Skocz do zawartości
michciu237

Wycofanie ze sprzedaży PS3 60GB

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jeżeli taki temat już istnieje to wybaczcie, bo go nie znalazłem. Niedawno słyszałem że z rynku europejskiego wycofano Playstation 3 w wersji 60GB. To prawda czy plota? Mam zamiar kupic tą konsole i wszystkie argumenty przemawiają za 60-ką (mniejsza awaryjnośc itp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, wycofano - tak, nie wróci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż. Czyli zostaje mi tylko wersja 40GB albo używana. Bywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No cóż. Czyli zostaje mi tylko wersja 40GB albo używana. Bywa

zdarzają się jeszcze nowe 60GB, ale ich cena jest koszmarnie wysoka więc jedynym rozsądnym wyborem na nasz rynek jest 40GB. Chyba, że ściągniesz sobie 80GB z USA...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jakby coś poszło nie tak z konsolą to nie mam gwarancji. Kupie sobie 40 i tyle. Trudno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
I jakby coś poszło nie tak z konsolą to nie mam gwarancji. Kupie sobie 40 i tyle. Trudno

Kupisz 60GB, która Ci się zepsuje, reklamujesz ją i dostaniesz 40GB. Ja na twoim miejscu brałbym 40, a za resztę pieniędzy kupiłbym sobie jakieś fajne gierki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kupisz 60GB, która Ci się zepsuje, reklamujesz ją i dostaniesz 40GB. Ja na twoim miejscu brałbym 40, a za resztę pieniędzy kupiłbym sobie jakieś fajne gierki

Jak to ??? Przecież to jest oszustwo !! Jakby mi tak zrobili, to bym podał do sądu ! Nigdy takiego przypadku nie spotkałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak to ??? Przecież to jest oszustwo !! Jakby mi tak zrobili, to bym podał do sądu ! Nigdy takiego przypadku nie spotkałem...

Jeśli się nie mylę to taki przypadek był opisany na forum. Ale na 100% pewien nie jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
? Mam zamiar kupic tą konsole i wszystkie argumenty przemawiają za 60-ką (mniejsza awaryjnośc itp.)

Z tą mniejszą awaryjnością, to nie byłbym taki pewien - z tego co widzę, to wszystkim wokół padają właśnie 60-tki. Ja mam czterdziechę i jestem b. zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z tą mniejszą awaryjnością, to nie byłbym taki pewien - z tego co widzę, to wszystkim wokół padają właśnie 60-tki. Ja mam czterdziechę i jestem b. zadowolony.

nie wszystkim - mnie 60GB trzyma się bardzo dobrze, chociaż mam konsolę z pierwszej partii. A z tego co widać na forum to właśnie 40GB częściej mają różne usterki, 60GB są pod tym względem twardsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale bluetooth'a ma kazda wersja konsoli, niezależnie od dysku, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale bluetooth'a ma kazda wersja konsoli, niezależnie od dysku, nie?

Tak, w v2.0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze to oszustwo, ale skoro ktos daje robic sie w konia to jego sprawa.

Ja nigdy nie kupilbym PS3 gdybym nie mogl na niej pograc w gry z PS2, dlatego taki manewr ze strony Sony to robienie w wala klienta ktory im zaufal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie prawda mi się popsuła 60gb i dostałem nową 60 gb to był 26 marca 2008

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to nie prawda mi się popsuła 60gb i dostałem nową 60 gb to był 26 marca 2008

ale niestety nie wszyscy mają takie szczęście. A będzie jeszcze gorzej - wyobraź sobie, że konsola Ci pada np. za pół roku (odpukać naturalnie) - o 60GB będzie bardzo trudno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedy nie daj Boże będą oddawali różnicę w cenie + 40 gb. Imo bym był baaardzo wkurzony, bo teraz 60 są bezcenne ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzmy ze mi padnie 80 GB juz jak bede w polsce. Co wtedy ? Czy sony za kase mi to naprawi czy wogole nic z tego juz nie bedzie bo ze gwarancja z USA jest w Europie niewazna to wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na każdej gwarancji masz napisane gdzie obowiązuje. Wg. mnie gwarancja z USA na 100% nie będzie akceptowana w Europie. To już możesz sobie odpuścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jeszcze pytanie jaki jest sens kupowania 80GB? Filmy DVD/BD kupione u nas nie ruszą, a na amerykańskich o polskich napisach czy lektorze (zależy kto co woli) można zapomnieć. Gry z PSX/PS2 kupione u nas nie ruszą, będziesz musiał sprowadzać ze stanów (ale tu chyba wyjdzie na plus bo taniej). Chyba za tą samą cenę kupisz u nas 40GB. Dysk wymienisz, będą działały filmy i będziesz miał gwarancje. A do grania w starocie zawsze można PS2 kupić, która teraz już tańsza od PSP (do czego to doszło ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ale niestety nie wszyscy mają takie szczęście. A będzie jeszcze gorzej - wyobraź sobie, że konsola Ci pada np. za pół roku (odpukać naturalnie) - o 60GB będzie bardzo trudno...

jak ja wymieniałem konsole to jużdawno wycofali 60GB a ja i tak dostałem swoją 60GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi