trolować gdzie indziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zalamany poziomem administracji WASZEGO serwera. 3 dni temu gralismy na waszym serwerze z kumplem. On mial tego dnia fart :) i bardzo dobrze mu szlo., ale w trakcie gry na jednej mapie zostal 5 razy wyrzucony!!! (slownie pięć). Wszystkie reguly spelnialismy , serwer byl zapelniony w ilosci 20/24 . Dodam tylko , ze ja w tym samym czasie zostalem 2 razy wyrzucony. Jeszcze nie spotkalem sie z takim chamstwem na zadnym serwerze :biggrin:

Podaj swoj PSN oraz kolegi i udowodnij że tak się stało, bo jak narazie robisz afere bez dowodów. Zresztą to twój pierwszy post i zakrawa to śledziem na kilometr. Czekam na PSN ID oraz wiadomość z PS3 na PW pod nick Alu3. I na serwerze za 3 kicki jest auto-ban bystrzacho, więc nie mogłeś zostać wyrzucony 5 razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz sie czytac nie chce jak polacy ciagle placza ze cos na naszym serwie sie dzieje, a jak patrze na liste gdy zawsze wchodze na bfa (gdzie mam dodanych ok. 6-7 Polskich klanowych serwerow) zawsze stoja puste, a u nas ktos gra ( a nawet bardzo czesto jest full), wiec innym sie podoba, no ale na forum/battlelogu zawsze musi hejtowac Polak, nigdy nie dostalem wiadomosci na PW od jakiegos hamburgera, ze cos jest u nas nie tak.

Keep good work polacy, pseudo rodacy.

Koles ma konto od 25 lis 2011r i akurat do nas musial sie przyczepic, byle by zniechecic ludzi do gry. I te bajeczki ze 5x kick hah

PS. juz wiem co czuje kosmala gdy gadaja ze gra na myszce. Na poczatku wydaje sie to smieszne, ale pozniej juz zaczyna wkurw*ac.

Edytowane przez Skiba94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. juz wiem co czuje kosmala gdy gadaja ze gra na myszce. Na poczatku wydaje sie to smieszne, ale pozniej juz zaczyna wkurw*ac.

Dokładnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA nic nikomu nie musze udawadniac , a szczegolnie TOBIE !!! Samo to , ze osadzasz moj pierwszy post???! . Pierwszy bo wczesniej nie musialem pisac - forum sluzylo mi jako uzytkownikowi do zdobywania wiedzy. Śmierdzi Ci sledzikiem i sie nie dziwie , ale to wasz team wydaje taka woń.

Co do kickow z serwera to dzisiaj sprawdzilem na innym - bylem wyrzucany co najmniej 5 razy z serwera i dalej moglem wchodzic.

Kumpel nie mial w swoim niku literek pl , ja mialem wiec to chyba mnie ratowalo :P

NIe musze podawac naszych PSN ID , wystarczy jak popatrzysz na logi serwera , a na pewno zobaczysz jak twoi kelesie kickuja :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku myślałem że to śledziu się udziela ale przecież on nie umie pisać bez caps locka :D

Nie wiem człowieku co ty chcesz tutaj zdziałać ale kicki u nas lecą tylko za łamanie zasad jeśli ktoś wbija 3 razy i za 3 razem dalej nie rozumie to jest po prostu banowany bo kto ma cierpliwosc ciagle wyrzucać z serwera jakiegoś natręta.

My nie musimy nic udowadniać tym bardziej, jesteś jakimś anonimem, randomem i nie widze powodu dla którego ktokolwiek miał by ci wierzyć w jakieś bajki i z tobą dyskutować.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi