Patricko 8082 Napisano 23 Grudzień 2012 Co prawda już gramy tutaj 3 rok, a tematu odnośnie życzeń nie było...może pora to zmienić? :) Co by nie było to życzę wszystkim maniakom F1 i nie tylko, Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt! Jak najwięcej przebytych kilometrów, jak najtańszej benzyny i jak najlepszej drezyny (tak mi się zrymowało). Rzecz jasna zdrówka, kasy na spełnienie marzeń swoich i rodziny oraz jak najlepszego samopoczucia. Nie objedzcie się za bardzo tylko przy kolacji wigilijnej i tym co potem po niej zostanie. To życzyłem Wam ja :P Wasz organizatorek :P Tutaj taki miły dodatek :D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 24 Grudzień 2012 Ehh.. a Was dalej boli wygrana Red Bull'a! :) Mimo że w lidze jestem pierwszy rok, ale.. Zdrowych, pogodnych, radosnych i bezpiecznych świąt Wam życzę! Pamiętajcie żeby nie szaleć na drogach tak jak to robią niektórzy na torze! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 24 Grudzień 2012 Przyłączam się do życzeń ...... ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA !!!!! I nie przesadzajcie z promilami 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 24 Grudzień 2012 Wszystkiego Najlepszego Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 24 Grudzień 2012 Także chciałem Wam życzyć wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia przede wszystkim oraz spełnienia marzeń. :) To mówiłem ja, Maziu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Grudzień 2012 Radosnych Świąt i Bożego Narodzenia :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 24 Grudzień 2012 Również życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 24 Grudzień 2012 To ja dla odmiany życzę wszystkim maniakom WRC i nie tylko, Spokojnych i Wesołych Świąt! Nowych gier i wolnego czasu na spędzanie go przy konsoli! Pozdrawiam Erwin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 24 Grudzień 2012 (edytowane) Zdrowych, wesołych i przede wszystkim tych spokojnych w rodzinnym gronie świąt. Życzę Wam oprócz tego wspaniałych prezentów, hehe, masy nowych gier, akcesoriów konsolowych i świetnego sylwestra ;) Edytowane 24 Grudzień 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 24 Grudzień 2012 Spokojnych i Wesołych Świąt dla wszystkich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordofarcana 17 Napisano 24 Grudzień 2012 Jedzie biedny Mikołajek, nie ma nawet paczki fajek. Sprzedał sanki, renifera, jest wkurwiony jak cholera. Buty mu się rozjebały, choć harował przez rok cały. Kalesony ma podarte, futro także gówno warte. Nie pomoże mu nikt w biedzie, wciąż wpierdala zgniłe śledzie. Dawno zgubił już prezenty, szwęda się jak pierdolnięty. Choć już bardzo blisko święta, on po dworcu się pałęta. Najebany i beztroski, bo to nasz Mikołaj z Polski! Wszystkim życzę Wesołych Świąt 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risen 5 Napisano 24 Grudzień 2012 Życze Wszystkim Wesołych Świąt i multum Prezentów‚ a także miłej i spokojnej atmosfery ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 24 Grudzień 2012 Wszystkiego najlepszego 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 24 Grudzień 2012 Wesołych i pogodnych świąt. oraz dosiego roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 24 Grudzień 2012 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla was wszystkich oraz dla waszych rodzin !!! Życzy Squbix z rodziną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 24 Grudzień 2012 Wesołych świat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakub280500 2 Napisano 24 Grudzień 2012 Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 24 Grudzień 2012 Wesołych i udanego 3013 roku zarówno w życiu osobistym jak i pod względem gier;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 24 Grudzień 2012 Wesołych i udanego 3013 roku zarówno w życiu osobistym jak i pod względem gier;) Żeś kolego trochę wybiegł w przyszłość. Wesołych ! ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 24 Grudzień 2012 (edytowane) No coz jak wszyscy to wszyscy: Merry Xmas Everybody :-) Edytowane 24 Grudzień 2012 przez Tangul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 24 Grudzień 2012 Zycze wszystkiego najlepszego wam wszystkim... :) ps... zdjatko tak mi sie spodobalo ze postanowilem sobie ze tak powiem swiatecznie zapierniczyc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
underact 8 Napisano 24 Grudzień 2012 Wszystkiego dobrego dla kazdego z osobna:) Udanych, rodzinnych i przede wszystkim "lekkich" Swiat Bozego Narodzenia:) no i duzo prezentow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 24 Grudzień 2012 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 24 Grudzień 2012 Merry X-mas everybody. Mam nadzieje, że ten rok będzie lepszy niż poprzedni. Pozdrowionka dla ekipy Ps3site (prócz tych od sklepu) i wszystkim użytkownikom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 24 Grudzień 2012 Wesolych swiat od Klacznixa dla wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach