Skocz do zawartości
Djur

Pomoc W Prowadzeniu Kanału Youtube.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuje pomocy w prowadzaniu/ współprowadzeniu, kanału YouTube, o grach na PS3

Z powodu mojego braku zdolności artystycznych ;) poszukuje osoby, która pomoże mi prowadzić kanał na Youtube, o grach PS3, lub też poprowadzi kanał Youtube oparty na materiałach o grach na PS3 dostarczonych przeze mnie.

Posiadam nagrywarkę Hauppauge HD PVR Gaming Edition (USB).

Kupuje, również, wiele nowych gier zarówno "wersji pudełkowych", jak i poprzez PSN, więc materiału nie powinno zabraknąć.

Moje oczekiwania:

- pomoc w prowadzeniu kanału YouTube ( obróbka (?) artystyczna materiału dostarczonego prze ze mnie ( kanał może być prowadzony pod Twoim nickiem) ( ważne, aby w materiałach dostarczonych przeze mnie posiadał również mój nick)

- sensowne prowadzenie kanału Youtube ( współprowadzenie/ nadprowadzenie (?) ;) (ja tylko dostarczam materiały z gier).

- płeć/wiek/ nieważne,

- krytyczne/nieszablonowe podejście do gier

W zamian oferuje:

dostęp do :

- wielu materiałów HD z najnowszych gier na PS3 (nagrywarka Hauppauge HD PVR Gaming Edition)

- dostęp do 2 SLOTu PSN ( przez co najmniej rok)

- dostęp do wszelkich gier jak i DLC wykupionych przeze mnie na PSN

- dostęp do serwera dedykowanego 100/100

- raz na 3 miesiące możliwość kupna wybranej przez Ciebie dowolnej gry (sponsoruje zarówno zakup jak i przesyłkę) na PS3

mile widziane sample z kanałów Youtube lub z materiałów przez Ciebie zmontowanych

Wszelkie zgłoszenie proszę wysyłać na:

- PW

- GG 43358047

- termin nadsyłania zgłoszeń 05.10.2012r.

Edytowane przez Djur
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi