marol0v 73 Napisano 16 Lipiec 2012 (edytowane) ::YaHooLiGaN's! Jako klan gramy głównie w BF3 lecz istniejemy już 3 lata i mamy doświadczenie także w serii Call of Duty, gdzie starowaliśmy w ligach i turniejach. W przyszłości nie przekreślamy grania w MOH czy Counter Strike. By do nas dołączyć powinieneś być w porządku, czyli umieć się pośmiać i pożartować, być poważnym i skoncentrowanym na treningach, sparach i meczach. MUSISZ grac teamowo... każdemu kto koniecznie chce być MVP z góry dziękujemy! Wiadomo ze potrzebujesz mic bo inaczej nie ma gry teamowej! Powinieneś mieć wystarczająco dużo czasu na granie by uczestniczyć w rozgrywkach itd. Także ważne byś często mógł i chciał razem z nami grac Privaty lub i nawet Publici. No i wiadomo żebyś chociaż trochę potrafił grac ale najbardziej liczy się dla nas teamplay.. Może jeszcze pare słów na koniec o nas. W sumie się wszyscy lubimy i z chęcią razem gramy i się od czasu do czasu wygłupiamy. Wiadomo ze tez czasami są jakieś kłótnie ale zawsze próbujemy je jak najszybciej rozwiązać. Każdy u nas gra na sparach jak i w lidze wiec nie będzie tak ze ktoś przez pare tygodni nie zagra! No i wiadomo zabawa jest dla ważna ale także lubimy wygrywać wiec jak najbardziej się staramy Graliśmy w pierwszym sezonie ligi BF3 na ps3liga.pl, zajęliśmy 4 miejsce ale w 2 sezonie mierzymy wyżej :) a największy sukces to niewątpliwie wygrana w ostatniej kolejce z loL, wygraliśmy także turniej Rush 4vs4 na ps3lidze. Więc śmiało pisać tutaj, na plutonie na battlelogu http://battlelog.bat...55241063632512/ albo na PSN do HooLiGaN_Dix,HooLiGaN_Dexter lub do HooLiGaN_DeeBo . Strona klanu http://www.yahooligans.y0.pl/. Zapraszamy także na nasz serwer ::YaHooLiGaN's ! Official Polish Clan Server gdzie można nas zawsze spotkać. Już się cieszymy na wspólną gre. Pozdrowienia Klan ::YaHooLiGaN's Edytowane 6 Sierpień 2012 przez marol0v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 16 Lipiec 2012 Musiałeś o tym sukcesie?? :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 16 Lipiec 2012 (edytowane) Musiałeś o tym sukcesie?? Haha chyba tak :P Wiesz, nastroje były bojowe, sami mieliśmy problem ze składem ale jakoś udało się uzbierać tą 10 no i wygrać chociaż nikt w nas nie wierzył, trochę jak cud nad Wisłą Edytowane 16 Lipiec 2012 przez marol0v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 16 Lipiec 2012 Ja napisałem, że liczę że stawicie opór i tak się stało :). Napewno macie większy sukces :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 16 Lipiec 2012 gratsy ::Ya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 16 Lipiec 2012 To nie jest temat żeby nam gratulować, ja tu chcę zwerbować świeżą krew żeby w kolejnym sezonie ligi powalczyć do końca a nie grać o pietruszkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 16 Lipiec 2012 Napewno znajdziesz :) Powodzenia i koniec offtopu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 16 Lipiec 2012 popraw tytuł tematu bo się pogniewam i spiore ci dupsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 16 Lipiec 2012 (edytowane) No właśnie nie moge Maniuś :( Nie da się zrobić całej nazwy z dużej. Edytowane 16 Lipiec 2012 przez marol0v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 16 Lipiec 2012 No rekrutujcie, rekrutujcie i zbierajcie skład na rewanż :happy: Czekamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RikraX 1 Napisano 16 Lipiec 2012 Zlozylem podanie na waszej stronie internetowej :) Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 17 Lipiec 2012 Zlozylem podanie na waszej stronie internetowej :) Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2 Dodaj mnie lub Deebo na PSN i Cię sprawdzimy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 17 Lipiec 2012 Chcieli czy nie chcieli ale trafili właśnie na listę obecności ;) @down Done :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 17 Lipiec 2012 Dzięki Tomo ;) Jeszcze możesz tam dodać stronę klanu http://www.yahooligans.y0.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 6 Sierpień 2012 Rekrutacja dalej otwarta, Zapraszamy ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 20 Wrzesień 2012 Jeśli ktoś jest zainteresowany to dalej poszukujemy dobrych graczy, liga sam się nie wygra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach