LionelPL 217 Napisano 6 Maj 2013 Najpierw podaj specyfikacje techniczną tego kompa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rassiq 12 Napisano 9 Maj 2013 (edytowane) NA gram.pl zamówiłem edycję premium za 120zł... (nadgorliwy jestem) Pogra ktoś ze mną? Mój klan z CoD4 ma TS jak coś. Edytowane 9 Maj 2013 przez Rassiq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 14 Czerwiec 2013 Na Origin jest 50% zniżka. Gra ktoś na PC? Warto brać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 15 Czerwiec 2013 (edytowane) Zapominając już nawet o grafice, to wersja PS3 jest kadłubkiem w porównaniu z wersją PC. Jakiś czas temu się przesiadłem; żałuję, że tak późno. Jak lubisz BFa i ogarniasz granie na myszce to nie ma się nad czym zastanawiać. Edytowane 15 Czerwiec 2013 przez bananek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Czerwiec 2013 No właśnie wczoraj kupiłem, przez noc ściągałem a teraz nie mogę się zalogować bo zepsuli Battleloga ;) 28zł to prawie darmo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 15 Czerwiec 2013 Mogłeś brać wersję premium, tutaj w przeciwieństwie do PS3 mapki z wszystkich dodatków są grywalne i dają radochę;) Jak będziesz chciał z kimś pograć to daj znać, nick na bl: bananananananan, ts jakiś tam stoi, gramy wyłącznie 4fun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Czerwiec 2013 Jakoś nigdy DLC mnie nie pociągały, a Close Quaters jest teraz za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 15 Czerwiec 2013 Kurde, jak w końcu uzbieram na nowego pieca to do was dołączę :) 1/3 kwoty już jest, Battlefielda mam zamiar kupować tylko na PC, mam nadzieję że gra rozwinie na nim swe skrzydła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 15 Czerwiec 2013 To skoro jesteś pewien co do BF3 to bierz teraz, jest obniżka 50% na Origin.A wiecie jak się robi jakieś teamy, squady czy coś w tym stylu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 17 Czerwiec 2013 Teamy, squady? Chyba nie ogarniam o co chodzi :D Masz na myśli podczas gry czy na Battlelogu? Czy coś innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 22 Czerwiec 2013 Chodzi o to żeby z kimś stworzyć jakiś squad już przed meczem żeby nas nie rozrzuciło do przeciwnych zespołów, ale z tego co widzę to się tak nie da, a o ile pamiętam na konsoli się dało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajsoon 44 Napisano 22 Czerwiec 2013 Na konsoli też rozrzucało.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel49 10 Napisano 1 Lipiec 2013 A wy gdzie zazwyczaj przypisujecie RPG, apteczki i te inne pierdoły?? Bo coś mi się nie chce wierzyć, że zmieniacie klikając w 1,2,3,4. Na padzie jest wszystko pod ręką, a na PC wszystko trzeba ustawiać samemu, bo nie wszystko jest wygodne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 1 Lipiec 2013 Ja tam używam właśnie 1, 2, 3 i 4. Czasem kółka, ale to tylko w przypadku technika. U medyka mam przypisane rzucanie apteczki i wyciągnięcie defibrylatora>'podniesienie' gracza'>wyciągnięcie broni (makro pozwala to zrobić w ułamku sekundy, że nawet dźwięku defibrylatora nie ma) na dodatkowych przyciskach myszy. Polecam takie triki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel49 10 Napisano 1 Lipiec 2013 A korzystałeś z jakiegoś tutoriala czy sam to zrobiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 1 Lipiec 2013 Kupiłem mysz z oprogramowaniem makr do niej, dokładnie Logitech G700. Każda mysz z dodatkowymi przyciskami takie coś powinna mieć, jeśli nie to ściągnij z sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel49 10 Napisano 2 Lipiec 2013 hmm, ok. A ten dodatek CQ do BF3 był dostępny do któregoś dnia i czy na zawsze jak się wpisało kod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 2 Lipiec 2013 To była promocja limitowana, więc teraz jest już za późno na załapanie się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel49 10 Napisano 2 Lipiec 2013 ? Chyba nie sprecyzowałem dobrze pytania. Ja ten kod wpisałem wtedy jak była ta "promocja". I jeszcze gry BF3 nie mam i dlatego się pytam czy będzie po prostu działać. (Ja mam cały czas na myśli dodatek CQ wydany za free w trakcie trwania E3 i można to było wykorzystać bodajże do 18 czerwca) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 3 Lipiec 2013 Jak masz wykupiony ten dodatek, nawet za free i jest na liście pobierania, to musi działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert 4 Napisano 6 Lipiec 2013 Doradzi mi ktoś w składaniu kompa? Bo ja tyle wiem co nic Mam na to ok 3k. Coś takiego wyskrobałem... http://www.morele.net/koszyk/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 6 Lipiec 2013 Masz fajny "pusty" koszyk i tyle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Doradzi mi ktoś w składaniu kompa? Bo ja tyle wiem co nic Mam na to ok 3k. Coś takiego wyskrobałem... http://www.morele.net/koszyk/ Sądzę że nie będziesz podkręcać procesora, więc złożyłem taki zestaw: http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77392&s=77873&s=77562&s=77608&s=59683&s=72453&s=77508 Jeśli jednak chciałbyś kiedyś podkręcać, to masz tutaj drugi zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/yWxQ7/ W obu zestawach nie dałem chłodzenia na procesor, więc będziesz musiał używać boxowego, lecz w przyszłości polecam kupić: http://techplanet.pl/produkty/wentylatory-radiatory/silentiumpc-fortis-he1225,11798.html To chłodzenie w zupełności wystarczy do oc i5 3570k do 4,2-4,4ghz i będzie cichsze od boxa. Jak masz więcej pytań możesz śmiało pisać na pw/gg. Edytowane 6 Lipiec 2013 przez Grandy111 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert 4 Napisano 6 Lipiec 2013 Dzięki wielkie :thanks: Mój zestaw trochę się różnił płytę główną miałem inną i zasilacz i do tego gtx 660ti :laugh: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 6 Lipiec 2013 Jeśli kupujesz komputer do grania w BF to może lepiej się wstrzymać do premiery nowej generacji konsol? No chyba, że na nadmiar kasy narzekasz, albo jeśli na stałe przenosisz się na komputer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach