Patricko 8082 Napisano 14 Sierpień 2012 BFA Unlock Everything Full Potential Unlock All Combat Moves & Upgrades Pay It Forward Gift An Item To A Friend Feeding Time Level Up Your 1st Possessed Weapon Epic! Death Reaches Level 30 Abracadabra Open all Death Tombs Is There Anyone Else? Complete The Crucible Respec Yourself Your First Respec Bravo Old Chap Defeat Wicked K Grim Reaping Unlock Reaper Form The Secondary Adventure Complete all Secondary Quests A True Horseman Complete the game on APOCALYPTIC Four My Brother Complete the game on NORMAL A Stroll In The Demonic Park Complete the game on any difficulty setting Crow Carrion Defeat the Crowfather Dust to Dust Defeat the Guardian Clipped Wings Defeat Archon It's Not Over Defeat Samael Soul Crushing Defeat the Wailing Host The Big Boss Defeat Absalom Pathfinder On first use of Fast Travel The Spectral Touch Collect Deathgrip Can Has Cake? Collect the Voidwalker Tearing Time A New One Collect the Phasewalker Looks Familiar Collect Redemption Death Will Tear Us Apart Collect the Soul Splitter By Your Command Collect the Interdictor Stone The Triple Lindy Complete three different high dives in The Foundry Fire of the Mountain Complete Fire of the Mountain Tears of the Mountain Complete Tears of the Mountain GnoMAD Find all the Gnomes To Move A Mountain Complete To Move a Mountain Heart of the Mountain Complete Heart of the Mountain Tree of Life Complete Tree of Life The Lord of Bones Complete The Lord of Bones The Toll of Kings Complete The Toll of Kings The Court of Bones Defeat Basileus The Book of the Dead Complete The Book of the Dead City of the Dead Complete City of the Dead The Root of Corruption Opening The Well Of Souls The Rod of Arafel Complete The Rod of Arafel Diamond Geezerton Unlock the Final Skill in Either Skill Tree Mass Ruckus Equip Elite items to all slots Stains of Heresy Complete Stains of Heresy The Mad Queen Complete The Mad Queen Lord of the Black Stone Complete Lord of the Black Stone Like a Noss Defeat the FOUR creatures named by Thane Antiquing Collect all Ostegoth's Relics I've Brought You A Gift Complete the Arbiter's Maze All You Can Eat Buffet Feed Blackroot all His Enchantment Stones 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 Wydaje mi się, czy 90% trofeów jest za przejście fabuły? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 14 Sierpień 2012 Pewnie platyna będzie na podobnym poziomie co w pierwszej części. Czyli jakimś specjalnym wyzwaniem nie będzie. Chociaż jest trofeum za 'Complete the Crucible' (arena) więc jeśli chodzi o ukończenie 100 walk mogę się grubo mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 14 Sierpień 2012 Wydaje mi się, czy 90% trofeów jest za przejście fabuły? :| I bardzo dobrze. Po co przechodzić grę 4 razy tylko dla jakiegoś platynowego trofeum, z którego i tak nikt nic nie ma. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
I3ioman 20 Napisano 14 Sierpień 2012 @up Nie, nie dobrze, bo to będzie najprawdopodobniej kolejna szmaciarska platyna :/ Powinni (moim zdaniem) dać jakieś trofea wymagające trochę skilla, nie związane z fabułą (np rozwiązać jakąś zagadkę w mniej niż x minut itd), bo po przejściu gry zostaną Ci tylko trofea za znajdźki (albo i nie) Chociaż trofeum za arenę może być trudne. "Tylko nieliczni przejdą do 100 rundy" - słowa twórców. Ale i tak wiadomo, że nie będzie to jakieś bardzo trudne wyzwanie, założę się, że dużo ludzi będzie miało to trofeum w dzień/dzień po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 14 Sierpień 2012 Wciąż twierdze, że to bardzo dobrze Z racji tego, że nie platynuje gier to po przejściu może jakimś cudem dojdę do 80% :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 15 Wrzesień 2012 Wciąż twierdze, że to bardzo dobrze Z racji tego, że nie platynuje gier to po przejściu może jakimś cudem dojdę do 80% :banana: Ciężko będzie :P Ktoś ma jakąś redę odnośnie Tgla i 100 fal. Dochodzę spokojnie do 73. Później to już jakaś masakra :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 16 Wrzesień 2012 Zmień poziom trudności na easy, wtedy przejdziesz z zamkniętymi oczami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagiel 0 Napisano 14 Listopad 2012 Panowie/Panie potrzebuje pomocy. Brakuje mi 2 artefaktów, są w lokacji psychameron oraz tej drugiej gdzie wchodziło się przy pomocy duchów. Problem w tym, że król w krainie umarłych je zgładził i nie wiem jak teraz przeszukać te lokacje. Jest na to jakiś sposób?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 14 Listopad 2012 Psychameron - jeśli zabiłeś już bossa w psychameron, to możesz dostać się tam z powrotem za pomocą Fast Travel. Druga lokacja, podaj więcej szczegółów, bo nie wiem o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagiel 0 Napisano 14 Listopad 2012 Grobowiec sędziego Kolega Youtube wie wszystko miałem problem z nazwaniem problemu po angielsku. Dziękuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagiel 0 Napisano 18 Listopad 2012 (edytowane) A powie mi ktoś jak zdobuć pancerz chaosu?? Mam buty, rękawice i naramiennilk a pancerz gdzeiś mi umknoł :( Potrzebuje pomocy z trofeum podaj dalej. Pomoże mi ktoś?? Mój nick: jagiel Edytowane 18 Listopad 2012 przez Jagiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 27 Kwiecień 2013 Czy po ukończeniu wątku głównego mogę porobic resztę pucharkow? Nic nie pominę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach