DJYano 278 Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) cześć, jest posada :) może znajdą się chętni POSADA W PAD.TV ps - dzięki @arab Edytowane 13 Sierpień 2012 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Sierpień 2012 Można prosić coś więcej info ? Zakres obowiązków, wymagania itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Sierpień 2012 wszystko w linku na stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 13 Sierpień 2012 ja już Ci wysłałem pw w tej sprawie. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Sierpień 2012 Buuu....gdyby nie fakt że nie mam i nie stać mnie na nagrywarkę HD to bym się zgłosił :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Sierpień 2012 sprzęt nie jest konieczny szukamy narazie osoby pod podkast fajnie gdy bedzie nagrywarka ale to nie jest najwazniejsze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Sierpień 2012 To jeszcze jedno...dysponowanie czasem w jakich godzinach ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Sierpień 2012 @zetrov dzieki @traceguitar w miare mozliwosci najlepeij niedziele 22 zawsze nagrywamy podkast a reszta "obowiazkow" to sie pomysli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Sierpień 2012 Heh. Może i bym się zgłosił, ale : - słabo z czasem trochę (praca od 10-18) - nie mam najlepszego mikrofonu - nie wiem jakbym się odnalazł jako taki ..."komentator" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Sierpień 2012 Oooo to nawet ta godzina ( 22 w niedziele ) to mi pasuje :) ponieważ ja robie chwilowo od 14 do 22 od pon do pt...więc weekendy wolne :) Dragio co Ty na to żebyśmy spróbowali ? :D nawet jak nasz głos zabrzmi śmiesznie to czemu by nie spróbować ? XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 13 Sierpień 2012 Oooo to nawet ta godzina ( 22 w niedziele ) to mi pasuje :) ponieważ ja robie chwilowo od 14 do 22 od pon do pt...więc weekendy wolne :) Dragio co Ty na to żebyśmy spróbowali ? nawet jak nasz głos zabrzmi śmiesznie to czemu by nie spróbować ? XD Ja chyba spasuję. Mimo, że godzina całkiem dobra, to jednak nie jestem chyba na tyle ogarnięty w branży, żeby w czymś takim uczestniczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 13 Sierpień 2012 Przecież nikt nie mówi że masz od razu wiedzieć kto tworzył muzykę do żulionerów albo coś ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 13 Sierpień 2012 Akurat jak chce sprzedac PS3 to taka akcje robicie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 13 Sierpień 2012 to nie sprzedawaj:-) Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 13 Sierpień 2012 To juz raczej postanowione. Kasa na nowy RIG sama sie nie znajdzie ;) no chyba,ze panowie zdecyduja sie na korespondencje z pecetowego placu boju to sluze pomoca. Niestety na PS3 sie nie zalapie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 16 Sierpień 2012 - płeć nie ma absolutnie żadnego znaczenia ;) Jasne...wiadomo jak to się kończy, są cycki - jest posada ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 16 Sierpień 2012 @up jak masz cycki wchodzisz do gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 20 Sierpień 2012 narazie odzew jest slaby ale pewnie to dlatego ze okres slaby na takie poszukiwania temat chcielismy zamknac w ciagu max 2 tygodni ale chyba sie nie uda zostawimy otwarte bez ram czasowych i poczekamy jak cos sie znajdzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Sierpień 2012 Ja się chętnie zgłoszę do tego jak już dokonam zwolnienia z pracy i przeprowadzki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Wrzesień 2012 cześć, mimo sezonu ogórkowego udało się mam nadzieję, że będzie teraz trochę inaczej / ciekawiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 4 Wrzesień 2012 Kto to jest ten nowy ?? :) pozatym on jest na środku i mam wrażenie, że jest (nie wiem jak to ująć) lepszy, wyższy od was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 5 Wrzesień 2012 mlodych chlopak ktory wprowadzi mamy nadzieje troche fajnych zmian a to ze jest wiekszy to specjalnie tak zrobilismy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 5 Wrzesień 2012 :) niech na przywitanie zrobi 30 minutowy gameplay z slendermana z komentarzem na żywo. XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Wrzesień 2012 daj spokój z tym slenderem wszyscy to kręcą jak,instykt stadny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Wrzesień 2012 daj spokój z tym slenderem wszyscy to kręcą jak,instykt stadny Co to jest slender? Jakas nowa obsesja jak dubstep do intra? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach