Patricko 8082 Napisano 26 Sierpień 2012 Football Legend Unlock all other trophies (excluding additional content trophies) Skill Legend Become Legendary on one of the Skill Challenges Pack King Open 50 packs FUT packs Road To Mastery Unlock a skill challenge Challenging Complete an EA SPORTS Football Club Challenge Division King Win a Division title in Seasons Filing Cabinets Win a Cup in Seasons Well On Tour Way Unlock 25% of accomplishments with your Online Pro Press Conference Purchase a Gold player in the Auction House for 15,000 or more using buy it now Promoted Earn promotion in FUT Seasons Challenge Accepted Win a match against the team of the week National Pride Get called up to the national team as a player Impressive Achieve one of your season objectives as a player at any point in your career EASFC Starting 11 Reach level 20 in the EA SPORTS Football Club Bronzed Complete the Bronze stage of all Skills Trolling for Goals Score a free kick after running over the ball No Goal For You Goal line clearance Creeping on the Down Low Wall creep, free kick is blocked by wall Body Control Score an off balance shot Cheeky Chip the keeper Get In! Score a Diving Header Brains and Brawn Shield the ball out of play for a goal kick Road To Promotion Win a FUT Season match Get Physical Seal out an attacking player to gain possession of the ball 1 Week Win all the EAS FC Match Day Games of the Week in a single week Go Live! Win an EAS FC Match Day Live Fixture Getting Real Play 25 EAS FC Match Day Games Hello World Play your first match with your Online Pro On The Rise Earn a Promotion in Seasons One Of The Bros Be part of a Club win Bros Play a Seasons game with a guest Good Start Unlock 10% of accomplishments with your Online Pro Still Friends Win an Online Friendlies Season Mr Manager Take Control of your own FIFA Ultimate Team Silverware Win a Trophy in a FUT competition Building My Club Open your first FUT Pack I Love This Club Achieve a club value of 85,000,000 So Euro Enable European competition in the first season of Career For Country Become a manager of an international team Way with Words Successfully request additional funds from your board in Career Wheeling and Dealing Complete a Player + cash deal in Career Nice Form Achieve your match set objective as player at any point in your career Digi Me Start your Player career with a Created Pro Packing Bags Go out on loan or transfer to another club with your Pro in Play as Player Master Negotiator Sell a player by getting your counter offer accepted by the CPU Maxed Out Reach the daily limit of XP in the EA SPORTS Football Club EASFC Youth Academy Reach level 5 in the EA SPORTS Football Club Big Spender Redeem an item with EAS FC Football Club Credits Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 27 Sierpień 2012 Jeszcze jest złote: Open 50 FUT Packs ;) Przynajmniej tutaj: http://fifasoccerblo...13-trophy-list/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 25 Wrzesień 2012 (edytowane) 4 trofea mi już weszły na dzień dobry :) zapraszam do gry pannowak5 ps: po polsku by się przydały Edytowane 25 Wrzesień 2012 przez pannowak5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 11 Październik 2012 Football Legend Piłkarska legenda Odblokuj wszystkie inne trofea (oprócz trofeów dodatkowej zawartości) ZŁOTE Skill Legend Legendarny talent Osiągnij poziom legendarny w jednym wyzwaniu treningowym. Pack King Kolekcjoner Otwórz 50 paczek kart FUT. SREBNE Road to Mastery Droga do perfekcji Odblokuj wyzwanie treningowe. Division King Król ligi Wygraj ligę w trybie Sezony. Filling Cabinets Początek kolekcji Wygraj puchar w trybie Sezony. Well on Your Way Na dobrej drodze Odblokuj 25% wyzwań swoją wirtualną gwiazdą online. Press Conference Konferencja prasowa Kup złotego zawodnika na aukcji za 15 000 lub więcej monet, korzystając z opcji Kup teraz. Promoted! Awans! Awansuj w sezonach FUT. Challenge Accepted Zadanie przyjęte Wygraj mecz przeciwko zespołowi tygodnia. National Pride Chluba narodowa Zostań powołany do kadry narodowej jako zawodnik. Impressive Imponujące! Osiągnij jeden cel sezonowy jako zawodnik w dowolnym momencie kariery. EASFC Starting 11 Wyjściowa 11 EAS FC Osiągnij 20. poziom w EA SPORTS Football Club. Challenging Zadanie wykonane Wykonaj zadanie EA SPORTS Football Club. BRĄZOWE Bronzed Brązowy Ukończ poziom brązowy we wszystkich grach treningowych. Trolling for Goals Zmyłka i gol Strzel bramkę bezpośrednio z rzutu wolnego po przebiegnięciu nad piłką jednego z zawodników. No Goal for You! Nie tym razem! Wybij piłkę z linii bramkowej. Creeping on the Down Low Ruchomy mur Użyj możliwości przybliżania muru, aby zablokować strzał z rzutu wolnego. Body Control Super kontrola Strzel bramkę, tracąc równowagę. Cheeky Podcinka Strzel bramkę podcinając piłkę nad bramkarzem. Get In! Efektowna główka Strzel bramkę szczupakiem. Brains and Brawn Mądrość w obronie Osłaniaj piłkę tak, aby opuściła boisko i żebyś mógł wznowić grę od bramki. Road to Promotion Droga do awansu Wygraj mecz w trybie Sezony FUT. Get Physical Agresywna obrona Otocz atakującego przeciwnika i odbierz mu piłkę. 1 week Dobry tydzień Wygraj wszystkie mecze tygodnia w trybie EAS FC Match Day w danym tygodniu. Go Live! Na żywo! Wygraj mecz w trybie EAS FC Match Day - Terminarz Live. Getting Real Na poważnie Rozegraj 25 meczów w trybie EAS FC Match Day. Hello World Witaj świecie Rozegraj swój pierwszy mecz wirtualną gwiazdą online. On the Rise Na fali Awansuj do wyższej ligi w trybie Sezony. One of the Bros Jeden z ziomów Wygraj mecz w trybie Sezony wirtualnych klubów. Bros Ziomy Rozegraj mecz w trybie Sezony z graczem gościem. Good Start Dobry start Odblokuj 10% wyzwań swoją wirtualną gwiazdą online. Still Friends? Nadal znajomi? Wygraj sezon w trybie Mecze towarzyskie online. Mr. Manager Pan Menedżer Zacznij zarządzać swoim klubem w trybie FIFA Ultimate Team. Silverware Nagrody Wygraj trofeum w trybie FUT. Building My Club Budowanie klubu Odbierz swoją pierwszą paczkę FUT. I Love This Club Kocham ten klub Osiągnij wartość klubu na poziomie 85 000 000. So Euro Serio euro Włącz rozgrywki europejskie w 1. sezonie trybu kariery. For Country Dla kraju Zostań selekcjonerem reprezentacji narodowej. Way with Words Moc słów Uzyskaj od zarządu klubu dodatkowe fundusze w trybie kariery. Wheeling and Dealing Łączony interes Dokonaj transferu zawodnika z dopłatą w trybie kariery. Nice Form Niezła forma Osiągnij cel na kolejne mecze jako zawodnik w dowolnym momencie kariery. Digi-Me Cyfrowy ja Rozpocznij karierę zawodnika tworząc swoją wirtualną gwiazdę. Packing Bags Pakuj manatki Jako wirtualna gwiazda, zostań wypożyczony albo wytransferowany w trybie kariery. Master Negotiator Mistrz negocjacji Sprzedaj zawodnika po zaakceptowaniu Twojej kontroferty przez SI. Maxed Out Na maksa Osiągnij dzienny limit PD w EA SPORTS Football Club. EASFC Youth Academy Juniorzy EAS FC Osiągnij 5. poziom w EA SPORTS Football Club. Big Spender Na bogato Zakup przedmiot za EAS FC Football Club Credits. In Form! ??? (spoiler) Znajdź w paczce zawodnika z drużyny tygodnia. (koniec spoilera) proszę bardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oscil 5 Napisano 18 Październik 2012 A ktoś wie jak dokładnie odblokowac trofeum: Jeden z ziomow? Wygralem juz nie jeden mecz w sezonie wirtualnych klubow i nic :/ Czyzby chodzilo o wygranie meczu razem z druzyna? Bo poki co, nie mam klubu i gram tylko towarszyskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draug 3 Napisano 6 Listopad 2012 Musisz wygrać sezon meczów towarzyskich z kimś znajomym. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras-1912 1 Napisano 6 Listopad 2012 Jeden z ziomów to to że musisz wygrać mecz wirtualną gwiazdą w klubie wirtualnym w trybie sezony, więc klub musisz mieć, wystarczy założyć i kogoś zaprosić do niego i w dwóch wystarczy zagrać jak się nie mylę. A to co Ty piszesz to trophy "nadal znajomi?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Draug 3 Napisano 6 Listopad 2012 Masz rację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras-1912 1 Napisano 7 Listopad 2012 Powiedzcie mi jak wygląda sprawa z tym ukrytym trofeum, bo w zeszłym roku wystarczyło mieć w paczce grajka który był kiedyś w TOTW, a teraz widzę że chyba do zdobycia trophy trza czarną kartę trafić, bo wpadł mi dzisiaj złoty Hamsik z Napoli i nic... I pytanie, w trophy Getting Real Na poważnie Rozegraj 25 meczów w trybie EAS FC Match Day. to chodzi o te mecze tygodnia, dowolne czy jakie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 21 Listopad 2012 (edytowane) Pytanie noobka dot. trofeum "Getting Real". Gdzie mogę sprawdzić, ile rozegrałem, a właściwie wygrałem tych "EAS FC Match Day Games"? Chciałbym wiedzieć, ile jeszcze brakuje mi do osiągnięcia liczby 25 wygranych spotkań, by zdobyć trofika. Edytowane 21 Listopad 2012 przez blackhawkPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elzooo 1 Napisano 1 Styczeń 2013 Pytanie noobka dot. trofeum "Getting Real". Gdzie mogę sprawdzić, ile rozegrałem, a właściwie wygrałem tych "EAS FC Match Day Games"? Chciałbym wiedzieć, ile jeszcze brakuje mi do osiągnięcia liczby 25 wygranych spotkań, by zdobyć trofika. wszystko sparawdzisz na swoim profilu w EA na ich stronce . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahorsides 12 Napisano 1 Styczeń 2013 Tyle, że wskoczenie tego trofeum jest dość przypadkowe. Mi wskoczyło jak na profilu miałem dopiero 40 mecz. Niektórym nawet po 70 meczach nie chciało wskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 1 Styczeń 2013 Bo podobno to trzeba grać z długością połowy 6 minut. Jak się to zmieni, to podobno nie wpadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 1 Styczeń 2013 Czy można gdzieś sprawdzić ile otworzyłem już paczek FUT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 2 Styczeń 2013 Nie można ale to niewielka strata, to treofum też jest zglitchowanie i wpada kiedy mu się podoba. Mnie wpadło po 10 paczkach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 2 Styczeń 2013 Słuchajcie - mam sprawdzony sposób w jaki sposób zrobić trofeum - początek kolekcji. potrzeba 8 osób - jeśli do piątku wieczór podepnie się jeszcze 7 osób to możemy to w sobotę zrobić - potrzeba trochę czasu i dobra komunikacja - goście na Xbox wynaleźli sposób na boost - potrzeba 8 osób 1. tutitt73 2. 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras-1912 1 Napisano 2 Styczeń 2013 Do początku kolekcji to teraz wystarczy zagrać przy weekendzie puchar dla ligi 9 i 10, takie ogórki tam powinny być że każdy lekko rozgarnięty grajek powinien to trofeum zdobyć bez problemu. Najgłupsze jest to ze znalezieniem w paczce grajka w formie (czarnej karty)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahorsides 12 Napisano 2 Styczeń 2013 No znalezienie gacza tygodnia to totalny fart trzeba otwierać paczki do bólu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 2 Styczeń 2013 Panowie a zapytam z ciekawości na jakiej kamerze wam się gra najlepiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzibster93 1 Napisano 24 Styczeń 2013 witam, potrzebuje kogos do zrobienia trofeuw zwiazanych z wirtualnym klubem ;) jesli ktos tez chce zrobic te trofea to niech pisze na psn: dzibster93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidsid90648 0 Napisano 17 Luty 2013 co sie tyczy trofeum "poczatek kolekcji",to nie chodzi o wygranie division 9 czy 10,nalezy wygrac puchar EA,ktory pojawia sie co 2 tyg. i trwa przez 3 dni.tutitt73 jak cos to ja jestem chetny na ten puchar,mam hs.wygralem go raz ale wyszedlem z pucharu wciskajac x i nie dostalem trofki,trofeum jest zglitchowane i trzeba po wygraniu wyjsc wciskajac "o".mozna tez sprobowac zrobic to we 2 ale jeden uzytkownik musi miec 3 dodatkowe konta.pisac na psn jak beda chetni do tego trofeum,nick sidsid90648 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenart 1 Napisano 17 Luty 2013 Witam napisze mi ktoś co trzeba zrobić by zaliczyć trofeum Ziomy oraz jeden z ziomów bo nie rozumiem do końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARIUSZ_MARIO 0 Napisano 20 Luty 2013 co sie tyczy trofeum "poczatek kolekcji",to nie chodzi o wygranie division 9 czy 10,nalezy wygrac puchar EA,ktory pojawia sie co 2 tyg. i trwa przez 3 dni.tutitt73 jak cos to ja jestem chetny na ten puchar,mam hs.wygralem go raz ale wyszedlem z pucharu wciskajac x i nie dostalem trofki,trofeum jest zglitchowane i trzeba po wygraniu wyjsc wciskajac "o".mozna tez sprobowac zrobic to we 2 ale jeden uzytkownik musi miec 3 dodatkowe konta.pisac na psn jak beda chetni do tego trofeum,nick sidsid90648 Opisz dokładniej ten sposób z 3 dodatkowymi kontami.Dzięki A w razie czego piszę się na ustawkę na Puchar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidsid90648 0 Napisano 22 Luty 2013 chodzi o to,ze mozesz utworzyc 3 dodatkowe konta(3 uzytkownikow) na twoim systemie ps3,wtedy mozna sie przelogowywac i takim sposobem mozesz swoje aktualne konto doprowadzic do finalu,a poza tym byles u mnie w znajomych ale gdzies sie zmyles :) ,gralismy razem w fifa 11,pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARIUSZ_MARIO 0 Napisano 22 Luty 2013 ...a poza tym byles u mnie w znajomych ale gdzies sie zmyles :) ,gralismy razem w fifa 11,pozdro Faktycznie kojarzę coś ;) To co organizujemy jakąś ustawkę? Potrzebuję też inne trofea multi. Chętny? ...może ktoś jeszcze? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach