amokis 0 Napisano 3 Marzec 2014 Zrobiłem ;) tak chodzi o zombie tylko musiałem wykonać misje "ATAK ZOMBIE" i potem po chwili telefon zadzwonił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 22 Lipiec 2014 super poradnik , wielkie dzieki przydal sie , platyna pekla w 36h wedlug statystyk gry chociaz mialem wrazenie ze znacznie wiecej godzin spedzilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MikeInfinite 0 Napisano 25 Sierpień 2014 Witam, mam problem z ukończeniem dwóch akcji eskort gdy jestem juz w połowie pojawia się bla bla życzy sobie obccierkę x3 próbowałem obcierki stojące jak i nadjezdzajace auta... Nic albo jazda pod prąd albo wskaźnik szacunku za bliskie uniknięcia jak obcieram to nie dostaje nic co robię nie tak? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 25 Sierpień 2014 Witam, mam problem z ukończeniem dwóch akcji eskort gdy jestem juz w połowie pojawia się bla bla życzy sobie obccierkę x3 próbowałem obcierki stojące jak i nadjezdzajace auta... Nic albo jazda pod prąd albo wskaźnik szacunku za bliskie uniknięcia jak obcieram to nie dostaje nic co robię nie tak? Pozdro. z tego co pamietam chodzi tutaj o minimalna obcierke tzn delikatnie trzeba otrzeć sie o nadjezdzajace samochody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MikeInfinite 0 Napisano 25 Sierpień 2014 Ok, spróbować zawsze można cholerne 2 czynności do splatynowania świętych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Birbu 1 Napisano 29 Luty 2016 Witam mam problem z zadaniem zniszczenia 25 łodzi mianowicie podczas wykonywania misji związanej z odbijaniem prostytutek udało mi się zniszczyć 22 łodzie i tu pojawia się pytanie czy da się w jakiś sposób znaleźć w grze brakujące mi 3 łodzie (latałem helikopterem wzdłuż brzegu ale niestety nie widziałem łodzi) brakuje mi tylko tego do trofika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach