Th3r0xPL 30 Napisano 17 Wrzesień 2012 Ludzie ktorzy maja ochote na sparingi itp : PSNID:Th3r0xPL Druzyna: Fc Bayern Munchen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
human 3 Napisano 17 Wrzesień 2012 Ja chetnie zagram jak kupie niebawem. Bedzie to moj 1 PES , od 13 lat gralem w Fife. PSNID: Pawel89PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scobos 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 (edytowane) PSNID: SCO_pl Drużyna: Manchester United Edytowane 12 Grudzień 2012 przez scobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_17 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) tak jak @human pierwszy PES wcześniej tylko FIFA :) PSNID: Seba_17 Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez Seba_17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hell998 0 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) PSNID: Hell997 Team: Barca / Real Madryt P.S. Działa Wam tryb online? Edytowane 24 Wrzesień 2012 przez hell998 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 23 Wrzesień 2012 Chętnie pogram .Tylko na full manual. PSN:DrakoPL FCB gg:3952224 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamata-no-orochi 10 Napisano 23 Wrzesień 2012 Jak jest ktoś chętny do gry słabszymi/średnimi zespołami to zapraszam. PSNID: yamata_n_orochi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hell998 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 WYSYŁAJCIE ZAPRO TO POGRAMY: Hell997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał_Anioł 64 Napisano 27 Wrzesień 2012 WYSYŁAJCIE ZAPRO TO POGRAMY: Hell997 wejdź do głównego tematu i zapoznaj się co ludzie pisali o Realach i FC PLATINICH a zrozumiesz pewne zagadnie np takie : dlaczego nie zgłosiło sie 100 chętnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelsonn 7 Napisano 28 Wrzesień 2012 Chętnie zagram jakiś sparing, gram na dwóch kreskach pass suport.Drużyny to głównie :Juve,Napoli PSN id:Nelsonn33_pl gg:13717443 A może zorganizowalibyśmy jakieś comunity tylko dla ludzi z tego forum ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stach86 13 Napisano 28 Wrzesień 2012 PSNID: Hell997 Team: Barca / Real Madryt P.S. Działa Wam tryb online? No to stary możesz się spodziewać wielu zaproszeń :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
human 3 Napisano 28 Wrzesień 2012 J/w. ja to juz mam dosyc tych przecietniaków w ranking match. Kiedy ja w koncu na jakies Reale czy Barcelony trafię :D a tu kolega mi jak z nieba spada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz0 3 Napisano 2 Październik 2012 PSN: llukkaszz chetnie pogram ;-) PSG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 2 Październik 2012 PSN: llukkaszz chetnie pogram ;-) PSG a na jakim support settings grasz?? w sensie jakie ustawienia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz0 3 Napisano 2 Październik 2012 a na jakim support settings grasz?? w sensie jakie ustawienia?? ustawienia mam all manual jedynie to pierwsze mam semi-asystent (to od zmiany zawdonika czy cos podobnego) ale reszte mam off... i pass support 0 kresek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strike5 1 Napisano 2 Październik 2012 PSNID: stiven87PL Team: Real Madryt/ Manchester City gg 5459614 :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz200992 1 Napisano 7 Październik 2012 Zapraszam na turniej tygodnia: http://forum.pesleag...c,124387.0.html W razie pytań, proszę pisać w powyższym wątku, odpowiemy na każde pytania. gorąco zachęca, emocje gwarantowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 9 Październik 2012 PSNID: KaziorPL Team: ogólnie cała Premiership %))/Brazylia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro2004 0 Napisano 10 Październik 2012 Witam Zakupiłem grę na ps3, pes 2013 lecz nie mogę się z niej w pełni cieszyć. Chcę grać w ML online lecz wyszukiwanie przeciwników potrafi trwać nawet kilkadziesiąt minut lub nie znajduje ich w ogóle. Mam internet w play i korzystam z niego przez modem huawei d100. Jeśli uda się znaleźć przeciwnika to gra działa płynnie i nic się nie tnie. Co może być przyczyną?? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz200992 1 Napisano 11 Październik 2012 Zapraszam na puchar ligi w PES 2013: http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,124501.0.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 21 Październik 2012 Czy jest jakaś liga do gry w PESa na manualu? Denerwuje mnie to, że nie mam z kim przez sieć pograć bez asyst. Jeśli są jacyś chętni do pogrania na manualu drużynami pokroju Sevilli, Atletico czy jakichś średniaków angielskich, francuskich lub innych piszcie PSNid: Nazarro19. Nie mam zbyt wiele czasu na konsolę, ale wieczorem zazwyczaj chociaż godzinkę. Jeśli masz zamiar marudzić na swój brak skuteczności czy obrażać mnie, nie marnuj naszego czasu, proszę. PES jest dla mnie rozrywką i relaksem(właśnie dlatego zasłoniłem okładkę książeczką :D ) i nie chcę żadnych spin. Od biedy mogę pograć też potęgami, ale najchętniej średniakami/ słabeuszami. Mam asysty wyłączone z wyjątkiem tego elementu, który odpowiada bodajże za wystawianie się moich zawodników. Wszelkie asysty podań, strzałów czy taktyczne wyłączone. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekopawliko 5 Napisano 16 Listopad 2012 (edytowane) Sorki ze pisze tutaj ale nie widze dzialu dla PES 2012 online. Dziwne bo jest 2008, 2009, 2010 i 2011 a brakuje tylko 2012. Uporalem sie ze wszystkimi trofeami w PES 2012 poza dwoma z online. "Wygraj Quick Match" i "Wygraj Online Competition". Nie daje rady wygrac z nikim online. Dobiera mi takich mocnych kolesi ze przegrywam za kazdym razem. Gralem juz chyba z 20-30 meczykow i najlepsze co udalo mi sie uzyskac to remis. Czy ktos bylby tak mily i zagral ze mna zebym mogl to wygrac i zdobyc upragnioną, pierwszą w zyciu platyne ? Poza tym czy to drugie trofeum oznacza ze musze wygrac cale competinion czy tylko dowolny meczyk w ramach kwalifikacji do 16-stki ? Z gory wielkie dzieki. bardzo prosze o kontakt na gg najlepiej. Edytowane 16 Listopad 2012 przez marekopawliko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRcZuS 40 Napisano 23 Listopad 2012 Jakby ktoś chciał pograć w wolnym czasie ;) PSNid : korczus drużyny: Manchester United lub ze słabszych Newcastle albo Belgia, mogę grać też innymi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickub 2 Napisano 3 Grudzień 2012 również chętnie pogram :) ...fajnie by było jakby się ktoś znalazł kto gra różnymi drużynami, a nie ogranicza się tylko do 2/3 :P (barca,real etc) Nie przeszkadza mi również gra na manualu (istnieje możliwość dogadania się :) ) Mile widziana osoba z HS ;) moj id: mKubi88 ps: "...nie jestem wyjadaczem, więc bez napiny :P" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 11 Grudzień 2012 jak ktos chce wieczorami pograc jakimis przecietniakami to dawaj znac na gg to sie jakos ustawimy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach