pablos_83 4001 Napisano 7 Grudzień 2012 http://opener.pl/ 3-6.07.2013 LOTNISKO GDYNIA-KOSAKOWO Artyści BLUR Kings Of Leon QUEENS OF THE STONE AGE CENY BILETÓW: BILETY W SPECJALNEJ CENIE - EARLY BIRD TICKETS: do 15.01.2013 lub do wyczerpania puli biletów w specjalnej cenie. karnet 4 dniowy (03.07 – 06.07): 370 PLN karnet 4 dniowy + pole namiotowe 6 dni (02.07 – 07.07): 450 PLN Ceny biletów po 15.01.2013: karnet 4 dniowy (03.07 – 06.07) - 470 PLN karnet 4 dniowy + pole namiotowe 6 dni (02.07 – 07.07) - 550 PLN bilety jednodniowe – 189 PLN Bilety do nabycia w ALTERSKLEPIE oraz w punktach sprzedaży sieci Ticketpro. Wybiera się ktoś? Mnie Kings of Leon przekonali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Grudzień 2012 Oczywiście że nie idę :P bojkotuję jak co roku, chociaż miszkam od tego lotniska jakieś niecałe 10 km ;) ... Zawsze w tym samym czasie jest wspaniała alternatywa dla tego bydła z heńka o nazwie : http://www.diyfest.scenaonline.org/ i tam chodzi "śmietanka" :P a bydło heńkowe sprawia że zamiast jechać do pracy 15 minut zajmuje mi to srednio 2 godziny :P więc bojkot dla hipsterskiego heńka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 7 Grudzień 2012 I basen jak co roku? Chociaż ponoć w następnym mają być pływające sceny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 7 Grudzień 2012 Ja ich bojkotuje od dawna...dokładnie od momentu kiedy przestałem dla nich pracować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 16 Styczeń 2013 Ja bojkotowalem od pierwszej edycji ale .. no w tym roku, az nie wypada nie jechac. Karnet mam juz na polce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Styczeń 2013 o co chodzi z tym bojkotowaniem, bojkotuje się organizatorów, artystów czy uczestników? ja jeszcze nie wiem czy się wybiorę, zobaczę co jeszcze zaproponują. Zaczęli z grubej rury, ale chcę zobaczyć resztę rozpiski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 17 Styczeń 2013 Ray-Ban'y i kalosze HD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 22 Styczeń 2013 o co chodzi z tym bojkotowaniem, bojkotuje się organizatorów, artystów czy uczestników? ja jeszcze nie wiem czy się wybiorę, zobaczę co jeszcze zaproponują. Zaczęli z grubej rury, ale chcę zobaczyć resztę rozpiski. Festiwal sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2013 Rihanna na deser openera. Mega wiadomość. Dla posiadaczy karnetów 4 dniowych koncert za free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tyciu 28 Napisano 28 Styczeń 2013 Lubie ja, gorzej z muzyka. Pewno ten jeden dzien sie zostanie jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach