wwseba97 50 Napisano 12 Lipiec 2012 (edytowane) Piszcie tutaj jak spędzacie wakacje 2012. Bierzecie naszą czarnulke czy nie? A może koksicie i jeździcie z pc? Ja pojechałem do wuja na jakiś czas odwiedze znajomych pójde na ryby. Pogoda jest koszmarna ale przynajmiej mam ze sobą czarnulke :) EDIT: kurcze przyjehałem wczoraj po południu a konsola jeszcze nie rozpakowna :D Bonusowo zawsze gdzie kładłem konsole to jest teraz mały dekoder DVB T. Edytowane 13 Lipiec 2012 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 12 Lipiec 2012 Jakie wakacje ... w pracy ciągle :P A tak to kupiłem kompa za 2 tyś i czekam na dostawę i jak będę miał czas to może coś ogram, czygo szkoda mi kupować na PS3. A jak się uda to na jesień będę miał urlop, to wtedy pogierczę trochę więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 12 Lipiec 2012 Od soboty w Zakopanym przez tydzień. 3 września wyruszam w podróż do Szwecji samochodem wraz z 3 kumplami i spędzę na terenie tego pięknego kraju całe 7 dni :P (chciałbym więcej, ale kasa i jeszcze raz kasa), konkretnie w miejscowości Arkelstorp(domek) + jeszcze dojdzie przynajmniej 1 dzień na powrót. Pomiędzy owymi czynnościami będę przebywał na mojej działce położonej jakieś 40km na północ od Łodzi, oczywiście towarzyszyć mi będzie moja wspaniała czarnulka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Lipiec 2012 Ja w sobotę udaje się do Szczecina :) a potem gdzie buty poniosą XD też biorę konsole ze sobą ponieważ dziewczyna chce pograć w harvestmoon na move itp itd XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 12 Lipiec 2012 Ja mam troche inna sytuacje, na wakacje wrocilem do domu i dopiero teraz moge pograć na swojej konsolce :D Pogody i tak nie ma, jak narazie 12-20 stopni i deszcz, wiec raczej nic straconego. Oczywiscie za tydzien-dwa wyjazd w cieplejsze rejony europy (mam nadzieję) i koniec grania. Pozniej jadę do dziewczyny i spowrotem na studia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 13 Lipiec 2012 ja koncem lipca jade na 8 dni pod namioty na Przystanek Woodstock :) - 8 dni bez internetu, telefonu, telewizji a nawet prądu :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 14 Lipiec 2012 Ja w sobotę udaje się do Szczecina :) a potem gdzie buty poniosą XD też biorę konsole ze sobą ponieważ dziewczyna chce pograć w harvestmoon na move itp itd XD Człowieku, dzięki Ci, że przypomniałeś mi (a raczej uświadomiłeś, że harvest moon jest dostępny na ps3 :P - serio nie wiedziałem) A moja girl kiedyś lubiła tę grę ....więc może ta gierka ją zachęcia do grania (bo w nic poza LBP , LBP 2 i Heavy Rainem nie grała, bo twierdzi że nie lubi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 15 Lipiec 2012 8 dni bez internetu, telefonu, telewizji a nawet prądu :) Najlepszy odpoczynek jaki można sobie wymarzyć. :) Ja 20 lipca uderzam tradycyjnie na Kołobrzeg, po raz kolejny na Sunrise. :) Tym razem grube 10 dni zabawy, to będzie melanż ostateczny. :D Potem na początku sierpnia weselicho z dziewczyną, a tydzień później zlot fanów Atletico Madryt w okolicach Warszawy. Ciekawy urlop się szykuje, będzie się działo! :D Oczywiście nigdzie żadnych konsol nie zabieram, warto czasem od tego odpocząć. Smartfon wystarczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 15 Lipiec 2012 Człowieku, dzięki Ci, że przypomniałeś mi (a raczej uświadomiłeś, że harvest moon jest dostępny na ps3 :P - serio nie wiedziałem) A moja girl kiedyś lubiła tę grę ....więc może ta gierka ją zachęcia do grania (bo w nic poza LBP , LBP 2 i Heavy Rainem nie grała, bo twierdzi że nie lubi) Dokladniej to sie nazywa Rune Factory od jakiegos czasu juz a nie harvest moon xD ogolnie to samo jest co w harvestach tylko dodali elementy rpg jak lvl lub walki... Moja do mnie zebym kupowal move\a jak najszybciej bo chce wlasnie w RF pograc i okami na nim xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 16 Lipiec 2012 Jak spędzam? Różnie, raczej nigdzie nie wyjeżdżam. Trochę zarobie, pochodzę do roboty, miesiąc wolnego przeznaczę zapewne na oglądaniu filmów, granie na konsoli, ogólnie odpoczynek + rozrywka. Planuje kilka wypadów do kina, a jak zrobi się cieplej to na basen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Lipiec 2012 Byłem 9 dni w Sopocie. Lało prawie cały czas. Czarnulka oczywiście wzięta. Na dłużej niż 3-4 dni się bez niej nie ruszam :) Choć tym razem służyła głównie jako odtwarzacz DVD (House M.D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Lipiec 2012 W pracy + robię prawko więc nigdzie się nie ruszam, ale za to od jutra 5 dni wolnego i to bez brania urlopu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 17 Lipiec 2012 ja obecnie dalej siedze u wujasa a na czarnulce pograłem aż 2 godziny. Wszyscy kumple wyjechali i nie ma co robić :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 18 Lipiec 2012 wakacje kolo zakopanego, oczywiscie bez konsoli. za to beda gory i dziewczyna, wiec czego chciec wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Lipiec 2012 "Urlop" wykorzystam na dodatkowe zlecenia - które zapewnią finansowanie nadchodzących w niedalekiej przyszłości gier na konsole i książek... Mieszkam na wsi, więc góry, lasy, i powstającą obok drogę ekspresową ;) mam na wyciągnięcie ręki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 30 Lipiec 2012 wrocilem wlasnie z sunrise festival w kolbrzegu gdzie okolo 40tys fanow muzyki trance hause bawilo sie w ostatni wekend piekna sprawa ladna pogoda super laski dobra muzyka.Za tydzien ibiza 2 tygodnie slonca i weczornego imprezowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 30 Lipiec 2012 (edytowane) praca, żona, czasem jakieś gigi hardcore, jak zawsze :) ogólnie tak samo jak reszta roku :P w grudniu wyjazd 2 tygodniowy do niew jork po czym Mikołaj przychodzi na świat i troszkę się moje życie zmieni... Edytowane 30 Lipiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 30 Lipiec 2012 (edytowane) "Wakacje" to ja będę mieć dopiero jak wyruszę pod koniec sierpnia w delegacje do USA.Lipiec półtorej tygodnie na Ibizie i jeszcze mniejsze wyjazdy były (weekendowe) Pozdrawiam Edytowane 30 Lipiec 2012 przez Asull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tartar 2 Napisano 31 Lipiec 2012 ja jadę w sierpniu z dziewczyna do krakowa pozwiedzać trochę i poszwendać się po starym mieście. już nie może się doczekać, bo jeszcze tam nie była. dorwaliśmy zniżkę wakacyjną w ibisie, tego niedaleko wisły. będzie blisko do rynku i w ogóle fajnie ze wreszcie mamy nocleg po taniości i w naprawdę konkretnych warunkach. planujemy też stamtąd pojechać na 1 dzień do wieliczki, i może gdzieś jeszcze, jak się uda. zapowiada się całkiem spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac. 7 Napisano 31 Lipiec 2012 (edytowane) Rano śniadanko, internet, godzinka na playstation, później prace domowe, obiadek, orlik, orlik, orlik, prace domowe, internet, playstation, tv, czytanie, sen. Są oczywiście różne wyjątki od tego planu. ale jest fajnie całkiem. z kumplami się spotykamy, wiec nie jest nudno.. a w sierpniu idę do pracy na parking. :) fajnie zarobię sobie trochę kasy na nowe gierki na ps3 i inne potrzebne rzeczy. Edytowane 31 Lipiec 2012 przez mac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 31 Lipiec 2012 "idę do pracy na parking" brzmi jakbyś miał tam kroić auta albo chociaż koła i radia XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac. 7 Napisano 31 Lipiec 2012 hehe, nie nie :) po prostu będe pobierał opłaty za parkowanie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 7 Sierpień 2012 ja wakacje spędzam w domu ;) w Czerwcu było tyyyle planów... i nic nie wypaliło, trudno ;) przynajmniej mogę sobie pograć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 7 Sierpień 2012 wakacje miałem spędzić w Vietnamie grając w Bad Company 2 ale zrezygnowałem praca, dom, PS 3, X360 i tak całe 2 miesiące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nielatPL 2 Napisano 20 Sierpień 2012 Lipiec w Holandii, a sierpień w Polsce na działce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach