EsZet 0 Napisano 28 Grudzień 2012 Cześć wszystkim nazywam się skwarekzegarek i chciałbym zaprosić was do Plutonu WarOfPolish[WOP].Nie proszę was o jakieś zbiórki,trening.Jest to Pluton stworzony z myślą o was i zabawie.Więc zapraszam. Zasady Przyjęcia: Wiek:11+ Mutacja:Nie musisz jej mieć ;) Level:Nie ważny Oraz oczekuję współpracy. Pozdrawiam SkwarekZegarek....Dodam również dużymi literami,że należy posiadać HS lub Kamerkę Eye Pozdrawiam Po raz drugi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 28 Grudzień 2012 Nie da się tego przeczytać, szczególnie dwie pierwsze linijki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 28 Grudzień 2012 :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Grudzień 2012 Działacie w konspiracji? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 30 Grudzień 2012 Chcesz to zaproś mnie gilera1231 hs zjedzony mam psa niestety do dźiś tego załuje ale kupie nowy mutacje miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach