Skocz do zawartości
Astarot

Trędowaci

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie nie chcę nikogo urazić nazwą tematu. Po prostu miewam takie uczycie jak kupię grę niedokończoną, słabą, taką która została wypromowana na wielki czochracz neuronów, a w gruncie rzeczy jest słaba i niewarta uwagi. Jest to temat w którym podaje się tytuł gry i krótkie uzasadnienie (można np podać kilka minusów i plusów gry). W ten sposób kilka osób może zastanowi się 10 razy zanim kupi jakąś grę. Co jak co ale ~200zł wyrzucone w błoto nie jest dobrą perspektywą ^^

Mogę zacząć:

Lost Planet. Nie mówię, że to jest gra słaba. Może być dobry jeżeli się lubi gry gdzie fabuła była wymyślona podczas przerwy kawowej 2 dni przed oddaniem projektu ;p

- fatalna kampania dla jednego gracza

- słabe bronie

- nieciekawy gameplay (ciągle to samo...)

- fabuła ... jaka fabuła?

- spadki animcji

+ ciekawy pomysł na grę (niestety niewykorzystany)

+ świetny mutli

+ system lvl w MP

Podsumowując: Jeżeli chcesz postrzelać się w TPP z mechami po necie - to jest gra dla Ciebie. Jeżeli chcesz pograć na singlu... nie dotykaj tej gry kijem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I myslisz ze po przeczytaniu twojego posta ktos wezmie od ciebie te marne Lost Planet i da ci HS? Ja poki co moge ewentualnie ja od ciebie wziasc za darmo.

A tak na serio, niestety coraz wiecej pojawia sie takich gniotow, ktore na dodatek maja kosmiczne ceny. Trzeba dobrze sprawdzic tytul zanim sie cos kupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lost Planet. Nie mówię, że to jest gra słaba. Może być dobry jeżeli się lubi gry gdzie fabuła była wymyślona podczas przerwy kawowej 2 dni przed oddaniem projektu ;p

Podsumowując: Jeżeli chcesz postrzelać się w TPP z mechami po necie - to jest gra dla Ciebie. Jeżeli chcesz pograć na singlu... nie dotykaj tej gry kijem.

A popatrzyłeś kto jest wydawcą? Mówi Ci coś nazwa Capcom? Jak dla mnie ta firma zaraz po Sega jest najlepszym twórcą gier ARCADE. I taki właśnie miał być Lost Planet. Nikt nie wspominał że to "Halo killer" czy "system seller"...

Jednym zdaniem Twoje zdanie jest krzywdzące z samej racji oceny tej gry pod kontem tytułu ambitnego.

I myslisz ze po przeczytaniu twojego posta ktos wezmie od ciebie te marne Lost Planet i da ci HS? Ja poki co moge ewentualnie ja od ciebie wziasc za darmo.

A tak na serio, niestety coraz wiecej pojawia sie takich gniotow, ktore na dodatek maja kosmiczne ceny. Trzeba dobrze sprawdzic tytul zanim sie cos kupi.

Kupiłem Lost Planet (za całe 130zł w MM... "kosmiczna cena" jak w pysk strzelił) i mim o iż aktualnie nie gram (GTA IV) to nie mam zamiaru jej się pozbywać. Dlaczego? Bo świadomie ją wybrałem. Nie spodziewałem się cudów a tylko szybkiej napieprzanki.

Nie zawiodłem się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Def Jam Icon

- za wolne !!!

- TO NIE DEF JAM

- Sterowanie

- Fabuła

+ ORYGINALNOść

Assassin Creed

- Nudne

- Przereklamowany system walki

- Nudne

- Monotonne

- Powtarzające się lokacje

- Nudne

+ Fajne widoczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genji: Days of the Blade

- praca kamery to porazka

- dziwne sterowanie

- ogolnie jakas taka kwadratowa i odpychajaca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może nie chce nikomu nic wciskać tylko pozwolić by świadomie wybrał grę? Ja niestety miałem inne podejście niż Allu i się przyciąłem.

Sega ostatnio wydała Bloodshota - genialna gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie grałem w full (nawet nie wiem czy już jest), ale grałem w demo.

Iron man to totalny gniot.

-złe sterowanie

-śmieszna grafika

-ten Iron man nie jest podobny do tradycyjnego

-wszystkie plusy w tej grze to tez minusy

no może jest jeden +, a mianowicie zawsze oglądałem kreskówki Iron Man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam takie spostrzeżenia, ale następnym razem proponuje wypowiadać się na temat pełnych wersji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kupiłem Lost Planet (za całe 130zł w MM... "kosmiczna cena" jak w pysk strzelił) i mim o iż aktualnie nie gram (GTA IV) to nie mam zamiaru jej się pozbywać. Dlaczego? Bo świadomie ją wybrałem. Nie spodziewałem się cudów a tylko szybkiej napieprzanki.

Nie zawiodłem się.

No tak zapomnialem, ze takie 130 zyla to przeciez praktycznie nic za gierke... Kiepska gierke zreszta...

Ale to komu jaka gra sie podoba to oczywiscie kwestia gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No tak zapomnialem, ze takie 130 zyla to przeciez praktycznie nic za gierke... Kiepska gierke zreszta...

Ale to komu jaka gra sie podoba to oczywiscie kwestia gustu.

W czasach gdy gra kosztuje przeciętnie 220zł to nówka za 130zł jest jednak fenomenem. Gdyby większość nowych gier tak "stała" to bym dwie miesięcznie kupował i nie martwił się jeśli w którąś gorzej by mi się grało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W czasach gdy gra kosztuje przeciętnie 220zł to nówka za 130zł jest jednak fenomenem. Gdyby większość gier tak "stała" to bym dwie gry miesięcznie kupował i nie martwił się jeśli w którąś gorzej by mi się grało.

Panowie a od czego allegro ? Ja kupuję gry tylko tam - co prawda nie są one zafoliowane, ale ich stan jest jak u nówek a kilkadziesiąt zł zaoszczędzonych piechotą nie chodzi

Edit - żeby było coś na temat:

Nie polecam Assassins Creeda - nudaaaaaaa..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Def Jam Icon

- za wolne !!!

- TO NIE DEF JAM

- Sterowanie

- Fabuła

+ ORYGINALNOść

zgadzam sie , moze i jest troche oryginalnosci ale ja duzo nie zauwazylem

ta gra to najgorsze w co gralem na ps3

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Assassin Creed

- Nudne

- Przereklamowany system walki

- Nudne

- Monotonne

- Powtarzające się lokacje

- Nudne

Nie zgadzam się. Dla mnie to jedna z fajniejszych gier na konsole, pomijając spadki FPS wynikające z niedopracowania gry... Ale to tylko moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie zawiodlem na Vegas2 sztuczne sterowanie nie czuc sily ognia :/ chyba ze jestem tak wyczulony po perfekcyjnym COD4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie zgadzam się. Dla mnie to jedna z fajniejszych gier na konsole, pomijając spadki FPS wynikające z niedopracowania gry... Ale to tylko moje zdanie

Moim zdaniem pomysl na gre jest niesamowity bo nigdy czegos takiego nie bylo. Gra jest zrobiona swietnie , grafika jest zarąbista, no i skakanie po bydynkach xD, ale w sumie 2 rzeczy mnie denerwuja w tej grze :

1) monotonnosc i jeszcze raz monotonnosc misji... caly czas to samo: idz, zabij ,uciekaj ; idz, zabij, uciekaj...etc.

2) Jest sporo bugów takich jak "wiszenie" w powietrzu u wrogow, lub "wpadanie" w budynki przez wrogow do polowy pasa..

Jakbym mial ta gre ocenic to bym dal 8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest temat5 o assasinie więc skończcie to komentować, wiadomo że każda napisana opinia tutaj jest indywidualną oceną i ktoś się z nią nie zgodzi. Nie musicie o tym pisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako, że dyskutujecie na temat każdej gry zamykam wątek, bo stracił on pierwotny sens. Od dyskusji są tematy dla poszczególnych gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.