erwines 95 Napisano 21 Maj 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 21 Maj 2012 Zastanawiam się po co temat ponad pół roku po premierze o tak słabej grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 21 Maj 2012 Zastanawiam się po co temat ponad pół roku po premierze o tak słabej grze? Podobno nie jest aż taka tragiczna, jak wskazują na to masakrujące ją recenzję, gdzie średnia ocen jest w okolicach 30-40%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacotnik 29 Napisano 21 Maj 2012 Trailer fajny ,pierwszy raz słyszę o tej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 21 Maj 2012 Zastanawiam się po co temat ponad pół roku po premierze o tak słabej grze? no widzisz bo np. taki użytkownik jacotnik nawet nie wiedział o istnieniu tej gry ps. jeszcze w tym tygodniu powinienem dostać ten tytuł w swoje ręce to coś postaram się o nim opowiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 21 Maj 2012 no widzisz bo np. taki użytkownik jacotnik nawet nie wiedział o istnieniu tej gry ps. jeszcze w tym tygodniu powinienem dostać ten tytuł w swoje ręce to coś postaram się o nim opowiedzieć heh no widzisz ja w to grałem i naprawdę żałuj jeżeli wydałeś chociażby 5 zł na tą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 23 Czerwiec 2012 No ja to widziałem jakieś 3miechy temu i nawet chciałem ją kupić ale wypadło mi z głowy i chyba dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 23 Czerwiec 2012 Było demko przecież na psn .... Gra mega średnia a szkoda bo klimaty bardzo ciekawe . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 21 Grudzień 2012 Ja dziś to coś odpaliłem i aż byłem ciekawy co i jak, jako że jarają mnie te klimaty. Ale jak to włączyłem tak wyłączyłem. Takiego crap`u dawno nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 21 Grudzień 2012 Ja dziś to coś odpaliłem i aż byłem ciekawy co i jak, jako że jarają mnie te klimaty. Ale jak to włączyłem tak wyłączyłem. Takiego crap`u dawno nie widziałem. No niestety też się przejechałem na tym tytule ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 23 Grudzień 2012 He he a chciałem ją kiedyś kupić ale coś mnie tak cofło od tego tytułu i nie ma mi szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach