Skocz do zawartości
The Judge

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dośc , że jest tylko 19 odcinków to jeszcze akurat kategoria FMA nie działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam www.realitylapse.com , ale trzeba mieć real alternative zainstalowane, żeby rmvb odpalać. Ja wszystko z realitylapse biorę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiecie, skąd mogę dorwać 13 ep OAV Onegai Twins?? Byle nie torrent i byle dobra jakość, najlepiej rmvb... niestety akurat tego oav na realitylapse nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahh do listy zaliczonych mogę dodać Onegai Teacher i Onegai Twins... mniam... uwielbiam takie romansidła z nutką hentai Polecacie mi coś jeszcze w tym i Love Hina stylu?? ;] Ew. coś ala GTO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Post pod postem z racji odstępu czasowego pomiędzy postami

NARUTO SHIPPUDEN 40-41ep !! Coś niesamowitego! ProroK mówi, że nie ma akcji, a ja mówię, że kocham Kyuubiego!! WTF?! To jest to! Nie chcę spojlerować dlatego napiszę tylko: NIE WYTRZYMAM DO 10 STYCZNIA NA NEXT EP!! Panowie!! Który to jest tom w Mandze?!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja właśnie sobie na gwiazdkę kupiłem "Opowieści z Ziemiomorza"

Teraz tylko do 24go doczekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aiaiaiai! znalazłem tą mange co się dzieje zaraz po najnowszym epku Anime Lecę czytać ;> Oddałbym i swoją duszę, żeby siedział we mnie Kyuubi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez musze oblookac to ziemiomorze. To chyba ma zwiazek z taka ksiazka chyba fantasy.

A dlaczego nikt tu niewspomina genialnego One Piece.

Kiedys przez przypadek trafilem na jeden odcinek. Zobaczylem kreske i bohatera i powiedzialem nara.

Pozniej przez przypadek trafilem na forum poswiecone anime i watek o OP. Zdziwiilem sie ze seria ma juz tyle odcinkow i cieszy sie tak ogramna popularnoscia,

Posatnaowilem dac Lufemu sznse i zaczelem ogladac serie.

Moje zdanie na temat tego anime diametralnie sie zmienilo. Seria jak i filmy sa przesmieszne czasami wzruszajace i totalnie uzalezniajace.

Jedno z lepszych anime jakie ogladalem. Polecam. Dajcie szanse Lufemu. Fanom Naruto DB i Bleach powinno tez podpasowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja tez musze oblookac to ziemiomorze. To chyba ma zwiazek z taka ksiazka chyba fantasy.

.

Ty profanie!

Toż to klasyka! Absolutne Must Know! Matka Fantasy - Ursula Le Guin i jej seria o Krogulcu Cudo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ma tylko 22 lata moze mnie jeszcze wtedy nie bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK

One Piece było genialne na początku, teraz zrobiła się z tego ciągnąca się bez końca Moda na sukces.. nie mogę znieść tej powtarzalności i ciągnięcia serii na siłę, ziemiomorze bardzo dobre anime pokroju Ruchomego zamku czy Spirited Away, a tak w ogóle z wszystkich anime które oglądałem muszę też bardzo wyróżnić Claymore, tak powinna być zrobiona każda seria, 26 epków każdy wypełniony akcją, bez zbędnego stania i patrzenia się na siebie, czy bezsensownej 4 epkowej gadaniny

Ahh dodam, że nie uważam Ziemiomorza, za jakieś nadzwyczajne dzieło, jest to klasyk uznawany tylko przez Europejczyków czy Amerykanów, bo przemawia w pewien sposób do naszej mentalności, dla Japończyków jest to kolejna zwykła dziwna baśń, dla mnie też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja ma tylko 22 lata moze mnie jeszcze wtedy nie bylo

Ja mam 21 i znam

@ ProroK: No ciekawe. Twój pogląd to Twoja sprawa. Ja wiem że jest to seria która mnie porwała w głąb swojego świata aż do momentu gdy skończyłem ostatnią stronę Ale ja mam tak zawsze jeśli historia jest dobra. Czy to książka (ostatnio Niel Gaiman - polecam!!!), film (Labirynt Pana - mniam), gra, komiks, serial, anime...

Żródło nie ma znaczenia - liczy się przesłanie.

Aha... błąd rzeczowy! Piszesz pierw "...przemawia do naszej świadomości..." by zaraz dodać "...dziwna baśń, dla mnie też" Postaraj się lepiej

ps: Akurat DZIEŁO Ursuli jest nadzwyczajne gdyż jest ona razem z Tolkienem i Howardem twórczynią fantasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK
Ja mam 21 i znam

@ ProroK: No ciekawe. Twój pogląd to Twoja sprawa. Ja wiem że jest to seria która mnie porwała w głąb swojego świata aż do momentu gdy skończyłem ostatnią stronę Ale ja mam tak zawsze jeśli historia jest dobra. Czy to książka (ostatnio Niel Gaiman - polecam!!!), film (Labirynt Pana - mniam), gra, komiks, serial, anime...

Żródło nie ma znaczenia - liczy się przesłanie.

Aha... błąd rzeczowy! Piszesz pierw "...przemawia do naszej świadomości..." by zaraz dodać "...dziwna baśń, dla mnie też" Postaraj się lepiej

ps: Akurat DZIEŁO Ursuli jest nadzwyczajne gdyż jest ona razem z Tolkienem i Howardem twórczynią fantasy

Żadnego błędu tu nie ma, dla mnie jest dziwne, ale w jakiś sposób przemawia to do mojej świadomości, druga sprawa, przeczytaj jeszcze raz, napisałem, że dla nas Europejczyków! jest to dzieło, dla Japończyków kolejne zwykłe anime.. oni tam książek nie czytają =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Żadnego błędu tu nie ma, dla mnie jest dziwne, ale w jakiś sposób przemawia to do mojej świadomości, druga sprawa, przeczytaj jeszcze raz, napisałem, że dla nas Europejczyków! jest to dzieło, dla Japończyków kolejne zwykłe anime.. oni tam książek nie czytają =]

Coś jednak musi w tym być skoro zabrało się za nią samo studio Gihbi!

Oni byle czego nie ruszają!

ps: Ty sobie możesz mówić że tam błędu nie ma. Ale ja wiem że jest! A ty wiesz że ja wiem że Ty wiesz że ja wiem że Ty wiesz że ja wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK
Coś jednak musi w tym być skoro zabrało się za nią samo studio Gihbi!

Oni byle czego nie ruszają!

ps: Ty sobie możesz mówić że tam błędu nie ma. Ale ja wiem że jest! A ty wiesz że ja wiem że Ty wiesz że ja wiem że Ty wiesz że ja wiem

Zabrali się bo zobaczyli w tym Dolary i Euro ^^.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zabrali się bo zobaczyli w tym Dolary i Euro ^^.

No tak! Bo oni są znani ze swojego kapitalisycznego podejścia i mainstremowości :/

Ten argument był śmieszny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK
No tak! Bo oni są znani ze swojego kapitalisycznego podejścia i mainstremowości :/

Ten argument był śmieszny...

Hah no gdybyś poczytał to co napisałem wcześniej zrozumiał byś ten argument w 100%

mattaku.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hah no gdybyś poczytał to co napisałem wcześniej zrozumiał byś ten argument w 100%

Czytam Cię z nieustającym zaciekawieniem. Przez nieskromność przypisuję sobie dość dobrą znajomosć czytania ze zrozumieniem i... Chyba ten "sens" ukryłeś baaaaaardzo głęboko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK

btw, właśnie sobie drugi raz obejrzałem Fate/stay night, i sobie przypomniałem jakie to zaje... anime jest.. siedzi w głowie przez następne 2 tyg, damn...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
btw, właśnie sobie drugi raz obejrzałem Fate/stay night, i sobie przypomniałem jakie to zaje... anime jest.. siedzi w głowie przez następne 2 tyg, damn...

A oglądałeś serie Hellsinga...? To jest dopiero anime ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ProroK
A oglądałeś serie Hellsinga...? To jest dopiero anime ;].

hmm to jest klasyk, jak się Hellsinga nie oglądało to współczuje, chociaż manga ma ogromną przewagę nad anime.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi