Mnichu87 4 Napisano 6 Listopad 2012 Mam problem, mianowicie od dłuższego czasu nie mogę połączyć się z serwerem aby zagrać w misje użytkowników. Ma ktoś informacje czemu tak się dzieje albo sprawdzi u siebie czy działa serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 6 Listopad 2012 też jest u mnie ten problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 6 Listopad 2012 Coś się dzieje ogólnie z serwerami SuckerPunch. W Infamous2 są te same problemy. Pozostaje czekać aż to naprawią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 6 Listopad 2012 Potwierdzam. Misje użytkowników nie działają ani tu ani tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnichu87 4 Napisano 7 Listopad 2012 W takim razie pozostaje nam czekać. Jakby odblokowali dajcie znać, co jakiś czas będę sprawdzał te serwery i też napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeGie 1 Napisano 7 Listopad 2012 O widzę że nie jestem sam, do teraz nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 7 Listopad 2012 Oby się nie skończyło permamentnym problemem z serwerem....:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnichu87 4 Napisano 8 Listopad 2012 Kolega alien666 w temacie Infamous 2 informuje, że serwery działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 8 Listopad 2012 Dziś grałem w tę grę i misje użytkowników (te zaznaczone na zielono) są dostępne i normalnie dzialają. Natomiast mam inny problem, ponieważ po ukończeniu fabuły dostępne były tylko 4 misje, które wykonałem, a innych nie widzę:( Potrzeba chyba 20 ich zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 8 Listopad 2012 Musisz przełączać w filtrze opcje, jest ich lekko ponad 20. W filtrze daj tak: Wyświetl - Wykorzystane, Dodatkowe Materiały - NIE. Po tym ustawieniu na mapie miałem min 10 misji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 8 Listopad 2012 Dzięki, pomogłó:) Rozumiem, że nie trzeba tworzyć swojej własnej misji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnichu87 4 Napisano 9 Listopad 2012 (edytowane) Nie musisz tworzyć własnej. Jeśli chcesz szybko zdobyć trofeum możesz w opcji "wyszukaj" wpisać "fast" i zagrać w 1 sekundowe misje :) Niektóre misje stworzone przez użytkowników to porażka, niewykonalne. Edytowane 9 Listopad 2012 przez Mnichu87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 9 Listopad 2012 Nie musisz tworzyć własnej. Jeśli chcesz szybko zdobyć trofeum możesz w opcji "wyszukaj" wpisać "fast" i zagrać w 1 sekundowe misje :) Niektóre misje stworzone przez użytkowników to porażka, nie wykonalne. Że też sam na to nie wpadłem :fool: , dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 3 Grudzień 2012 Ja mam 100 % i jest fajnie serwery u mnie działają normalnie nie wiem dlaczego u was nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 4 Grudzień 2012 @UP Pewnie dlatego, że jesteś z Palermo i boją się z Tobą zadzierać;) Teraz to już wszystkim serwery generalnie działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 4 Grudzień 2012 Ta ja tu w mafi jestem myślisz o kim była gra mafia 2 o mnie niestety hehe jedno słowo i macie wszystkie gry za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach