Darayavahus 792 Napisano 23 Kwiecień 2012 Narzekania czas zacząć, nadchodzi nowy system. Już ktoś testuje? Ja właśnie się bawię, po pierwszych kilkunastu minutach...O matko, toż to bardziej przypomina mojego Androida, bardziej się nadaje na telefon czy tablet. Ma ktoś głębsze przemyślenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 23 Kwiecień 2012 Na swoim lapku na razie nie zamierzam go instalować, dopiero aż oficjalnie wyjdzie i zostaną poprawione błędy (które pewnie są) Miałem okazje kilka razy zobaczyć te nowe oprogramowanie i osobiście mi się spodobało. Masz rację że wyglądem bardziej przypomina androida, ale co się dziwić, w końcu to oprogramowanie także na tablety, mimo wszystko ładnie to wygląda, w końcu coś nowego. Wydaje mi się że Microsoft w końcu trafił w dobrą ścieżkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 23 Kwiecień 2012 No chyba żartujesz, z tego ala menu start mogę przejść do jednego sklepu i kupić sobie muzyczkę, w innym film, w trzecim(coś ala android market) jakieś duperelkowate gierki, a kurna żeby wyłączyć komputer muszę się najpierw wylogować. Ja np nie instalowałem tego na kompie tylko na wirtualnej maszynie, polecam, nic Ci się nie zepsuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 23 Kwiecień 2012 No chyba żartujesz, z tego ala menu start mogę przejść do jednego sklepu i kupić sobie muzyczkę, w innym film, w trzecim(coś ala android market) jakieś duperelkowate gierki, a kurna żeby wyłączyć komputer muszę się najpierw wylogować. Ja np nie instalowałem tego na kompie tylko na wirtualnej maszynie, polecam, nic Ci się nie zepsuje. Mi to nie przeszkadza, a nawet pasuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Kwiecień 2012 a jak to można przetestować? poza tym windows 7 mi się bardzo podoba i ani mi w głowie zmieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 23 Kwiecień 2012 (edytowane) A tutaj: http://windows.micro...onsumer-preview Wersja 32bit ma ok 2,5GB, a 64bit 3,3GB Edytowane 23 Kwiecień 2012 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 23 Kwiecień 2012 Czekamy na Blue Screen'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 24 Kwiecień 2012 Wystarczyło mi spojrzeć na to całe nowe menu, żeby stwierdzić, że za Chiny Ludowe tego nie zainstaluje. Dla mnie 7-ka to drugi XP - będę go trzymał przez lata bo to bardzo dobry system. Ponoć ten Windows ma być skierowany głównie do graczy. Jakiś wbudowany Games for Windows Live czy cuś takiego tam jest? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 24 Kwiecień 2012 No dokładnie, w tym ala starcie jest ikonka od xboxa, nie wiem dokładnie jakie ma zadanie, kupując film masz cztery przyciski: zobacz trailer, kup, obejrzyj na xbox i coś tam jeszcze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 24 Kwiecień 2012 No dobra, xbox'a wcisnęli, ale mieli coś zrobić dla PC'towych graczy. Pewnie znowu obiecanki-cacanki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawlloo 3 Napisano 26 Kwiecień 2012 (edytowane) Mnie zdecydowanie ten system nie przypadł do gustu . Pozatym to jest identyko windows 7 . W tym żecz że wgrany jest styl Metro który tylko utrudnia dostep do programów ustawień itp... Takie jest moje zdanie Edytowane 26 Kwiecień 2012 przez Pawlloo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach