Kentucky 266 Napisano 17 Lipiec 2012 (edytowane) Cosplay :start: Cosplay (z ang. costume playing – przebieranie) – znajdujące korzenie w japońskiej kulturze przebieranie się za postacie z mangi, anime, gier wideo i filmów[1]. W wielu krajach odbywają się konwenty fanów mangi oraz anime oraz festiwale z konkursami na cosplayowe kostiumy. Stroje powinny być przygotowane własnoręcznie[2]. Prezentacje kostiumu trwają zwykle od minuty do pięciu, a nagrodami za wykonanie najlepszych kostiumów są gadżety. źródło: Wikipedia To tak dla mniej wtajemniczonych, ale myślę że pojęcie dość zdane w środowisku graczy. W tym owym wątku wrzucajcie fotki cosplay'ów , np. jakie natrafiliście w necie i jakie Wam się najbardziej podobają. Ostatnio przeglądając skomercjalizowanego Facebooka, natrafiłem na dość łakomy coospaly :devil: Sami przyznajcie, że za taką Assasynką, sami skakalibyście po dachach :devil: Wrzucajcie! :x: Edytowane 17 Lipiec 2012 przez Kentucky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Lipiec 2012 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 17 Lipiec 2012 Dlaczego preferuje Battlefielda? Bo Fanatycy COD'a mnie przerażają :banana: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 23 Lipiec 2012 Cosplay na dziś: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 28 Lipiec 2012 (edytowane) Akurat będzie cosplay w gdyni. Może tam zobacze i jak to wygląda :). Dziwi mnie to, że jeszcze nikt nie wstawił komentarza typu fap fap fap. Czyżby internet stał się normalny ?? XD. Może się przebiore za szpiega z Tf 2 który przebrał się za mnie XD. Poznam troche japońskej kultury gdyż jest ona inna i to mnie ciekawi jak i czasem inspiruje. Macie tu coś ode mnie... Edytowane 28 Lipiec 2012 przez wwseba97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Lipiec 2012 (edytowane) http://www.illyne.com/ cosplaye wszystkich części Tomb Raider laska jest boska http://www.illyne.com/tomb-raider-reborn.html z najnowszej części chyba są najlepsze Edytowane 29 Lipiec 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Sierpień 2012 Cosplay na dziś ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 3 Sierpień 2012 Akurat będzie cosplay w gdyni. Może tam zobacze i jak to wygląda :). Dziwi mnie to, że jeszcze nikt nie wstawił komentarza typu fap fap fap. Czyżby internet stał się normalny ?? XD. Może się przebiore za szpiega z Tf 2 który przebrał się za mnie XD. Poznam troche japońskej kultury gdyż jest ona inna i to mnie ciekawi jak i czasem inspiruje. Macie tu coś ode mnie... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 20 Sierpień 2012 http://www.cojapacze.pl/132761,Assasin kobiet Asasyn świetne zdjęcie kostium też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach