Skocz do zawartości
ONE

E3 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Co to za gra???? o_0

Hahahaha xD

To tak na poważnie jest? Padłem...

A to z dzieckiem, to niesmaczne i chore jest.

Edytowane przez PonurakPS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi sie przypomnialo - co z UE4? Mieli go niby oficjalnie zaprezentowac na E3 i jakos sluch o nim zaginal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi sie przypomnialo - co z UE4? Mieli go niby oficjalnie zaprezentowac na E3 i jakos sluch o nim zaginal.

p

Dzisiaj(u nas jutro 1:00 lub 1:30) będzie trailer na Gametrailers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, dzieki za info. Zobaczymy co pokaze Epic, ale po Watch Dogs, SW1313 i Luminos Engine beda mieli naprawde ciezko zeby zaszokowac graczy mozliwosciami swojego engine'u. BTW - mysle ze mozna by odblokowac temat o PS4 po tym co pokazano na E3, pryznajmniej tymczasowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj o 22 na Spike TV będzie pokaz UE4

http://www.gram.pl/n...l_Engine_4.html

S-E pokazało swój silnik i poza żenadą w postaci mixu arabów z kałachami z summonerką to wizualnie robi bardzo. Jeśli tak miałyby wyglądać giery na next-genach to będzie skok jakościowy porównywalny do tego z ps2<-ps3.

http://www.youtube.com/watch?v=cf9VZdcouCk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie trailery z PS Store zaciągnięte i obejrzane. (szkoda że nie wrzucili żadnych gameplayów i innych materiałów)

Najbardziej podobał mi się Beyond i Dishonored.

Edit: na US store materiały są dużo lepsze (gameplaye i chyba całe video z konferencji)

Kolejny dowód że europejski sklepik to tylko bardzo ubogi kuzyn

Edytowane przez pablos_83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tracę nadzieję, że Watch_Doogs ukażę się na PS3. Ehh :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie bez rewelacji! Gorzej niż w zeszłym roku, jedynie Ubisoft coś pokazało (Far Cry 3, Watch Dogs, Assasnin's Creed 3), Sony nie najgorzej ale niedostyt jest, Microsoft totalna klapa, wciskali nam na sile kinect i jakieś gówniane aplikacje z smartfonów, nie ujawniając nowych tytułów. Nintendo, no cóż dość z takim stwierdzeniem "coś tam musimy pokazać" EA także bez konkretnych tytułów, trailer Dead Space utwierdził mnie w przekonaniu, iż nie zagramy już w survival horror. Ogólnie bez fajerwerków i co najważniejsze bez niespodzianek.

Na E3 moim zdaniem najlepiej wypadło Sony (ale i tak słabo niż w 2011 r.), kilka mocnych tytułów, takie jak "Last of Us" czy "Beyond" i "God of war: Wstąpienie" to tytuły na które warto zacierać raczki już dziś! PSV także słabo "pokazana", ale ja i tak nie wróżyłem przyszłości tej konsoli. Żadne z wielkich koncernów, nie wspomniał nic o nowej generacji konsol. No cóż, jest jeszcze przyszły rok. Dobrze, że Sony jakoś wypadło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi