dwaduzepe 124 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) Niby tak Maxiu, ale z drugiej strony ja najlepiej wspominam gry, które też właśnie tak jak zdun pyknąłem w jeden weekend. Jakoś wtedy się je lepiej odbiera, bez zbędnego rozdrabniania się i przechodzenie gry przez dwa tygodnie. W taki sposób na przykład przeszedłem Dead Rising 2 - narzeczona wyjechała na weekend, cały weekend non stop z przerwami na sen grałem i do teraz wspominam to jako jedną z lepszych gier. Pewnie gdybym cykał codziennie po godzince albo z przerwami kilkudniowymi nie zapadłaby mi tak w pamięć. Edytowane 13 Sierpień 2012 przez dwaduzepe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 13 Sierpień 2012 Ja też już przygotowany, dość duża przesyłka do mnie idzie :D SD LE, koszulka SD, nakłądki na triggery i kilk innych rzeczy. Prosiłem muve.pl o konkretną datę, bo nie ma mnie na codzień w domu (a na ten dzień chcę sobie wziąć urlop), jednak odpisali tylko "gra będzie u Pana maxymalnie w dniu premiery" :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 13 Sierpień 2012 czy w grze obecne będą helikoptery, samoloty? jak duże jest miasto? większe od tego z gta 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 13 Sierpień 2012 na pewno duzo mniejsze niz w gta4 tak gdzies bylo pisane co do reszty to mysle ze spokojnie beda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Sierpień 2012 -krata żywca zakupiona -żona emigruje na weekend do teściów -mój niezawodny sklep osiedlowy grę będzie miał w piątek (pieniądze już wpłacone dziś). -wolne w pracy zarezerwowane pt-ndz mam zamiar znerdzić lekko i ukończyć grę zobaczymy czy warto było tak czekać i się napalać Ja mam piątek zarezerwowany... Będziemy mogli live-stream'a z wrażeniami zrobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 13 Sierpień 2012 Jeszcze takie pytanie: gra będzie miała multiplayer? I czy będzie to multi w stylu SR3 czy GTA4? (byłoby świetnie jakby były oba :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) yy nie będzie miała multi.. Jest to typowy tytuł pod jednego gracza. Aleto dobrze :) jeżei mieliby wrzucić taki szajs na odwal się w stylu np.dead space 2 czy bioshocka to bym i tak elegancko podziękował za ten tryb... Edytowane 13 Sierpień 2012 przez zdun1983 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Sierpień 2012 Żadnego multi wciskanego na siłę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2012 Posiadacze Sleeping Dogs aż przez najbliższe pół roku będą mogli liczyć na nowe dodatki do gry, które będą dystrybuowane drogą sieciową. – Chcemy tworzyć coś, co pasuje do każdego stylu grania, począwszy od fajnych samochodów i dynamicznych misji, a skończywszy na dziwacznych wdziankach i zwiększających żywotność tytułu całych pakietach wyzwań. Premiera gry to dopiero początek – powiedział Lee Singleton z londyńskiego oddziału Square Enix. Pierwsza paczka, 80s-inspired Retro Triad Pack, zadebiutuje na wszystkich docelowych platformach sprzętowych już w dniu premiery gry i zaoferuje oldskulowe ubranie zabójcy oraz stylowego kung-fu vana. Na kolejną porcję dodatkowej zawartości, wśród której znajdziemy między innymi Racing Pack i SWAT Pack, będziemy musieli poczekać do września. Gram.pl Stylowy kung-fu van... :dry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 Dziwne, do limitki dodają kod na SWAT pack, GPS pack i martial Artts Pack... Ciekawe czy do użycia kodu na SWAT czeba będzie czekać do września :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 14 Sierpień 2012 Oldskulowy zabójca = Biała koszula, czarna marynarka, czerwony krawat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że nie... ale kto wie... Mam tylko bardzo cichą nadzieję, że wśród tych wypaśnych DLC'ków znajdzie się jakiś pack z czymś pokroju Missing Link'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 14 Sierpień 2012 Mi się to kojarzy z Radnet packiem z Prototype 2 , więc po prostu dużo pierdół , ale nic poza tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 Ja mam tylko nadzieję, że DLC nie wprowadzą nowych trofeów... No nic, pozostaje czekać do piątku (a może i do czwartku), czytać recenzje i oglądać filmy na YT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piziu 2 Napisano 14 Sierpień 2012 Podobno muve dzisiaj wysyla preordery. Zapowiada sie goracy weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2012 Zamówienie zostało przekazane do magazynu. Czekamy na odbiór przesyłki przez kuriera. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piziu 2 Napisano 14 Sierpień 2012 Ja dostałem wiadomość, ze zamowienie jest gotowe do odbioru dziś po 20 w warszawie. Problem w tym, ze jako opcje dostawy wybralem paczkomat. Ma ktos podobnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2012 A jaki masz problem ? No chyba, że nie ta miejscowość odbioru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 U mnie też wysłali, niby 48 godzin ma maksymalnie iść :) Już nie mogę się doczekać. Tylko mam jedną wątpliwość... Zamówienie zmieniło mi się z SD LE + DLC + Koszulka na SD + DLC :/ Tzn ze nie dostanę tej koszulki? Bo strona z której zamawiałem już nie działa ( http://bit.ly/PhgAIf ), jest tylko strona z grą + DLC... Napisałem do muve.pl, czekam na ich odpowiedź :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2012 Koszulka była dodawana do zamówień przedpremierowych - więc dostaniesz nie dramatyzuj... ;) Po prostu zmienili ofertę i dla nowych zamówień już koszulki nie dodają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 14 Sierpień 2012 Kloose wspominałeś ileś stron wstecz ze zamówiłeś za trochę ponad 110zł, zamawiałeś w muve z kodem 50% zniżki? w Max Payne 3 ten kod nie działa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 14 Sierpień 2012 Kod działa jednorazowo, na wszystkie gry dystrybuowane przez Cenegę... Może pisząc maila z prośbą o kod, podałeś złą platormę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piziu 2 Napisano 14 Sierpień 2012 A jaki masz problem ? No chyba, że nie ta miejscowość odbioru ;) no właśnie miejscowość się nie zgadza, bo do warszawy ponad 300 km,Chyba trzeba będzie do nich przydzwonić :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 14 Sierpień 2012 (edytowane) jestem pewien, że wpisałem ps3, kodu nie użyłem ;) ale jak chce zamówić Max Payne 3 to wyświetla mi, że nie moge użyć kodu z tą grą ;) Max Payne 3 jest z Cenegi Jeśli z Maxem nie zadziała to też wezme Sleeping Dogs Zniżka jest ważna na zakup dowolnej gry firmy Cenega na konsolę nowejgeneracji (PS3) Edytowane 14 Sierpień 2012 przez Stillo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 14 Sierpień 2012 U mnie też wysłali, niby 48 godzin ma maksymalnie iść :) Już nie mogę się doczekać. Z reguły paczki kurierem są zawsze na drugi dzień od wysłania. Zwracam tylko uwagę, że jutro jest święto, więc kurierzy nie rozwożą - powinny być wszystkie w czwartek. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach