pablos_83 4001 Napisano 30 Maj 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 30 Maj 2012 Okładka. http://www.ps3site.pl/ratchet-powroci-z-kompanami-tej-jesieni/112180 Gra pojawi się również na PS Store (ale nie w Europie), więc liczę na odpowiednio niską cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cole McGrath 1 Napisano 30 Czerwiec 2012 Sony zapowiedziało kolejną część serii Ratchet & Clank. Mowa tu o Ratchet & Clank: Załoga Q, która ma być powrotem do korzeni. Gra ukaże się w całości w naszym rodzimym języku. Atmosfera gry, rozgrywka oraz gadżety mają nawiązywać do pierwszych gier z z serii R&C. Tytuł zapowiadany jest na święta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Lipiec 2012 (edytowane) Nowe szczegóły: http://blog.eu.plays...tails-revealed/ http://blog.eu.playstation.com/2012/07/19/the-full-monty-on-ratchet-clank-qforce/ Edytowane 20 Lipiec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 29 Listopad 2012 I jak tam grał ktoś? Już kupiłem i prawie ściągnąłem całe, ale jeszcze nie grałem. Mi się ta seria bardzo podoba. Moja kobieta tez jest bardzo zadowolona z kolejnej części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 29 Listopad 2012 Połowa ceny normalnej = połowa rozdzielczości i 30 klatek :) Pewnie i "kampania" o połowę krótsza niż w poprzednich częściach. Taki tam półprodukt. Gra bardziej pisana była pod Vitę. Osobiście spasuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacolk 0 Napisano 23 Luty 2013 witam, nie działa mi 2 pad. mam komunikat,że gra na podzielonym ekranie nie jest możliwa przy obecnych ustawieniach rozdzielczości. miał ktos taki problem ? pozdr jacolk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 24 Luty 2013 (edytowane) Jakbym kupił tą grę dzisiaj i odpaliłbym ją to otrzymałbym te dodatkowe gierki? Tzn. Motorstorm RC i w późniejszym czasie Ratchet Gladiator. Edytowane 24 Luty 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 16 Marzec 2013 Jakbym kupił tą grę dzisiaj i odpaliłbym ją to otrzymałbym te dodatkowe gierki? Tzn. Motorstorm RC i w późniejszym czasie Ratchet Gladiator. Ponawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 17 Marzec 2013 A to nie byla akcja do konca lutego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 18 Marzec 2013 No właśnie nie wiem, dlatego się pytam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 28 Marzec 2013 (edytowane) Jakbym kupił tą grę dzisiaj i odpaliłbym ją to otrzymałbym te dodatkowe gierki? Tzn. Motorstorm RC i w późniejszym czasie Ratchet Gladiator. Ponawiam po raz kolejny. Ktoś wie? EDIT : Już znalazłem, oferta już nieważna z półtora miecha :D Edytowane 28 Marzec 2013 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reyalp 0 Napisano 28 Maj 2013 Witajcie, mam wielką prośbę. Okładka z gry Ratchet & Clank Q force uległa zniszczeniu. Ma ktoś może zeskanowaną stronę zewnętrzną(przód i tył) okładki, gra nowa i trochę szkoda żeby bez okładki była. Ślicznie dziekuję za pomoc i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach