Szczypior74 1 Napisano 3 Październik 2012 Witajcie, witajcie :) Sprawiłem sobie ostatnio laptopa, a ps3 oddałem do serwisu z powodu usterki także zostały mi 2 pady. Sprawiłem sobie fife12 i gram z kumplem, tylko, że powoli zaczyna nas nudzić, macie pomysł na jakieś gierki w które moglibyśmy pograć we 2 na padach podłączonych pod pc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Październik 2012 2 sekundy w googlach... http://pcsplitscreen.freehostia.com/games.htm A najlepszy to będzie chyba i tak Borderlands, ale nie pamiętam czy na PC był split, ale powinien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 3 Październik 2012 Na PC jest mało takich gier...poza sportowymi to raczej lipa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 3 Październik 2012 uum... a ghost recoon nowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach