PonurakPS3 186 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Co to za gra???? o_0 Hahahaha xD To tak na poważnie jest? Padłem... A to z dzieckiem, to niesmaczne i chore jest. Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 7 Czerwiec 2012 Tak mi sie przypomnialo - co z UE4? Mieli go niby oficjalnie zaprezentowac na E3 i jakos sluch o nim zaginal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 7 Czerwiec 2012 Tak mi sie przypomnialo - co z UE4? Mieli go niby oficjalnie zaprezentowac na E3 i jakos sluch o nim zaginal. pDzisiaj(u nas jutro 1:00 lub 1:30) będzie trailer na Gametrailers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 7 Czerwiec 2012 Aha, dzieki za info. Zobaczymy co pokaze Epic, ale po Watch Dogs, SW1313 i Luminos Engine beda mieli naprawde ciezko zeby zaszokowac graczy mozliwosciami swojego engine'u. BTW - mysle ze mozna by odblokowac temat o PS4 po tym co pokazano na E3, pryznajmniej tymczasowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 7 Czerwiec 2012 Dzisiaj o 22 na Spike TV będzie pokaz UE4 http://www.gram.pl/n...l_Engine_4.html S-E pokazało swój silnik i poza żenadą w postaci mixu arabów z kałachami z summonerką to wizualnie robi bardzo. Jeśli tak miałyby wyglądać giery na next-genach to będzie skok jakościowy porównywalny do tego z ps2<-ps3. http://www.youtube.com/watch?v=cf9VZdcouCk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Wszystkie trailery z PS Store zaciągnięte i obejrzane. (szkoda że nie wrzucili żadnych gameplayów i innych materiałów) Najbardziej podobał mi się Beyond i Dishonored. Edit: na US store materiały są dużo lepsze (gameplaye i chyba całe video z konferencji) Kolejny dowód że europejski sklepik to tylko bardzo ubogi kuzyn Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xoni 0 Napisano 7 Czerwiec 2012 Tracę nadzieję, że Watch_Doogs ukażę się na PS3. Ehh :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 15 Lipiec 2012 Ogólnie bez rewelacji! Gorzej niż w zeszłym roku, jedynie Ubisoft coś pokazało (Far Cry 3, Watch Dogs, Assasnin's Creed 3), Sony nie najgorzej ale niedostyt jest, Microsoft totalna klapa, wciskali nam na sile kinect i jakieś gówniane aplikacje z smartfonów, nie ujawniając nowych tytułów. Nintendo, no cóż dość z takim stwierdzeniem "coś tam musimy pokazać" EA także bez konkretnych tytułów, trailer Dead Space utwierdził mnie w przekonaniu, iż nie zagramy już w survival horror. Ogólnie bez fajerwerków i co najważniejsze bez niespodzianek. Na E3 moim zdaniem najlepiej wypadło Sony (ale i tak słabo niż w 2011 r.), kilka mocnych tytułów, takie jak "Last of Us" czy "Beyond" i "God of war: Wstąpienie" to tytuły na które warto zacierać raczki już dziś! PSV także słabo "pokazana", ale ja i tak nie wróżyłem przyszłości tej konsoli. Żadne z wielkich koncernów, nie wspomniał nic o nowej generacji konsol. No cóż, jest jeszcze przyszły rok. Dobrze, że Sony jakoś wypadło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach