LimakFPS 0 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Witajcie ściągnąłem sobie ten darmowy tryb + 2 mapki i podczas włączania multi ( gdy jestem w menu ) pisze : "Playing witch oryginal maps only . Download all DLC content you are entitled to in order to play DLC maps. " Tak jak tutaj na filmiku -> *na czerwono w menu tam gdzie są opcje wybierania trybuitp. Przepraszam za reklamę , jeżeli już. http://www.youtube.com/watch?v=vIV1KpPZ-Xo&feature=player_embedded Aha i gdy wchodzę do ps3 store po linku który otwiera mi się z coda to mam 7 rzeczy do downloadu po 163 mb , ściągałem już 2 ale niedziałają, może muszę ściągnąć wszystkie? , proszę o pomoc Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez LimakFPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Musisz ściągnąć jedynie wersję mapek z kodem, który odpowiada temu na Twojej płycie/pudełku, czyli BLES-XXXX. Darmowe mapki są dostępne jedynie na osobnej playliscie - Strefa (bodajże druga od dołu). A Terminal ma być udostępniony za darmo w najbliższych tygodniach. Oczywiście z miesięcznym wyprzedzeniem na X360. Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach