bols86 0 Napisano 4 Grudzień 2012 Witam wszystkich Forumowiczów, od wczoraj wieczora stałem się szczęśliwym posiadaczem konsoli PS3 w wersji fat. Jako że od zawsze byłem posiadaczem konsol ze stajni Microsoftu mam do Was małe pytanko. Poprzedni właściciel zakupił online kilka gier takich jak GTA IV, SHIFT 2, CRYSIS 2 itp.. Gdy włączam konsole to mam do wyboru profil poprzedniego właściciela i inne profile o nazwie GTA, SHIFT itd.. 1. Czy usunięcie wszystkich profili spowoduje jednoczesne usunięcie gier które są na dysku?. 2. Czy mogę w jakiś sposób przywrócić ustawienia konsoli do fabrycznych nie tracąc tych gier?. Od razu mówię, że nie piosiadam tych gier na nośnikach, są one po prostu na dysku. Dzięki wielkie z góry za pomoc !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 4 Grudzień 2012 Odpowiem ci na pierwsze pytanie zależy na jakich profilach sciągał gry np o nazwie GTA pewnie sciągnął gta jak usuniesz ten profil stracisz gre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bols86 0 Napisano 4 Grudzień 2012 Kurcze tego to Ci nie powiem, ale mówił żebym tych profili z grami nie usuwał, nie można jakoś przenieśc licencji na mnie?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 4 Grudzień 2012 Nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bols86 0 Napisano 4 Grudzień 2012 Ok dzięki Chłopy, ale rozumiem że mogę swtorzyć swój nowy profil na PSN i grać pod swoim nickiem na tych grach?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CapTalk 2 Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) Dopóki masz profil na którym zrobiłeś licencję na grę, to możesz ją ściągać na inne profile bez problemu. Jeżeli po tym usuniesz profil na którym była ta licencja, to nie będziesz mógł ich ściągać, ale gier Ci nie usuną. Edytowane 4 Grudzień 2012 przez CapTalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 4 Grudzień 2012 W dniu 4.12.2012 o 15:07, bols86 napisał: Ok dzięki Chłopy, ale rozumiem że mogę swtorzyć swój nowy profil na PSN i grać pod swoim nickiem na tych grach?. Dokładnie tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bols86 0 Napisano 4 Grudzień 2012 Pany a powiedzcie jeszce czy klikając na "przywróć ustawienia fabryczne" pozbywam się profili?. Nie mylić z formatowaniem pamięci:P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 5 Grudzień 2012 Instrukcja Dlaczego chcesz użyć tej opcji? Możesz wszystko ręcznie sobie poustawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CapTalk 2 Napisano 5 Grudzień 2012 Nie usuniesz sobie profili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Grudzień 2012 O rly? :triangle: na zalogowanym profilu - USUŃ. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei1 0 Napisano 23 Styczeń 2013 (edytowane) Witajcie , słuchajcie mam problem otóż. nie do końca rozumiem więc pytam . Mam zamiar sprzedać konsole swoją koledze i mu powiedziałem że na dysku jest kilka gierek które sam ściągałem z PS+. I teraz tak dam mu konsole ja wcześniej zrobię Save na pendriva bo kupiłem już nową. To z tego co czytam wyżej nie bd mógł grać na moim profilu. A jak zrobi nowy swój profil to nie będzie miał gierek tak ? i mam też drugie pytanie jeżeli zrobie backup mojego dysku to trofea i save'y zostana zapisane na pendrive. ? Piszę trochę chaotycznie. bo bym zrobił sobie nowe konto na ps store ale żeby trofea były? jest to możliwe ? generalnie mi chodzi żeby on sobie pograł w gry które są na moim koncie a ja żebym mógł dalej używać swojego konta na nowej konsolki Edytowane 23 Styczeń 2013 przez Sensei1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 25 Styczeń 2013 W dniu 23.01.2013 o 12:14, Sensei1 napisał: Witajcie , słuchajcie mam problem otóż. nie do końca rozumiem więc pytam . Mam zamiar sprzedać konsole swoją koledze i mu powiedziałem że na dysku jest kilka gierek które sam ściągałem z PS+. I teraz tak dam mu konsole ja wcześniej zrobię Save na pendriva bo kupiłem już nową. To z tego co czytam wyżej nie bd mógł grać na moim profilu. A jak zrobi nowy swój profil to nie będzie miał gierek tak ? i mam też drugie pytanie jeżeli zrobie backup mojego dysku to trofea i save'y zostana zapisane na pendrive. ? Piszę trochę chaotycznie. bo bym zrobił sobie nowe konto na ps store ale żeby trofea były? jest to możliwe ? generalnie mi chodzi żeby on sobie pograł w gry które są na moim koncie a ja żebym mógł dalej używać swojego konta na nowej konsolki by kolega mogl zagrac w gry i jednoczesnie ty bys mogl miec swoj profil , to on musi zalozyc nowe konto i go uzywac tylko a ty swoje moze aktywowac na drugiej konsoli , jesli on skasuje twoje konto(na tej starej konsoli) to juz gier nie bedzie mial, ale tez tak moze byc ze jesli hasla nie zmienisz i on bedzie wchodzil na twoje konto to ty wtedy nie bedziesz mogl swojego uruchomic az on wyjdzie z niego,dlatego zmien haslo by on online nie wchodzil na twoim profilu, koncie jakby sie pojawil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach