helganin 134 Napisano 24 Maj 2012 Witam, ma ktoś ta grę lub ewentualnie grał w nią? Chodzi mi o opinie czy fajna bo lubie te klimaty tokyo extreme racer'a. Da rade grać z japońskimi znaczkami w grze? Wiem ze gra wydana tylko w Japoni ale da rade kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Maj 2012 Powiedz mi tylko gdzie :) Poluje na Wangana i Initiala D już od nie wiadomo jakiego czasu. Czy da się grać? Jak najbardziej. Filozofii wielkiej tam nie ma, a na pewno są fora, gdzie ważniejsze opcje zostały przetłumaczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 21 Styczeń 2018 (edytowane) Minęło ponad 5 lat a gry nie kupiłem ale temat wraca Zamierzam ściągnąć grę z Japoni i nie wiem czy jest sens. Może ktoś już grał przez te 5 lat od założenia tematu? Initial D też mnie zainteresował ale nie wiem czy kupię. Edytowane 21 Styczeń 2018 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach