Djur 6 Napisano 1 Październik 2012 (edytowane) Witam, poszukuje pomocy w prowadzaniu/ współprowadzeniu, kanału YouTube, o grach na PS3 Z powodu mojego braku zdolności artystycznych ;) poszukuje osoby, która pomoże mi prowadzić kanał na Youtube, o grach PS3, lub też poprowadzi kanał Youtube oparty na materiałach o grach na PS3 dostarczonych przeze mnie. Posiadam nagrywarkę Hauppauge HD PVR Gaming Edition (USB). Kupuje, również, wiele nowych gier zarówno "wersji pudełkowych", jak i poprzez PSN, więc materiału nie powinno zabraknąć. Moje oczekiwania: - pomoc w prowadzeniu kanału YouTube ( obróbka (?) artystyczna materiału dostarczonego prze ze mnie ( kanał może być prowadzony pod Twoim nickiem) ( ważne, aby w materiałach dostarczonych przeze mnie posiadał również mój nick) - sensowne prowadzenie kanału Youtube ( współprowadzenie/ nadprowadzenie (?) ;) (ja tylko dostarczam materiały z gier). - płeć/wiek/ nieważne, - krytyczne/nieszablonowe podejście do gier W zamian oferuje: dostęp do : - wielu materiałów HD z najnowszych gier na PS3 (nagrywarka Hauppauge HD PVR Gaming Edition) - dostęp do 2 SLOTu PSN ( przez co najmniej rok) - dostęp do wszelkich gier jak i DLC wykupionych przeze mnie na PSN - dostęp do serwera dedykowanego 100/100 - raz na 3 miesiące możliwość kupna wybranej przez Ciebie dowolnej gry (sponsoruje zarówno zakup jak i przesyłkę) na PS3 mile widziane sample z kanałów Youtube lub z materiałów przez Ciebie zmontowanych Wszelkie zgłoszenie proszę wysyłać na: - PW - GG 43358047 - termin nadsyłania zgłoszeń 05.10.2012r. Edytowane 1 Październik 2012 przez Djur 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach