zetrov 20 Napisano 20 Maj 2012 (edytowane) WitamMam do was prośbę o porady nt kanału na youtubie. czy jest ktoś kto może zrobić layout na yt i intro do kanału? Ewentualnie jakieś porady dla początkującego.na pewno będę dodawał komentarze do filmów niedługoKanał na www.youtube.com.zetr0v Edytowane 22 Maj 2012 przez zetrov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zxcvb 47 Napisano 21 Maj 2012 (edytowane) W sprawie layout'u oraz intra to Ci nie pomogę, jak chcesz udostępniać filmy na yt to polecam jakiś profesjonalny program do obróbki. Ja korzystam akurat z Adobe Premiere oraz After Effects. Pamiętaj żeby nie używać stabilizacji obrazu jeżeli dołożysz do niego jakieś napisy, logo czy też ruchomy tekst. Jak masz jakieś pytania to pisz na PW albo tutaj, w miarę możliwości pomogę. Edytowane 21 Maj 2012 przez zxcvb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 21 Maj 2012 Popraw link, bo coś nie działa ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macierzysty 0 Napisano 22 Maj 2012 Potrzebujesz jeszcze pomocy ? Chętnie pomogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 22 Maj 2012 Jasne, że potrzebuje:-) link poprawiony.przynajmniej u mnie na telefonie działa teraz. Do obróbki wideo zacząłem używać sony vegas Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach