I3ioman 20 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja również :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 16 Sierpień 2012 ja czekam do 15:00 później od razu wbijam do "MM" po swoja kopię (mam nadzieje, że dzisiaj już będą wystawione na półeczce) !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 16 Sierpień 2012 Przyszła paczka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja jak zwykle na szarym końcu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 16 Sierpień 2012 Nie głupio tylko kto pyta ten potem już wie. Także odmaszeruj szeryfie. Heh, po co się kłócić kimś, któ nie potrafi dyskutować? Jesteś za niski w piętach ziomuś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 16 Sierpień 2012 Czekam na wrażenia... dawac coś :P ja tu w pracy gniję i ciekawość zjada strasznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 16 Sierpień 2012 Jak pierwsze wrażenia ? @snafu - czy ja wiem... w sumie dość wysoki jestem :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 16 Sierpień 2012 Są tak zajęci "zajafką" że nie mają czasu podzielić się wrażeniami z gry !!! p.s. ZDUN 1983 jest NAS DWÓCH też chciałbym juz odpalić (i pograc w chińczyka) :)) byle do 15, + siłownia a ok. 19 zacznie się polowanie w MM..... :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Sierpień 2012 A ja kurde do 21 muszę czekać na wyjście z pracy... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 16 Sierpień 2012 Gra wymiata Klimat poczułem po pierwszym przejęciu kontroli nad Weiem. System walki wiadomo świetny, nie jest za łatwo trzeba refleksu by udanie kontrować ataki, historia ciekawa, w poradniku w pudełku z grą historia głownego bohatera, model jazdy nawet się sprawdza, sprawy policyjne rozłożone na kilka misji. Czekam tylko na misje "strzelane". Polecam wszystkim! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StraMoldas 1 Napisano 16 Sierpień 2012 Tak, jak oczekiwałem i się spodziewałem. Porządna historia, przesączona klimatem, z mnóstwem dodatkowych zajawek... Nie sposób się oderwać. :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan21 0 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja mam ze dzisiaj przed 8 kurier odebral paczke ale chyba musial sie gdzies na jakies piwo zatrzymac bo jeszcze nie przyjechal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja mam ze dzisiaj przed 8 kurier odebral paczke ale chyba musial sie gdzies na jakies piwo zatrzymac bo jeszcze nie przyjechal :) Mam tak samo. O 7 wziął paczkę i nikt go już nie widział. Przed chwilą miałem dzwonek do drzwi, uradowany zbiegam ze schodów i radość pryskała bo ty tylko familia wróciła z zakupów. :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) Ja właśnie dostałem paczkę, odpalam grę :) Koszulka mimo rozmiaru L jest w sam raz (nosze M :) ) Edytowane 16 Sierpień 2012 przez I3ioman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja właśnie dostałem paczkę, odpalam grę :) Koszulka mimo rozmiaru L jest w sam raz (nosze M :) ) Mam już. Koszulka elegancja Francja. Jeszcze nakładki na spusty w padzie dali gratis. No nic wkładam płytę i zaczynam zabawę:D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tajwan21 0 Napisano 16 Sierpień 2012 Ja tez wlasnie odebralem ale niestety jeszcze nie pogram bo niedlugo ide na wyklad na prawko ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 16 Sierpień 2012 Do tych co grają: jak klimat?? Czy triada jest bezwzględna jak powinna być?? odcinają dłużnikom kończyny i ogólnie maczeta squad?? Mam nadzieje że tytuł nie będzie bez sensu ugrzeczniony gdyż jedynie o to się boję... ps. dziary można sobie planować po swojemu w jkaiś salonach czy jest odgórnie ustalone że masz mieć skorpiona i uj ci w de... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Sierpień 2012 @up: PEGI 3 :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 16 Sierpień 2012 Chwile pograłem i powiem, że jest brutalnie. Jak dla mnie to za szybko nam nasz szefuniu zaczyna ufać. Zrób 2 proste misje i już jesteś dla niego ziom. System walki całkiem niezły. Walczymy podobnie jak Batman, no może ty jest to troszkę słabiej wykonane, ale idzie szybko załapać o co biega. Najbardziej co mi się nie podoba to główny bohater. Nie wiem... może jak gra się rozkręci to będzie on bardziej wyrazistą postacią. BTW Śmigam sobie w ciuchach Rico z JC2 i całkiem spoko wygląda. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 16 Sierpień 2012 A jak animacja i ogólnie mechanika gry ? Jak z doczytywaniem się tekstur / miasta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSzymek 7 Napisano 16 Sierpień 2012 Koniecznie mówcie na bieżąco, co sądzicie o grze :) Ja poczekam aż kilka osób przejdzie całą grę i powie, jak do tego podchodzi i czy warto kupić. Ja aktualnie muszę oszczędzać, więc czekam na jakąś zachętę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) Koniecznie mówcie na bieżąco, co sądzicie o grze :) Ja poczekam aż kilka osób przejdzie całą grę i powie, jak do tego podchodzi i czy warto kupić. Ja aktualnie muszę oszczędzać, więc czekam na jakąś zachętę. Grafika i animacja to dupy nie urywa. Rzekłbym że grafika jest ,,przejrzysta", a animacja trochę zwalnia. Na to czy tekstury się doczytują na razie nie zwróciłem uwagi. Co do mechanik to ciężko mi się wypowiedzieć, bo właśnie odstawiłem Saints Row 3 i odczuwam różnice w sterowaniu i fizyce jazdy. Warto dodać, że tłuczenie na razie daje rade- sporo mięsa. Edytowane 16 Sierpień 2012 przez Tobi1989PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 16 Sierpień 2012 Mi się gra bardzo podoba, grafika nie jest najważniejsza, klimat jest świetny. Co do tatuaży, ja jeszcze nie widziałem możliwości robienia nowych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Sierpień 2012 (edytowane) Ja kilka dni temu odstawilem GTA IV po raz setny na polke i teraz po wlaczeniu Sleeping Dogs moge smialo rzec ze graficznie, zjada GTA na sniadanie, nie ma pop-upu tekstur jak w GTA czy RDR oraz mnogosc detali na ekranie po prostu urywa dupsko na maksa, pod tym wzgledem gra niszczy kazdego sandboxa tego typu (Mafia, GTA, RDR czy SR). Jak staniecie sobie w nocy chwile i zobaczycie te wszystkie szyldy, neony to zrozumiecie o co mi chodzi :). PS. Ta koszulka to byla dodawana do egzemplarzy chyba z mysla o dzieciach z podstawowki, zaden dojrzaly czlowiek z przecietna postura sie w to nie zmiesci, troche lipa. Edytowane 16 Sierpień 2012 przez Bansai 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 16 Sierpień 2012 No fakt, teraz dopiero przymierzyłem koszulkę to nieco mała jest. Powinna być XL. No ale zawsze można ją oddać młodszemu rodzeństwu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach