Martiness 0 Napisano 6 Maj 2008 IMPERATOR jest to nagroda, którą przyznawać będą internauci najlepszej premierze zeszłego miesiąca. Postanowiłem wprowadzić to w życie forum PS3Site i mam nadzieję, iż się przyjmie. W ostatnim dniu każdego miesiąca nastąpi podsumowanie i podanie wyników jak głosowali internauci. IMPERATOR #1 | Maj głosować można tutaj: http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/11...ator-1-maj.html ankieta trwa do: 31 maja Imperatora otrzymał: GTA IV Kolejne ankiety będą umieszczane na pierwszej stronie tego tametu. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania. WYNIKI #1 MAJ 1) 71.05% [54] GTA IV 2) 14.47% [11] Gran Turismo 5 Prologue 3) 3.94% [3] UEFA Euro 2008 4) 3.94% [3] Dark Sector 5) 2.63% [2] Condemned 2: Bloodshot 6) 2.63% [2] Sega Superstars Tennis 7) 1.31% [1] Viking: Battle for Asgard 8) - Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 9) - Time Crisis 4 Jeżeli można proszę moderacię o przyklejenie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jedrek 0 Napisano 6 Maj 2008 Wszystko pieknie, fajnie, tylko czemu nie ma gry na ktora mozna bez wachania oddac glos? Jakby co to moj glos poszedl na Vikingow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 6 Maj 2008 sa tu gry ktorych premiera byla w zeszlym miesiacu... i tak w maju sa gry z kwietnia w czarwcu z maja itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 7 Maj 2008 Nie grałem w żadną z tych gier, ale zagłosowałem na GTA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubi 0 Napisano 7 Maj 2008 Ja grałem w GT5 i Gta. Wybrałem GTA, ponieważ bardziej mi się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 7 Maj 2008 nie mowcie co wybraliscie ;p bedzie ciekawiej XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 9 Maj 2008 Mój głos poleciał na Bloodshota. Ambitna gra, szkoda tylko, że na 1 raz ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 16 Maj 2008 ja nadal zapraszam do glosowania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 16 Maj 2008 nie przyjelo sie wiec nie odgrzewaj kotletow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 16 Maj 2008 Imo bardzo dobry temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 16 Maj 2008 mój głos poleciał już też, sądze że na zwycięzce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 17 Maj 2008 Fakt... w kwietniu bez głosowania można wskazać zwycięzce ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 1 Czerwiec 2008 PODSUMOWANIE!!!!! 1) 71.05% [54] GTA IV 2) 14.47% [11] Gran Turismo 5 Prologue 3) 3.94% [3] UEFA Euro 2008 4) 3.94% [3] Dark Sector 5) 2.63% [2] Condemned 2: Bloodshot 6) 2.63% [2] Sega Superstars Tennis 7) 1.31% [1] Viking: Battle for Asgard 8) - Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 9) - Time Crisis 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 1 Czerwiec 2008 Ooo... widzę, że nie tylko ja doceniłem Condemned 2: Bloodshot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach