pablos_83 4001 Napisano 6 Wrzesień 2012 http://www.ripstone....y_infinity.html Gra będzie dostępna ze 100% zniżką (czyli za free) w ramach usługi :psnplus: Premiera pod koniec roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Listopad 2012 Zgodnie z zapowiedzią gra trafi do PS+ 12 Grudnia zarówno na PS3 jak i na PSV http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8kfDtcV57Z8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirlukas77 7 Napisano 18 Grudzień 2012 O co wogóle chodzi w tej grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 18 Grudzień 2012 Po 10 minutach ziewania ( i przy tym drillowaniu lekkiego wkurzenia) wykasowalem z radoscia. Na Vite jezeli sa pdobne gry to nie wroze tej konsoli niczego dobrego, chwala ze sa jeszcze powazne rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
areek1990 5 Napisano 18 Grudzień 2012 W pracy bardzo przyjemny zabijacz czasu. Aż takiej tragedi nie ma Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 18 Grudzień 2012 No i chyab tylko wtedy, zadnej glebi. Nie znosze takich produkcji. Nawet male, niezalezne gry moga byc interesujace przeciez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promile4 3 Napisano 17 Luty 2013 (edytowane) O co do jasnej ciasnej chodzi w tej gierce?! Napitalałem w nią godzinę i nie mogę się dalej połapać o co tu łazi?! Ok, poczytałem i się dowiedziałem. W gierce plansze generowane są losowo i celem jest wytrzymanie w niej jak największej ilości czasu. Czyli grasz np. dopóki zdasz sobie sprawę, że koniec pracy lub, że bezsensownie tracisz czas lub, dopóki cię w grze nie zabiją. Generalnie w grze o nic nie chodzi. Idę ją wyp####ić z mojego plejusia. Edytowane 17 Luty 2013 przez promile4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach