Skocz do zawartości
andrzejg1

save gamy ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Chodząc po necie natrafiłem na parę stronek gdzie można pobrać "sejwy" z takich gier jak resistance albo assasin itp ;] nie rozumiem tego fenomenu . Chyba nie po to płacimy $ za gry aby je "przejść" od srodka ? albo od końca ? czy to inna forma czitów ? czy po prostu lenistwo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm na PC też są sajvy 100% gry ;] to jest chyba po to że w niektórych grach są bonusy przy 100%, a nie każdy przejdzie fabułę oraz wszystkie mozliwe misje dodatkowe wiec sciagnie sobie 100% i bedzie mial bonusowe materialy ktore znajduja sie na krazku ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież pobranie save'a nie przeszkadza w tym, aby samemu przejść grę. Np. w GTA takie praktyki nie są złe, jak od razu chce się poznać całe miasto, a nie po dzielnicach..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wole najpierw sam przejść grę i jeśli nie będę mógł czegoś odblokować to dopiero wtedy skorzystam z kodów albo save'ów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli motywacją używania cudzych sajwów jest chęć "zobaczenia" czegoś co sie nie odkryło ?

Czyli nie liczy sie "droga do celu" ale "osiągnięcie celu jak najmniejszym kosztem" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem w czym widzisz problem...

Jeśli nie chcesz to nie ssasz save'a bo niby kto Ci każe...?! Ja osobiście wolę grać i grać do końca, do momentu że nie mam juz co odkryć, odszukać... do momentu kiedy dopracuję gre do 101% ze 100%!!...

Jesli wydaje kasę, to chcę wydane pieniądze wykorzystać do końca, bo co za sens kupic gre za 200zł przejść ją raz, tylko fabułę i rzucić w kąt?... Sa osoby które może mają takie podejście i zamiast powalczyć o to co niedostępne wolą zassac save'a z sieci, sam kilka saveów umieściłem w gamefaq.com które ukończyłem na maxa, min Uncharted, Resisstance, Assassins... i ludzie je ściągają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Respect H@des26. Mi np w Ressa brakowalo 3 czy 4 za te mini zadanka do 100%. A ja chetnie sciagnalbym sobi taki save game options do PES'a 2008, bo wkurza mnie brak oficjalnych zespolow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ktoś znajdzie 100% gry GTA 4 to prosze dać link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że wszyscu tu są uczciwi i sami gry przechodzą .Według mnie nie ma sensu sciągać savów.Masz taki jaki ci się udało zdobyć i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie sądzę, aby ktoś zdobył już 100% gry. Chyba, że zorganizowali się ludzie tak jak z premierą dodatku do WoWa, gdzie planowali przez kilka tygodni jak zdobyć w 24h po premierze maksymalny level. Trzech maniaków, jedna konsola, gra na zmiany (jeden śpi, drugi gra, trzeci ubezpiecza grającego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kopiemy kopiemy, dzielnie kopiemy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.