ONE 698 Napisano 22 Maj 2012 (edytowane) Największe targi, które interesują każdego poważnego gracza coraz bliżej. Wszytsko wystartuje 5 czerwca i potrwa przez trzy dni. Konferencje E3 (czasu polskiego): PONIEDZIAŁEK, 4 CZERWCA: Microsoft – 18:30 Electronic Arts – 22:00 WTOREK, 5 CZERWCA: Ubisoft – 00:00 Sony – 03:00 Nintendo – 18:00 Godzina konferencji Sony to jakiś żart, ale cóż kilka kubków kawy i siedzimy do rana przed monitorami. Najbardziej czekam na gameplay The Last of Us, nowego GoW, BioShocka: Infinity, Tomb Raidera i ACIII. Liczę na jakieś nowe informacje o Last Guardian, nowego projektu Quantic Dream i nowego IP od Santa Monica. MGS5? Fajnie by było. Nowe konsole? Na pewno Nintendo zaprezentuje gry na Wii U, nowy sprzęt od Sony i Microsftu? Nie sądzę. PS. Wrzucajcie do tego tematu wszelkie newsy dotyczące E3. Edytowane 22 Maj 2012 przez ONE 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 22 Maj 2012 Sony ma co najmniej jednego asa w rękawie gotowego na E3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 22 Maj 2012 Sony ma co najmniej jednego asa w rękawie gotowego na E3 Bardzo ciekawi mnie ten as i mam nadzieję, że wyjdzie on na PlayStation 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 26 Maj 2012 10 najbardziej wyczekiwanych gier według GT. 10. Metal Gear Rising: Revengeance 9. Metro: Last Light 8. Hitman: Absolution 7. God of War: Ascension 6. Halo 4 5. Resident Evil 6 4. The Last of Us 3. Assassin's Creed III 2. Tomb Raider 1. Wii U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skalattt 0 Napisano 27 Maj 2012 ONE wielkie dzięki za info co do godzin itd. związanych z e3 ja najbardziej czekam na god of war 4 i mam nadzieje ze pokarzą mgs5, choć Rising tez niczego sobie... :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 27 Maj 2012 10 najbardziej wyczekiwanych gier według GT. 10. Metal Gear Rising: Revengeance 9. Metro: Last Light 8. Hitman: Absolution 7. God of War: Ascension 6. Halo 4 5. Resident Evil 6 4. The Last of Us 3. Assassin's Creed III 2. Tomb Raider 1. Wii U Ta ostatnia to chyba nie gra ;) No i gdzie jest GTA V ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Maj 2012 Taki tam tekst podkręcający hajp przed E3. http://geekrevolt.com/2012/05/28/sony-or-microsoft-next-gen-at-e3-2012/ GTTV zaprezentuje pełną wersję Unreal Engine 4 już na początku czerwca I jeszcze ciekawostka o Wii U. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 29 Maj 2012 Godzina konferencji Sony to jakiś żart, ale cóż kilka kubków kawy i siedzimy do rana przed monitorami. Najbardziej czekam na gameplay The Last of Us, nowego GoW, BioShocka: Infinity, Tomb Raidera i ACIII. Liczę na jakieś nowe informacje o Last Guardian, nowego projektu Quantic Dream i nowego IP od Santa Monica. MGS5? Fajnie by było. Czemu żart? Przecież to jest w L.A więc jest to jak najbardziej normalna godzina. Nikt przecież nie będzie przekładał czasu pod Europę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makmak 16 Napisano 29 Maj 2012 Ja tylko czekam na materiały od tvgry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Maj 2012 http://blog.eu.playstation.com/2012/05/30/get-the-latest-from-e3-on-playstation-store/ Od 5 czerwca będą publikowane trailery z E3 na ps store. Już dziś specjalna oferta wyprzedażowa związana z E3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) Czemu żart? Przecież to jest w L.A więc jest to jak najbardziej normalna godzina. Nikt przecież nie będzie przekładał czasu pod Europę. A pamietasz godziny z poprzednich lat? Poza tym Microsoft czy Nintedno ustawili na takie godziny konferencje, że europejscy gracze bez problemu je obejrzą. [Plotka] Quantic Dream pojawi się na E3! Edytowane 30 Maj 2012 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 30 Maj 2012 Re6 jedną z najbardziej wyczekiwanych gier ? wolne żarty ;f dobrze że wg. GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 30 Maj 2012 Ja najbardziej czekam na pokaz gry od QD, zapowiada sie jeszcze lepsze dzielo niz Heavy Rain. A tak poza tym na gameplay'e TLoU i GoW:A, ale to bardziej zeby zobaczyc ile jeszcze mozna z PS3 wycisnac niz ze wzgledu na same gry. Moze zapowiedz GT6? Bylo by naprawde milo. A o do next-genow, to o WiiU juz czytalem wypowiedz jednego developera ze nie tylko nie bedzie mocniejsze niz PS3/X360 a wrecz odrobine slabsze, wiec pogloski o tym ze bedzie ono obslugiwac jedynie Unreal Engine 3 a nie 4 moga byc jak najbardziej na miejscu. Sony ma zamiar pokazac ponad 20 tytulow na PS3, wiec o PS4 na 99,9% mozna zapomniec. Moze M$ moglby cos pokazac, w koncu X360 jest na rynku juz 7lat, ale z drugiej strony wciaz swietenie sie sprzedaje (zwlaszcza z Kinect'em), wiec raczej nie beda sie spieszyc z nowym sprzetem i beda czekali na ruch Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 30 Maj 2012 A pamietasz godziny z poprzednich lat? Poza tym Microsoft czy Nintedno ustawili na takie godziny konferencje, że europejscy gracze bez problemu je obejrzą. [Plotka] Quantic Dream pojawi się na E3! Myślę, że to nie tylko od nich zależy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Maj 2012 A niby od kogo? Każda z konferencji odbywa się w innym budynku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 31 Maj 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 31 Maj 2012 Być może zostanie zapowiedziany dead space 3. Wii U nie będzie demonstrowane na targach. A tera z innej bańki mozna obejrzeć powtórke ?? Bo konfe Sony bym se później obejrzał powodem jest szkoła :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 31 Maj 2012 (edytowane) Bedzie pewnie do sciagnięcia z pss Edytowane 31 Maj 2012 przez drk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Czerwiec 2012 Być może zostanie zapowiedziany dead space 3. Wii U nie będzie demonstrowane na targach. DS3 będzie, tak jak i WiiU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 1 Czerwiec 2012 DS3 będzie, tak jak i WiiU. Ja oglądam hyper+ i samego urądzenia nie pokażą tylko je ,,omówią'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Czerwiec 2012 Ja oglądam hyper+ i samego urądzenia nie pokażą tylko je ,,omówią'' :rofl: Uwierz, są bardzie wiarygodne źródła niż... hyper. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 1 Czerwiec 2012 wszędzie tak samo pisało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Czerwiec 2012 (edytowane) Pozostaje nam tylko czekać na konferencje Nintendo. [Plotka] Na E3 zobaczymy Killzone 4 i inFamous 3 Nowy Prince of Persia pojawi się na E3? Edytowane 1 Czerwiec 2012 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Czerwiec 2012 Ja chcę sequel KZ4 na PS3. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 1 Czerwiec 2012 Nieeee, niech z tymi seriami poczekają na nextgeny... Bo jeszcze zobaczymy Uncharted 4 na PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach