ExVitallin_PL 165 Napisano 19 Listopad 2012 Zbieram książki Warhammer'a.Mam już wszystkie książki z serii 40,000 jakie wyszły w Polsce.Teraz mam zamiar zebrać te z serii fantasy,ale nie mogę znaleźć strony gdzie wymienione są wszystkie tytuły.Jak do tej pory znalazłem tylko te co są wymienione poniżej.Jeśli ktoś zna jakieś tytuły, których tutaj brak,to bardzo proszę o dopisanie ich Ambasador Bestia w Aksamicie Błędny rycerz Chaos w Imperium Czarnoksiężnik Drachenfels Czerwone Pragnienie Inwazja Honor Poległych Jeźdźcy wilków Klątwa Nekrarchy Konrad Krew Gileada Kroniki chwały Królestwo chaosu Magiczna Pożoga Miasto Śmierci Miecze Chaosu Młotodzierżca Pałac Władcy Plag Piętno Chaosu Piętno Potępienia Posłaniec śmierci Powiernik krzywd Pradawna krew Rota Runiczny Kieł Serce Chaosu Szczurołap Szpony chaosu Śmiech Mrocznych Bogów Wewnętrzny wróg Wieczna Genevieve Wino Snów Wojownicy Ulryka Zabójca Bestii Zabójca Demonów Zabójca Elfów Zabójca Gigantów Zabójca ludzi Zabójca Orków Zabójca Skavenów Zabójca Smoków Zabójca Szamanów Zabójca Trolli Zabójca Wampirów Zaragoz Zavant Zimne ostrze zdrady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach