mlody17m 0 Napisano 20 Lipiec 2012 Witam mam problem nie moge grać sam na mapach DLC, dlaczego sam? Ponieważ gdy jestem w drużynie z znajomymi i ktoś daje gre z mapami DLC na snactuary to normalnie moge grać. Jak widać na zdjeciu pisze iż musze wejsc do sklepu i pobrac dlc. Lecz gdy wchodze do sklepu nie ma tam żadnych dodatkowych map, co mam zrobić? Mam wykupionego ELITA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 24 Lipiec 2012 A pobrałeś sobie na pewno wszystkie mapy? W momencie gdy kupiłeś DLC (Kolekcja 1 lub 2), to do kolejki pobierania dodało Ci kilka osobnych plików z mapami. Sprawdź jeszcze raz i upewnij się, że zassałeś wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reyn 2 Napisano 24 Lipiec 2012 Miałem podobnie. Ale pomogło mi pobranie darmowych map do faceoff. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 24 Lipiec 2012 Kilka dni temu Acti potwierdziło, że na PS3 jest problem ze znikającymi mapami, subskrypcją ELITE i niemożnością gry na mapach z DLC - trwają prace z Sony, mające na celu wyeliminowanie błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach