Boonk 17 Napisano 20 Czerwiec 2012 GP Brazylii: Q P1: Deszczyk mnie trochę zaskoczył, ale udało się wykręcić czyste kółko i kolejne PP :pardon: . R P1: Na starcie dostałem strzała i spadłem kilka pozycji. Szybko przebiłem się na P2 i pierwsze 10 okrążeń to świetna walka z Tyc Sławek – nawet nie wiem ile razy wymienialiśmy się na prowadzeniu! Czułem, że masz lepiej ustawiony bolid (zwłaszcza na prostej – raz to dosłownie przefrunąłeś koło mnie a ja nawet z DRS maiłem problemy żeby Cię wyprzedzić). Gdy oddaliłem się na 2s popełniłem błąd i wyjechałem poza tor . Przy powrocie na tor chyba lekko dotknąłem Sławka i uznałem to za mój błąd wiec przepuściłem go na P1. Na tym kółku Sławek zjechał do boksu – o dziwo, mimo że opóźniłem zjazd o 1 okrążenie wyjechałem z boksu na P1 i tak do mety. W zwycięstwie pomogła mi też strategia na 2 stopy a nie jak u większość na 3. Dziś lub jutro zapodam filmik wiec nie będę już przynudzał. To było ostatnie GP Sezonu 4 wiec chciałem Wszystkim bardzo podziękować za świetną zabawę i czystą rywalizacje. Poziom zawodów był znakomity a frekwencja zdecydowanie lepsza niż w Sezonie 3 – teraz było średnio 12 osób w każdym GP, co sprawiło że na torze zawsze dużo się działo. Mam nadzieje, że w kolejnym Sezonie Małej Ligi znowu nam przyjdzie wspólnie się ścigać. Gratulacje dla Tomluca za zwycięstwo w całej imprezie (przyznam, że rywalizacja była przednia) i dla Grega za świetną końcówkę sezonu i 3 miejsce w generale. Szczególne podziękowania dla Lukiboya za świetną jazdę w Brazylii i za to że wspólnie wywalczyliśmy Mistrza Konstruktorów dla McLarenie :banana: o czym zdecydowało właśnie ostatnie GP. Nagroda za cierpliwość zdecydowanie należy się MatiMisowi gdyż chyba miał więcej problemów z netem niż ukończonych GP a mimo wszystko dzielnie wytrzymał do końca sezonu :thumbsup: pokazując bardzo dobre tempo w ostatnim GP do czasu oczywiście zerwania połączenia z serwerem. Tak w ogóle to podziękowania też śle do Klaczy, bez którego zapewne ten Sezon w ogóle by nie wystartował. TABELA KOŃCOWA: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach