polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Na GT już leci Pre-Show tylko coś dziwnie klatkuje co jest dziwne bo E3 działało normalnie w HD :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 No widzę właśnie, Pre-Show już powinien ruszyć. No nic, idę kanapki zrobić :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Ja oglądam na spike... http://www.spike.com...me-awards/live/ Gadaj z Glennem ;D I pierwsza nagroda przyznana ;D Dameon Clarke za Handsome Jack'a w Borderlands 2...jak myślicie słusznie ? Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Ma ktoś jakiegoś zastępczego streama?? Bo na GT mi strasznie tnie mimo 50Mb.... a oczywiście nie da się wyłączyć HD jak łącze jest za szybkie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 http://www.spike.com/netstorage/events/video-game-awards/live/ Kolejna nagroda ;D Melissa Hutchinson za Clem w TWD otrzymała nagrodę za najlepszy występ kobiecy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Ale Spike i GT to jedno i to samo :laugh: Więc różnicy mi to nie zrobi bo stream jest jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Ten z GT też mi klatkował a ten przez stronę spike ani razu...może jednak to robi jakąś różnicę XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 O "Chuck" , szkoda że serial już skończyli i to w taki trochę beznadziejny sposób :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Już są nagrody? :shok: Jak, skoro gala o 3... Mnie również klatkuje, więc czekam aż zacznie się tutaj: http://www.stream2wa...-tv-live-stream Chuck był świetny, Yvonne teraz gra w Dexterze. Edytowane 8 Grudzień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Na dywanie dostali małpki za najlepszy występ męski i żeński już...teraz gadają z naszą nową Larą ;D Jak się zacznie tam u Ciebie to daj znać...wtedy porównam czy warto przełączyć na ten stream... Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Ładniutka ta nowa Lara :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Ładniutka ta nowa Lara :woot: No spoko foka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Kompozytor muzyki do Journey wygląda i mówi jakby walił wódę całą noc xD i dostał nagrodę za najlepszy soundtrack ;D Halo zgarnęło nagrodę za najlepsza grafike i gre na x'a...co to cała gala odbedzie sie na dywanie ?XD Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 Te nagrody powinny być na gali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Może M$ potrzebuje więcej czasu żeby się nowym Xboxem pochwalić :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Może M$ potrzebuje więcej czasu żeby się nowym Xboxem pochwalić :happy: Może RROD im wyskoczył :happy: Żartuję, nie mam nic do Xboxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Dobra to zaraz wyjdzie że ostatnie jakieś trzy nagrody beda na gali tylko i pokaz trailerów XD I jest nasz wieszcz...Pachter ;D Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Grudzień 2012 Wróżbita się pojawił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Ponurak twój link umarł i został zablokowany...ten do streamu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 Tradycja :happy: No nic, jak nadal będzie klatkować, to nadrobię jak wstanę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 Na stronie spike serio mnie nie klatkuje w ogóle więc wam też nie powinno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Może wbiłeś wcześniej i dlatego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Dziwne, nie mam pojęcia od czego to zależy, internet w każdym razie jest szybki i powinno działać. polo, możliwe... Edytowane 8 Grudzień 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Tam pod moim linkiem można wybrać czy się oglada all acces czy samą gale..jak nie chcecie słuchac gadki to odpalacie gale a jak komentarz to all access Edytowane 8 Grudzień 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 8 Grudzień 2012 Musi być gdzieś jakaś alternatywna transmisja, tnie trochę mniej teraz ale i tak wkurza. Najgorsze ze dźwięk przy tym też przycina.. ehhh Najśmieszniejsze jest to że przycina nawet jak się Live wyłączy i ogląda z opóźnieniem :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach