Marqus_Pirx 371 Napisano 14 Kwiecień 2012 No,nareszcie! Spędziłem na PS2 długie godziny czołgając się w gruzach Berlina i...nareszcie będę mógł zrobić to samo na PS3. Ja osobiście "must have" i kropka! A Wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 14 Kwiecień 2012 Demko przeszedłem trzy razy i... gra zapowiada się świetnie. Ghost Warrior przy tym to szmira. Bardzo ładna grafika, balistyka kuli, wpływ wiatru to wszystko robi ogromne wrażenie, trzeba grać na tym najtrudniejszym poziomie, żeby się w pełni bawić przy tym tytule. A te killcamy... Miód! Ale banan na mojej twarzy dopiero pojawił się po tym, jak w mojej lunecie zobaczyłem Niemca, który podniósł swojego towarzysza i zaczął go gdzieś nieść, albo podczas killcamu, kula zakończyła swój lot na granacie, który później wybuchł zabijając przy tym trzech szwabów. :) Miłe smaczki, gra wątpie czy mi się znudzi. Długo trzeba było czekać na dobrą grę o IIWŚ, ale wreszcie się doczekaliśmy. :) Po Maksiu to chyba mój kolejny zakup z nowości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 14 Kwiecień 2012 Czyli mniemam,że soptkamy się w Sieci..już się cieszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 14 Kwiecień 2012 No nie wiem. :) Co do multi mam mieszane uczucia, nie wyobrażam go sobie w takiej grze (cały czas kampa na mapach?) a multiplayerów wciskanych na siłe mam powyżej uszu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) ściągam demko, zobaczymy co ta gra prezentuje :P @edit po ograniu gierki wiąże z nią duże nadzieje, bo prezentuje się naprawdę dobrze (szkoda, że demko trochę przykrótkawe :P) i jeszcze te killcamy :) co do multi, to będą tylko 2 tryby coop :P Edytowane 14 Kwiecień 2012 przez amigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 14 Kwiecień 2012 Aaa, to chyba że. Ja już myślałem, że jakieś PvP wpierdzielą na siłe jak w DS2. W takim wypadku to miło będzie razem posnajpować, pewnie po to te punkty będą, żeby do jakichś leaderbordów wysyłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 14 Kwiecień 2012 Demko ograne i musze powiedzieć że tylko utwierdziło mnie w przekonaniu po tym co przeczytałem i zobaczyłem na gamplayach że to bardzo porządna gra a już na pewno jedna zlepszych o II wojnie św. Musze przyznać że nie lubię strzelanek ( mw2 sprzedąłem po jednym dniu grania, black ops też) po prostu nie mój gatunek tak ta gra podchodzi mi okropnie;-) Czekam na pełną wersję (możliwość zobaczenia Kill Cam'a z zabicia Adolfa no bez cenne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 15 Kwiecień 2012 Podbijam, dla mnie również must have. Demo robi robotę, a to jest najważniejsze. Klimaty II wojny zawsze mi odpowiadały, to więc Sniper Elite V2 jest obowiązkiem do nabycia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kilgore_Trout 4 Napisano 15 Kwiecień 2012 Przyznam, że demo mnie pozytywnie zaskoczyło - obawiałem się, że grafika będzie średnia, a jest naprawdę nieźle. Killcamy robią ogromne wrażenie i dają dużo satysfakcji. Jednak zauważyłem, że są pewne problemy z AI - np. w ostatniej części dema (atak na konwój) zdarzyło mi się, że cel zamachu przeżył i zamiast od razu uciekać, biegał po ulicy w tę i z powrotem, wyglądało to dość zabawnie. Może w pełnej wersji nie będzie tego typu "kwiatków". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 15 Kwiecień 2012 Co do multi mam mieszane uczucia, nie wyobrażam go sobie w takiej grze (cały czas kampa na mapach?) a multiplayerów wciskanych na siłe mam powyżej uszu. Kampa na mapach? niekoniecznie...pamietam,że pojedynki w Sniper Elite potrafiły być naprawdę ekscytujące!Obowiązywał niepisany zwyczaj nie przekradania się na stronę Wroga.Fakt, potrafiło to trwać i trwać, ale w końcy "snajpienie" to zajęcie dla cierpliwych. I była bodaj misja, kiedy jedna grupa była "ochroniarzami" niemieckiego dostojnika i miała go eskortować na trasie, a przeciwna grupa miała go "ustrzelić". Nie,nie...multi w tej grze tłumaczy się jak najbardziej- trzeba tylko zdać sobie sprawę z faktu, że jest specyficzne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diolek 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 Demko ukonczlem kilkutronie, dla fanow takich filmow jak "wrog u bram" pozycja obowiazkowa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 15 Kwiecień 2012 Właśnie jestem po 10 minutach dema i mam tylko 1 pytanie :) ile mam czasu na uzbieranie kasy ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 15 Kwiecień 2012 ile mam czasu na uzbieranie kasy ? do 4 maja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 15 Kwiecień 2012 (edytowane) hmm na premierę w takim układzie może być ciężko :) a coś się dostaje fajnego za preorder? bo trochę nie w temacie. Przegapiłem toto a to był błąd:) Edytowane 15 Kwiecień 2012 przez aragornik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 15 Kwiecień 2012 a coś się dostaje fajnego za preorder? dostajesz dodatkową misję Assiassinate The Fuhrer + 2 dodatkowe pukawki (SVT-40 i Kar 98) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 15 Kwiecień 2012 DLC z misją zabicia Hitlera i na muve jeszcze dają jakieś dwie snajperki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 15 Kwiecień 2012 Też mnie demo zaskoczyło na plus. Bardzo fajny gameplay. Podobał mi się motyw ratowania rannych, i wynoszenie ich przez przeciwników. Ustrzelić kogoś na wyższych poziomach trudności jest w sumie wymagające - co jest plusem. Fajne killcamy ale trochę ułatwiają one zadanie, na killcamie zobaczyłem gościa którego normalnie z mojej pozycji nie widziałem. Jedyny minus moim zdaniem to trochę wąskie są te mapki przez co możliwości taktyczne są ograniczone. Powinno być więcej możliwości kombinowania, wchodzenia do piwnic na dachy i ogólnie wykorzystywania ruin budynków, które są graficznie zrobione naprawdę ślicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diolek 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 Na premiera gra jest w cenie 169zl w sklepach online,wiec jest nadzieja ze w np w takim media markt moze byc taniej:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 17 Kwiecień 2012 Demko super. Ja se kupie po urodzinkach mam nadzieje, że spotkamy się na multi (to był by dobry test na wytrzymałość psychiczną ) :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Kwiecień 2012 Wersja na konsole bez Team Deathmatch. (na PC będzie) Moje zainteresowanie tytułem spadło o 1/3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Kwiecień 2012 Wersja na konsole bez Team Deathmatch. (na PC będzie) Co-op w zupełności wystarczy do dobrej ? zabawy... A samo demko całkiem przyjemne, chociaż mapy strasznie sterylne i mimo wszystko liniowe... W dniu premiery pewnie nie kupię, ale jak trochę stanieje to czemu nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Kwiecień 2012 Co-op w zupełności wystarczy do dobrej ? zabawy... To pytanie czy twierdzenie? Co-op zwykle wymaga ustawek, HS itp Zwykły deathmatch jest mniej zobowiązujący, wchodzisz i grasz kiedy masz ochotę. Eksperymenty w dawanie FPS bez klasycznych trybów multi zwykle kończyły się mniejszymi lub większymi porażkami jeżeli chodzi o sprzedaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Kwiecień 2012 Demo swietne, tylko zastanawia mnie dlaczego te niemiaszki maja sokoli wzrok oraz nieziemska celnosc, powinni im to troche obciac moim zdaniem, czesto to oni z MP40 maja lepszy cel niz moj springfield oraz widza mnie z 150+ metrow kiedy wystaje tylko 1/5 mojej glowy na lezaco (i mowa tu o zwyklych piechurach a nie sniperach). Mimo wszystko gra boska, brakowalo mi czegos wlasnie takiego w tych klimatach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Kwiecień 2012 (edytowane) To pytanie czy twierdzenie? Co-op zwykle wymaga ustawek, HS itp Zwykły deathmatch jest mniej zobowiązujący, wchodzisz i grasz kiedy masz ochotę. Eksperymenty w dawanie FPS bez klasycznych trybów multi zwykle kończyły się mniejszymi lub większymi porażkami jeżeli chodzi o sprzedaż. Stwierdzenie z nadprogramowym znakiem którego nie powinno być :) Jakoś nie wyobrażam sobie zwykłego DM w tego typu gierce - 12 kolesi będzie kampić pół dnia i czekać aż któryś się wychyli żeby go ustrzelić, chyba, że twórcy wysilą się na jakieś ciekawe zadania/urozmaicenia (co zresztą można zrobić i w co-op'ie), a to że jest on trochę bardziej zobowiązujący, to może mu wyjść na plus... Edytowane 18 Kwiecień 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Kwiecień 2012 (edytowane) To nie jest kwestia czy ktoś sobie wyobraża kampienie w 12, tylko że wersje konsolowe będą wykastrowane. Wersja PC będzie miała ten tryb i o tym jest dyskusja. http://mp1st.com/2012/04/17/sniper-elite-v2-competitive-multiplayer-only-on-pc-and-other-details/ Edytowane 18 Kwiecień 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach