dejvid1234 124 Napisano 1 Maj 2012 Tak jak w temacie. Ktoś poleci coś dobrego ? Chodzi mi o douszne.. Myślałem nad A jays one.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 1 Maj 2012 a-JAYS One Sennheiser MX 580 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXo 2 Napisano 1 Maj 2012 (edytowane) Korzystam z A-Jays one jakieś 2 miesiące i z czystym sumieniem mogę je polecić. W tym przedziale cenowym chyba lepszych nie znajdziesz. Bardzo ładne brzmienie, wygodne, kable w postaci tasiemek - nie trzeba sie bawić w ciągle rozplątywanie i bardzo fajnie zrobiony wtyk jacka, zapobiegający złamaniom kabla - do tej pory już chyba z 6 par słuchawek uśmierciłem łamiąc kabel powyżej wtyku. Edytowane 1 Maj 2012 przez eXo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 1 Maj 2012 No nic zastanowiłem się i raczej biorę te A jays... Dzięki za wypowiedzi... Z allegro kupowałeś ? Nie ma tam żadnych podróbek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 2 Maj 2012 Ja polecam słuchawki Skullcandy JIB. Mają dobry dźwięk i każdy znajdzie swój kolor. Ja mam kolory rasta ; D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXo 2 Napisano 2 Maj 2012 Co do podróbek tych konkretnych słuchawek to niestety nie mam pojęcia. Tak, zamawiałem na allegro ale dla pewności wybrałem aukcję jednego z większych sklepów zajmujących się słuchawkami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Maj 2012 Ja polecam słuchawki Skullcandy JIB. Mają dobry dźwięk i każdy znajdzie swój kolor. Ja mam kolory rasta ; D Tandeta robiona przez Hamę ;) Zobacz sobie jeszcze na Brainwavz Alpha i SoundMAGIC PL11... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Maj 2012 Tandeta robiona przez Hamę ;) Zobacz sobie jeszcze na Brainwavz Alpha i SoundMAGIC PL11... Tandeta czy nie - mi działają dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 5 Maj 2012 No i wybór padł na A jays one, właśnie zamówiłem. Dzięki za porady ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach