Ink 1 Napisano 20 Lipiec 2012 Prosiłbym o wypełnienie ankiety na temat gier: http://moje-ankiety.pl/respond-27870.html jest mi ona potrzebna do pracy badawczej. Proszę jeszcze o nie pisanie niczego, co mogłoby zasugerować innych co do odpowiedzi. Jeśli ktoś ma pytania dotyczące ankiety, to proszę pisać bezpośrednio do mnie, a nie w temacie. Z góry dzięki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 20 Lipiec 2012 A masz! Ps. Jak to praca badawcza?? Ps2. Niektóre pytania powinny wg mnie mieć pola wielu wyborów a nie pojedyńcze. Ps3 - Posiadam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Lipiec 2012 Wypełnione Nawet fajna ankieta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Lipiec 2012 Cenega robi wywiad, czy opłaca im się robić spolszczenie do MP3 :D żart oczywiście... Wypełnione... Ale: pytania ze strony 8 i 23, powinny mieć możliwość kilkukrotnego zaznaczenia, a nie wyboru jednostkowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Lipiec 2012 Ankieta wypełniona...nawet nawet...mam nadzieje że jest anonimowa w pełni ponieważ podałem tam mój prawdziwy wiek xD a normalnie zawsze mówię że mam 21 lat ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 20 Lipiec 2012 wypelnione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 20 Lipiec 2012 Ankieta wypełniona. PS. Jaki jest tytuł pracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 20 Lipiec 2012 wypełnione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Lipiec 2012 Jedno nie daje mi spokoju...czy te postacie w pytaniu "czy znasz ta gre" chodzi mi o pierwsze nie byly tez w pewnym anime ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 20 Lipiec 2012 Proszę bardzo, wypełnione :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 20 Lipiec 2012 Ankieta completed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 20 Lipiec 2012 Gotowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Birbu 1 Napisano 21 Lipiec 2012 Wypełnione :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach