Allu 4 Napisano 9 Maj 2008 Niestety GTA IV na PC stało się faktem: http://www.gram.pl/news_6g3hGu5_Grand_Thef...o_IV_na_PC.html Uczcijmy to wydarzenie minutą ciszy i zadumy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 9 Maj 2008 Ale jak to zdjecie z GTA 4 na PC jak tam jest wersja na xBoxa ?? No ale nic ja tez slyszalem ze bedzie w listopadzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 9 Maj 2008 LOL juz to bylo z MGS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 9 Maj 2008 Ekipa Gram.pl se jaja zrobiła Niezły żart, żeby pudełko z wersji na X360 położyć na PC Na początku się wkurzyłem jak tytuł newsa zobaczyłem, ale potem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 9 Maj 2008 Ale jak to zdjecie z GTA 4 na PC jak tam jest wersja na xBoxa ?? No ale nic ja tez slyszalem ze bedzie w listopadzie... Ktoś lekko nie załapał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 9 Maj 2008 heh najlepszy jest dopisek na dole "Będziemy się za to smażyć w piekle, wybaczcie! " a co do zdjecia to fakt ;p GTA IV jest na PC ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 9 Maj 2008 Poczytajcie odpowiedzi wściekłych posiadaczy PC Przykłady: "A to chamstwo jak można tak obrażać fanów GTA!!!" (jako fan GTA nie czuję się obrażony - a Wy?) "Od kiedy gry na PC mają regiony? ;-) (PAL w prawym górnym rogu pudełka). To po prostu przerobione pudełko wersji z konsoli..." (ten jest mocny ) "Ja też poczułem się urażony, mimo że nie jestem fanboyem PC. Nie mam konsoli, bo mnie nie stać, żeby mieć i komputer, i konsolę (na której nie mógłbym robić wielu rzeczy, które robię na PC). Niestety, wszyscy zapominają o użytkownikach PC grających dla rozrywki ;(" (ale jak wychodzą gry tylko na PC to jest ok...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 9 Maj 2008 To ja mam jeszcze gorszą wiadomość...Nawet Laptop udźwignie GTA IV ;c. Aż płakać mi się chcę-wydaję 1,5 kalfa na konsole a stary laptop jest w stanie wytrzymać jej wymagania (LINK) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 9 Maj 2008 To ja mam jeszcze gorszą wiadomość...Nawet Laptop udźwignie GTA IV ;c.Aż płakać mi się chcę-wydaję 1,5 kalfa na konsole a stary laptop jest w stanie wytrzymać jej wymagania (LINK) Hehehe, jakby się postarać, to udźwignąć mógłby je nawet i kalkulator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 10 Maj 2008 Hahaha GTA IV "na" PC Dobre, dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Maj 2008 to ja zrobie zdjecie gta 4 na telefonie komorkowym i powiem ze mam GTA IV na komorce xD to by byly dopiero jaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Maj 2008 Ekipa gram.pl niezłe żarty sobie robi Ale urażony się nie poczułem Wręcz się śmiać z pecetowców zacząłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 11 Maj 2008 Swietne xD Ale szczerze mowiac az mi sie zal fanbojow PC zrobilo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 11 Maj 2008 hehehe, nieźle się uśmiałem Zobaczcie tylko komentarze pecetowców xD Brawo za pomysł dla ekipy gram.pl !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps360ii 0 Napisano 11 Maj 2008 i tak za parę miesięcy wyjdzie na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 11 Maj 2008 Zrobię coś takiego z Guild Warsem i dam na stronę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach