I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 Wiem, wiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 14 Sierpień 2012 A ja nie dostałem żadnego maila. A na Muve "zamówienie zrealizowane". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Sierpień 2012 Pewnie chodzi i o to że "zrealizowane" czyli paczka nadana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 14 Sierpień 2012 I know. Tylko chodzi o maila że nie dostałem. Ale czekam na paczkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 (edytowane) @maxiu Ja w opisie poprosiłem, żeby napisali mi maila (nie ma mnie na codzień w domu, dlatego chciałem wiedzieć kiedy spodziewać się kuriera :) ) Może dlatego do mnie napisali. Przesyłka dostarczona do sortowni ;| Mam ogromną nadzieję że w czwartek będę już grał Edytowane 14 Sierpień 2012 przez I3ioman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 14 Sierpień 2012 I3ioman, będziesz, wielokrotne doświadczenie w zamawianiu ze sklepów internetowych, róznymi kurierami, pozwoliło mi sprawdzić, że prawie zawsze dociera w 24h robocze, nawet nie trzeba numeru listu sprawdzać. ;) I nie ma znaczenia, czy poprosiłeś o maila. Może mają jakiś błąd, sprawdź Maxiu filtr antyspamowy. Albo po prostu mail przyjdzie w nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 @up tak, tylko że jutro święto, więc nie ma szans żeby doszło w 24h :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Sierpień 2012 Sypnęło recenzjami 83% jak na razie. Nieźle, ale GOTY chyba będzie pod innym adresem. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/sleeping-dogs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piziu 2 Napisano 14 Sierpień 2012 Całkiem przyzwoite oceny jak na początek. Może jest ktoś chętny na koszulkę dodawaną przy preorderze na muve.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan21 0 Napisano 14 Sierpień 2012 Ocena 8,5 od IGN czyli jest dobrze , juz sie nie moge doczekac kuriera , mam nadzieje ze w czwartek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 14 Sierpień 2012 @up tak, tylko że jutro święto, więc nie ma szans żeby doszło w 24h :P Napisałem, że w 24h robocze. Czyli w czwartek. :P Ja tam na oceny nie patrzę, wystarczyły mi gameplay'e i opisy gry. A zapowiada się bardzo soczyście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 14 Sierpień 2012 nie będzie wersji demo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Sierpień 2012 Nic takiego nie zapowiadali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 15 Sierpień 2012 Też nie patrzę na oceny, ale 8.5 od IGN robi wrażenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 15 Sierpień 2012 zamówienie oczekuje na dostępność towaru (zostanie wysłane 16.8.2012) - WTF ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Sierpień 2012 Że skończyły im się egzemplarze gry i zostanie wysłana dopiero jutro... Z Muve brałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 15 Sierpień 2012 zamówienie oczekuje na dostępność towaru (zostanie wysłane 16.8.2012) - WTF ? Jeśli nie z Muve, to wszystkie pozostałe sklepy wysyłają preordery jutro, czyli dochodzi w piątek. Opłacało się oprócz Muve brać jeszcze w sklepach Ultima i Gram.pl. Przejrzałem wszystkie i tylko te trzy oferują cały komplet trzech pakietów dodatkowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Z gram.pl a zamawiałem więcej niż miesiąc temu. edit// ludzie zamawiajacy z muve dostaną we czewartek tak ? Edytowane 15 Sierpień 2012 przez piernik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Z gram.pl a zamawiałem więcej niż miesiąc temu. edit// ludzie zamawiajacy z muve dostaną we czewartek tak ? Bo dzisiaj jest święto... Nie tylko z muve, ale i większości sklepów co wysłały wczoraj. Ludzie, patrzcie w kalendarze, wyjdźcie na pole. Edytowane 15 Sierpień 2012 przez Snafu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 15 Sierpień 2012 Wiem że jest święto kowboju, kolega wyżej już wyjasnił kto wysyła wcześniej a kto nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 15 Sierpień 2012 Po tygodniach oczekiwań wreszcie jest. Gdyby nie święto już dzisiaj byśmy ciupali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) na psblogu w heads-up Jawad napisał, że dzisiaj udostępnią demo Sleeping Dogs. Jaram się http://blog.eu.playstation.com/2012/08/15/heads-up-game-store-update-15-august-2012/ Edytowane 15 Sierpień 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 15 Sierpień 2012 ja tam wyczytałem z linku co podałeś ,że ma być filmik z sleping dogs i demo gry Dragon’s Dogma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 15 Sierpień 2012 Muve wysłało dzień wcześniej (czyli nie w czwartek, a we wtorek, dzisiejszy dzień liczę jako "pusty"), bo to sklep Cenegi, która jest oficjalnym dystrubotorem. :) Do reszty sklepów gra dotrze w czwartek, wyślą i będzie u graczy w piątek. Jaram się tą produkcją, a wzięła mnie zupełnie z zaskoczenia. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) Ja tak samo. Po raz pierwszy kupiłem grę bez czytania recenzji/oglądania zapowiedzi itd. W sumie praktycznie nic o niej nie wiem, oglądałem tylko przez dosłownie 10 sekund gameplay żeby zobaczyć jak to wygląda i zamówiłem Miałem brać Darksiders 2, ale recki mówią, że jedynka była lepsza, a i Sleeping Dogs dostaje lepsze oceny :) BTW, myślałem że DPD dzisiaj nie pracuje, ale z ciekawości zajrzałem w stan przesyłki, i dzisiaj rano dotarła z Warszawy do miasta oddalonego ode mnie o 50km :) (do WWy mam jakieś 230) Edytowane 15 Sierpień 2012 przez I3ioman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach