Ghostbuster 56 Napisano 17 Czerwiec 2012 Następna gra z bohaterem, znanym z komiksów, tzw. człowiekiem pająkiem.Za grę odpowiada studio "Beenox" a sama gra opowiada o wydarzeniach, które mają miejsce tuż po zakończeniu filmu.Miejscem akcji jest Nowy Jork i wcielamy się w Petera Parkera.Gracze będą mieli okazję wspinać się na wielkie budowle i zwiedzać miasto za pomocą pajęczej liny.Tytuł jest grą typu TPP i przyjdzie nam bardziej oglądać realistyczny świat gry, niż styl kreskówki / komiksu. Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=gTJmzFtEgTM&feature=context-gfa Premiera: 26 czerwca 2012 roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) Pojawiają się pierwsze recenzje niestety bez szału IGN 7/10 Gamespot 7,5/10 Gamesradar 3/5 Gameinformer 6,75/10 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-amazing-spider-man Edytowane 27 Czerwiec 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 26 Czerwiec 2012 ja z chęcią spróbuję, 7.5 czyli źle nie jest. Zobaczymy może warto dać szansę?? Przejść i sprzedać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 1 Lipiec 2012 Jakieś Demko tej gry będzie ? pograłbym sobię w Spidera :D ale 200zl za to nie dam ;p więc bede musial czekac gdzies do 130~ ; d a całkiem mi podszedl ^^ po tych gameplayach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 1 Lipiec 2012 Ja osobiście na pewno skuszę się na ten tytuł - ale tak jak powiedział kolega do góry, nie za 200 zł .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 1 Lipiec 2012 W normalnego pająka to i ja z chęcią bym zagrał. Takiego jak za czasów PSX. A co do ceny 200zł to 75% dzisiejszych produkcji nie jest wartych tej ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 1 Lipiec 2012 (edytowane) W Uk gra za 34 funty, czyli w przeliczeniu ok. 170 zl. Ja zamowilem, jutro powinna przyjść to zdam sprawozdanie:) Na razie słyszałem głównie przychylne opinie, a bardzo miło wspominam Ultimate Spider Man,Spider Man 2 na PS2 oraz Spider Man 3, czyli jestem wprost napalony na tą giere:D EDIT: Dobra, w gre pogralem sobie kilka godzin, jestem na początku 4 rozdzialu i po kolei: Nareszcie jest FreeRoaming który jest zaje*isty! Huśtanie się na sieci jest zrobione rewelacyjnie i przez kilkanaście minut huśtałem się po prostu po Nowym Jokru, zbierając komiksy i robiąc misje poboczne... A no właśnie, misje poboczne. Niektóre sa monotonne (W stylu napada bandyta, pobij i wróć), ale są też całkiem rozbudowane (zbieraj flary, zatrzymaj pościg, utrzymaj kamerę w jednym miejscu jak Spidey robi triki). Jest sporo do robienia, i dobrze, przecież to Sand Box. O fabule nie można wiele powiedziec bo nie widziałem jeszcze filmu, ale trzyma się calkiem wiernie komiksu. Rzecz która była juz od dawna wiadoma a i tak mnie zachwyciła to tryb walki: Batmana Arkham City uważam za grę roku 2011, a ten system walki czerpie od niej garściami, a robi to w dorbym stylu:) Zarówno jak i walka ręczna, a i polowanie w ukryciu jest zrobione bardzo dobrze, jest to walka bardzo zręczniościwoa czyli to co trygrsyki w B: AC lubia najbardziej. Jeszcze jeden plus, całkiem duży jak dla mnie, to znajdźki w postaci strony komiksów. Jak znajdziesz odpowiednia ilosc, to odblokowujesz caly komiks ktory mozesz sobie poczytac na TV( Jako fan Spider Mana z moich szczeniecych lat, to dla mnie naprawde duzo znaczy, bardzo sentymalne odczucie:) ) i inne znajdźki typu plakaty albo walizki (EXP, trofea i ulepszenia). Co do minusów, to czasami niskiej jakości tekstury (całkiem rzadko), postac czasami przenika przez budynek jak użyjesz Web Rush(Zdarzyło mi sie raz przez 4 godziny). Ogólnie, przez te pierwsze godziny, bardzo pozytywne odczucia, gre serdecznie polecam:) Edytowane 2 Lipiec 2012 przez pole553 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Lipiec 2013 (edytowane) No właśnie, ja skończyłem niedawno i jak dla mnie to jest lepsza od nowych Batmanów. Może grafika jest trochę gorsza, ale sama gra daje więcej funu, postać jest bardziej zabawna i "luźna", a nie taki sztywniak jak Batman. Wspomniane wyżej latanie po mieście na pajęczynie faktycznie daje dużo frajdy. Jest też do zebrania 700 stron komiksów(pewnie wszyscy, którzy grali w Infamous 1 oblali się zimnym potem ;) ), ale zbieranie ich to przyjemność. System walki faktycznie wyciągnięty z Batmana dzięki czemu jest dobry i nie ma się do czego przyczepić. Ja po skończeniu jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim. Edytowane 28 Lipiec 2013 przez Darayavahus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach