misc_PL 0 Napisano 18 Sierpień 2012 (edytowane) Siemano jestem załozycielem klanu Pentagram.2s w klanie jest kilku gosci mamy dosć dobre ratio 1.07 lecz brakuje nam ludzi z elite premium Zapraszamy do klanu graczy Elite Premium Mile widziani sa tez zwykli gracze nie posiadajacy premium minimalne ratio to 0.80 ZAPRASZAM DO KLANU W sprawie rekrutacj pisac do misc_PL (na psn oczywiscie) oraz wysylac zgłoszenia Edytowane 18 Sierpień 2012 przez misc_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeraIeS 42 Napisano 20 Sierpień 2012 Definicje "Dość Dobre" po prosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 27 Sierpień 2012 (edytowane) Czemu wszyscy patrzą na K/D ? to był mój pierwszy FPS na konsole i na poczatku lamiłem dużo więc na pocżatku popsułem sobie K/D Ratio ale teraz mój minimalny wynik to 20:10 żadko mi się taki zdarza no chyba że na Village :/ Edytowane 27 Sierpień 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubGut 0 Napisano 29 Sierpień 2012 Jak szukasz ludzi do klanu to pisz to w dziale: klany. A nie robisz kolejny wątek ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach