pablos_83 4001 Napisano 1 Wrzesień 2012 Gra będzie wydana wyłącznie w dystrybucji cyfrowej. Premiera 13 października Cena w USA 19,99$ http://www.ps3site.p...-live-13/125318 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diil_gang_Kamil 0 Napisano 6 Wrzesień 2012 Nooooooo... Ciekawe co pokaze EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woytazz84 1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Dobra cena. Na pewno "wciągnę" i zobaczę co udało im się stworzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 28 Wrzesień 2012 No i jak się okazuje, nie będzie nam dane przekonać się o mocnych i słabych stronach tej gry po raz kolejny. Niesamowite. Niegdyś jedna z ważniejszych serii z cyklu EA Sports teraz leży i kwiczy. Oczywiście jestem fanem NBA 2k i już nie mogę doczekać się premiery, ale sytuacja w której znowu nie posiadają konkurencji już przestaje mnie śmieszyć, a zaczyna niepokoić. Oby pozbierali to do kupy w końcu, choć wydaje mi się, że seria ta ma szanse na odżywienie dopiero na next-genach. Jeżeli w ogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Wrzesień 2012 Wstyd EA. Ręce opadają http://www.ppe.pl/news-18188-NBA_Live_13_odwolane.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Wrzesień 2012 Lepiej, że zrezygnowali niż mieli wydawać jakieś badziewie. Tylko dystrybucja cyfrowa i cena zapowiadała gniot. N Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WADE1982 2 Napisano 1 Październik 2012 Heeeeee szkoda, że znwou dali ciała, dobrze byłoby zobaczyć dwie mocne konkurencyjne gierki (basketowskie) a tak to już tylko 2K SPORTS :) Pozostaje jedynie sentyment do pierwszych "NBA live 97" które odpaliałem i jarałem się, jak stary - baaaa nawet gdzieś jeszcze mam pudło z richmondem :) na okładce, kiedyś było inaczej. A teraz oczywista sprawa, że 2K rzadzi i rządzić będzie, póki panowe z EA nie wezmą sie do roboty. Oby tylko 2K nie spoczęło na laurach i w przyszłym roku nie wydali crappa, tylko pytanie co oni tam mogą jeszcze usprawnić, ulepszyć? Graficznie raczej nic ?? stylowo, innowacyjniue też nie wiele chyba, że wprowadzą (career mode - karierę maskotki i uczenie się wszystkich fikołków itd. Lol) Ciężka sprawa by znowu za rok nas, przynajmniej (MNIE) przekonać do zakupu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panucci82 5 Napisano 6 Październik 2012 Heeeeee szkoda, że znwou dali ciała, dobrze byłoby zobaczyć dwie mocne konkurencyjne gierki (basketowskie) a tak to już tylko 2K SPORTS :) Pozostaje jedynie sentyment do pierwszych "NBA live 97" które odpaliałem i jarałem się, jak stary - baaaa nawet gdzieś jeszcze mam pudło z richmondem :) na okładce, kiedyś było inaczej. A teraz oczywista sprawa, że 2K rzadzi i rządzić będzie, póki panowe z EA nie wezmą sie do roboty. Oby tylko 2K nie spoczęło na laurach i w przyszłym roku nie wydali crappa, tylko pytanie co oni tam mogą jeszcze usprawnić, ulepszyć? Graficznie raczej nic ?? stylowo, innowacyjniue też nie wiele chyba, że wprowadzą (career mode - karierę maskotki i uczenie się wszystkich fikołków itd. Lol) Ciężka sprawa by znowu za rok nas, przynajmniej (MNIE) przekonać do zakupu :) hehe mam tak samo jak Ty,fuck czekałem na tego Livea bo cena nie byłaby za duża a ja jako stary fan tej serii chciałem zobaczyć co pokażą w tym roku i jak będzie ok to w przyszłym roku przerzuciłbym się na Live No ale dzięki,że mamy 2k więc tragedii nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach