Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś tu pisał o problemie z przyśpiewkami, wg mnie jest to temat spie...ny w tym roku. Przyśpiewki mam podgłośnione o kilka/kilkanaście decybeli. W ustawieniach ściszyłem to co trzeba, a przyśpiewki dałem na maxa. W poprzednich dwóch wersjach Fify wszystko działało poprawnie. W tej wersji przyśpiewki są ledwo słyszalne, nie chce mi się od nowa edytować tych wszystkich przyśpiewek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nikt nie wie jak usunąć mój problem? Bo fifka tak potrafi lagować że po strzeleniu bramki na arenie treningowej czasami wiesza mi konsole. I gram przy okazji przy wylaczanym internecie.

nie tylko Twój problem. U mnie jest dokładnie to samo. Fifa strasznie się zacina, a do tego jeszcze jakieś problemy z dzwiękiem - straszna lipa po tym patchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko czy jest możliwość zmiany składów (transferow innych graczy) w sezonach online??

Nie ? Skąd w ogóle taki pomysł. Już widzę te drużyny z Messim i Ronaldo w ataku i Davidem Luizem w obronie : ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nikt nie wie jak usunąć mój problem? Bo fifka tak potrafi lagować że po strzeleniu bramki na arenie treningowej czasami wiesza mi konsole. I gram przy okazji przy wylaczanym internecie.

Masz odblokowane porty i ustawiony DMZ w routerze? Bo u mnie po tej zmianie zniknęły problemy. Zwłaszcza zawieszanie się konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem skąd u was te błędy i zawieszki, 2 tyg juz gram bez żadnych problemow i online i offline, fifa super polecam!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę denerwujące jest ciągłe rozłączanie serwerów przy nocnych rozgrywkach, przez co nie naliczane są EAC. Cały czas trzeba się ponownie logować. Ktoś tu pisał o takim bugu, że polscy komentatorzy nie wymawiają nazwisk niektórych (większości) graczy. Prawda. A czy ktoś z was zauważył taki błąd, że gracze którzy mają wyjściowo w grze długie rękawy (np. Pique, Sergio Ramos etc.) podczas deszczowej pogody mają krótkie rękawki... xD

Edytowane przez iUSA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

proszę o pomoc w poniższych tematach dot. FUT [PS3], gdyż nie wiem w czym problem:

1) Podczas licytacji kart (jakichkolwiek) i składania oferty otrzymuję najpierw potwierdzenie jaka kwota zostanie mi zdjęta z konta i zaraz po tym bardzo często (w 95% przypadków) otrzymuję informację, że oferta nie można zostać przyjęta, ponieważ osiągnąłem limit kart obserwowanych i najpierw muszę je usunąć. Problem w tym, że nie mam ŻADNEJ karty obserwowanej (czyszczę wszystko na bieżąco + mam wykupiony zwiększony limit za punkty fifa coins).

To praktycznie uniemożliwia mi grę na aukcjach. Oczywiście po wejściu w obserwowane, jak również w WYMIANA wszędzie jest pusto i 0 obserwowanych. Czy ktoś z Was miał taki problem i czy komuś udało się z tym błędem poradzić?

2) Podczas gry sezon dla jednego gracza FUT wybieram mecz, potwierdzam skład i rozpoczynam grę. W ciągu 10-15 sec od pierwszego gwizdka otrzymuję kontakt, że zostałem rozłączony od serwerów EA, automatycznie gra wyrzuca mnie w FUT i nie mogę już połączenia z serwerami EA odzyskać. Mogę grać tylko solo. Dopiero po zamknięciu FIFA i ponownym uruchomieniu znowu mam połączenie jakby nigdy nic i jak chcę zagrać mecz FUT to znowu to samo. Gra nie zalicza mi tego jak porażki, ale tracę -1 na kontraktach. To kosztowny błąd – jak się go pozbyć? Przed patchem wszystko grało i buczało, a po patchu....no właśnie, jak wyżej.

Z góry dziękuję za pomoc.

B.

Czyli tak:

Przekierowałem porty, usunąłem wszystkie pliki gry. Przypisałem statycznie IP do adresu MAC konsoli. Skonfigurowałem grę i …. nic nie pomogło. Nadal wyrzuca mnie z meczów FUT po paru sekundach, tracę połączenie z serwerami EA.

Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem skąd u was te błędy i zawieszki, 2 tyg juz gram bez żadnych problemow i online i offline, fifa super polecam!!!

Kolega to trafiles LIMITED EDITION :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy można zmieniać ustwanienia firewalla w fifie? Bo mam średni a chciałbym miec niski i nie wiem jak to zrobić

Edytowane przez drombik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy ktoś z was też ma problem z FUT z częstym rozłączaniem z serwerem EA? Mnie to bardzo irytuje bo za każdym razem traci się kontrakt....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko czy jest możliwość zmiany składów (transferow innych graczy) w sezonach online??

Online nie ma takiej opcji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Nasunęło mi się jedno pytanie. Można grać w fifę 13 bez płyty o ile kupimy ją przez PSStore. A czy mona zrobić tak aby grać bez płyty w wersję płytową? Wiem, ze brzmi to głupio:) Ale jestem ciekawy, czy można w jakiś sposób ściągnąć gierkę z płyty na dysk twardy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Nasunęło mi się jedno pytanie. Można grać w fifę 13 bez płyty o ile kupimy ją przez PSStore. A czy mona zrobić tak aby grać bez płyty w wersję płytową? Wiem, ze brzmi to głupio:) Ale jestem ciekawy, czy można w jakiś sposób ściągnąć gierkę z płyty na dysk twardy.

Nie można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega to trafiles LIMITED EDITION :biggrin:

pewnie macie zapchane konsole albo poblokowany router, mi sie gra elegancko zero problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim razie 95% fifowców ma zapchane konsole albo poblokowane routery :biggrin: :biggrin:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad sprzedażą pudełkowej wersji a kupnem cyfrowej z US PSS. Posiada ktoś ową wersję i może potwierdzić że rzeczywiście jest scoreboard ESPN?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W FUT raczej się nie zdarza. W sezonach przy wysokim prowadzeniu jak najbardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mnie PES tak denerwuje, że to jest niemożliwe, ale tam rzadko zdarzają się ucieczki, więc jak ma mnie fifa też denerwować tym że nie pogram to chyba zrezygnuję w ogóle z gry w piłke :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zainstalować tego patcha ? bo przy uruchomieniu żadna instalacja mi się nie włączyła...

i napiszcie jak odblokować te porty w routerze i jakie...gdzie to sie robi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niech mi ktoś wytłumaczy ja kupiłem konsole okolo 10 października i od początku mam na niej lagi na fifie a jak ściagnąłem demko mortal kombat 9 to mi nawet na ułamek sekudny obraz nie stanął

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi