M Pejn 223 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ktoś gra? Ja od czasu do czasu wchodzę (a raczej zacząłem wchodzić bo miałem kilkumiesięczną przerwę od tej gry) jak mi się konsola znudzi. :) Fajnie by było pograć z kimś forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ja gram, ostatnio znowu zainstalowałem, ale się przeraziłem bo żeby odblokować domek potrzebuję chyba z 990 srebrników, a mam 770 ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 9 Czerwiec 2012 To Ci coś kopsnę jak kupie kunia... :D I zmienię server... Gdzie grasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Czerwiec 2012 Wonderfall czy cuś takiego :) Pisane z pamięci więc może w pewnym stopniu różnić się od oryginału :) A który masz lvl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 9 Czerwiec 2012 Zrobiłem sobie nową postać (jeno niedawno wróciłem) Kapitan na ledwie 10-tym lvlu ale i tak serwer będę musiał zmienić z tego co widzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ja też wróciłem po ponad roku, ale wygrzebałem starą postać. Co będę leciał od nowa i jeszcze raz zbierał na konika, wtedy kupiłem bo była jakaś promocja na kupno skilla do jeżdżenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) Przecie teraz raptem 95 TP kosztuje, czyli jeno kilka deedów wystarczy zrobić. Zapodaj nicka jaki masz w grze. Edytowane 9 Czerwiec 2012 przez Homer S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ale i domek miałem(ino zablokowany), a w domu...uwaga...figurkę misia!! Całą wyprawę odbyłem by zdobyć jego futerko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ja domku nie miałem ale byłem w gildii, co miała luksusową chawirę a tam pancerze orków, różne futra, trofea, po prostu lawina takich śmieci. O.o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) Jedyne MMO w jakie gram to: życie :) , naprawdę i czasem się parę "mobków" zbije, przyfarmi golda w pracy a i exp po głębszych paru dobrze wchodzi... Generalnie nie rozumiem tematu ale to może przez to że zbyt prosty człowiek ze mnie ;) Edytowane 9 Czerwiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 9 Czerwiec 2012 I nawet osiągnięcia są, typu "wypij pół litra, wsiądź w samochód, przejedź 5km nie powodując wypadku i nie dając się złapać policji". :D Daray, dawaj tego nicka -.- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 9 Czerwiec 2012 Sigli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach