pack 698 Napisano 13 Lipiec 2012 http://www.ps3site.p...ersji-hd/118123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Lipiec 2012 WooooHoooooo moje marzenia zostały spełnione! Jeszcze tylko Shenmue w wersji HD i dziękuje :D Sega staje się najlepszą firmą dla mnie w tym momencie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Lipiec 2012 Aż ciary przechodzą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 19 Lipiec 2012 Nie grałem - ale z trailera zapowiada się nieźle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Lipiec 2012 Kazuma młody:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 19 Lipiec 2012 Yakuza HD Collection ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Lipiec 2012 Porównanie PS2 - HD http://h11.abload.de/img/untitled2rkgw.png Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Lipiec 2012 no i moje modły (po zapowiedzi okami hd już tylko yakuzę chciałem) zostały spełnione.. Czyli gramy w tej generacji w całą serię i się cieszymy !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Lipiec 2012 Poczekam sobie na Yakuze 5, kupie kolekcje, do tego ponownie 3, 4 i zrobie jeden wielki no-life style maraton Yakuzy, oh I can't wait already! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Lipiec 2012 (edytowane) Ja już tak zrobiłem przed dead soulsem :) ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wszystko raz jeszcze przejść :) Edytowane 25 Lipiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wsioq 56 Napisano 30 Lipiec 2012 Ahhhh ja właśnie rozpocząłem swoją przygodę z Y od 3 i jak nie znosiłem japońszczyzny, to ta gra miażdży i wypraża, miło ,że bede mogl poznac 1 & 2 nie tylko z filmików :D. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach